Любов или отговорност?

• 10 479
  • 319
  •   1
Отговори
# 120
Дето е най-важното, но е такова още в детска възраст, на 12-14 години почват ,да не изтърват нещо. като станат точно за секс им е  омръзнало, рутинно, скучно действие и не се свъртат да търсят нови тръпки.Емоционално са изживели всичко .

# 121
  • София
Аз не мога да разбера как възрастни, семейни хора определят секса като нещо отделно от брачните взимоотношения, като хоби, което броим колко пъти сме правили. Интимността между двама души, които живеят заедно, е разнообразна, понякога дори няма акт... Какви са тези графици? Когато,  както и където се появи желание, понякога много, друг път по-малко и за кратко. Важното е удоволствието да е взаимно и да не е по принуда и план-график. Интимността на двама души, избрали да споделят ежедневието си, още повече и с общо дете, е мнооого повече от самият полов акт.

# 122
Хората взеха да гледат на секса като на най- важното нещо на света. И аз се питам накъде отива този свят?
Накъде отива света??? Хората правят секс??? Ужасно нещо.

П.П.Когато всичко друго е наред, секса става важен.

# 123
Той  е важени  когато нищо не е наред. Поправя и вкарва в ред много неща. Ама само с него нищо не става  в семейството ,защото има още сто важни неща заедно с него. Не могат едно без едно.

# 124
Не ме разбирайте погрешно. Не заклеймявам секса, само казвам, че не може цял живот да го поставяме на пиадестал, най-вече тогава когато сме създали семейство и зависи изцяло от партньорите как ще си подредят ежедневието, така че да имат време за всичко, на което държат във връзката си.
Хората взеха да гледат на секса като на най- важното нещо на света. И аз се питам накъде отива този свят?
Накъде отива света??? Хората правят секс??? Ужасно нещо.

П.П.Когато всичко друго е наред, секса става важен.

# 125
Авторе, изчетох ти отговорите - по принцип съм съгласна с предни постове,че темата е пързалка. И все пак е толкова типична,че не ми пречи да повярвам,че някъде там има муньовци, които го изживяват. Но да ми се извиняваш със съдбата за примитивността си, просто е обидно към съдбата... Да се хвалиш, че друга неандерталка е вкопчена в теб, въпреки че не си правил нищо не е комплимент за нито един. И три години една жена само да седи на чукане, ами май си е красива само в твоите очи, не е хубаво така да се говори ама...
За махленци като теб, може би си някой мачо, голям играч и прочее епитети, с които ти се иска да те опишем, но за хора с IQ над 3 си просто посредствено животно, което кара на инстинкти.

# 126
  • out of space
Да се хвалиш, че друга неандерталка е вкопчена в теб

Неандерталка наричаш момиче, което просто е влюбено?!?!
От плоско по-плоско. Плитко и невъзпитано.

# 127
Е айде сега, влюбено в женен мъж. Нормалните жени/мъже изобщо не отразяват женените мъже/жени. /Освен ако не знаят, че са женени, ама това се разбира скоро при започване на връзка и я прекратяват веднага като разберат. Това е нормалното поведение.

# 128
  • Най-красивата страна
Един зрял човек би трябвало да си дава сметка,че като създаде семейство и дете,животът му ще се промени ,задълженията ще се увеличат и трябва да е готов да поеме отговорност.
А не да мрънка,че му е скучно.

Ми даже и секса няма как да е същия ,като преди...
Трябва да се съобразяваш-с режима на бебето,после с по-голямото дете,не може да го правиш,където си искаш,чакаш детето да заспи,защото иначе не се знае кога може да влезе в спалнята...внимаваш да не вдигаш шум..
Забавления-да,може да се забавляваш,ама пак се съобразяваш с детето..освен ,ако нямаш баби и бавачки..

На моя мъж например хич не му беше скучно,защото след работа се връщаше вкъщи да помага за бебето или за домакинството..

Авторът,ако е мъж на място,нека да се замисли,да обърне внимание на жена си,да и помага,да отделя повече време за нея и детето,вместо да се шматка с някаква там...

За любовницата-според мен не е свястна,щом се захваща с мъж,който има семейство ,че и ултиматуми поставя..
Освен това жените трудно приемат чужди деца.
Мъжът приема децата ,като част от жената,случва се мъж да не обръща внимание на собствените си деца,но да отгледа децата на втората си жена...
Обаче с жените не е така
Мацката на приказки може да иска да гледа детето,ама ако се съберете и общува с него всяка седмица,ще започне да я дразни..ще я дразни и това,че се налага да общуваш с майката на детето...А ако си направите дете с нея ще се повтори същата история-пак ще е скучно,ако не осъзнаеш,че семейството не е вечен купон.

За любовницата също така не е хубаво да се обвързва с мъж готов да зареже семейството си,защото бил увлечен.
Защото утре тя ще бъде на мястото на жена му.

# 129
Авторе, изчетох ти отговорите - по принцип съм съгласна с предни постове,че темата е пързалка. И все пак е толкова типична,че не ми пречи да повярвам,че някъде там има муньовци, които го изживяват. Но да ми се извиняваш със съдбата за примитивността си, просто е обидно към съдбата... Да се хвалиш, че друга неандерталка е вкопчена в теб, въпреки че не си правил нищо не е комплимент за нито един. И три години една жена само да седи на чукане, ами май си е красива само в твоите очи, не е хубаво така да се говори ама...
За махленци като теб, може би си някой мачо, голям играч и прочее епитети, с които ти се иска да те опишем, но за хора с IQ над 3 си просто посредствено животно, което кара на инстинкти.
Попринцип съм член ма Менса с IQ 168 на теста. Интелигентен съм може би в много неща, но не съм в час с любовта, не знам нямах ли късмет да намеря това, което беше идеала за мен, или просто не го потърсих истински и за това сега съм объркан, и правя неандерталски глупости влагайки чувства в неща, в които влагах , когато бях тинейджър. Тъпотия е и го признавам! Идеята ми не е да се хваля, че съм мачо и то на това място, а да споделя, да ми олекне, да видя други рационални мнения...

# 130
къде са тези чувства? от така описаното, гледаш на жените като на предмет за задоволяване на нужди...дотам..

# 131
Ами ето, осъзнаваш си тъпотията. Оправи си я. Ние ли да дойдем да зарежем любовницата и да ти оправим отношенията с жена ти /ако тя все още има желание за това, което силно ме съмнява, ама айде да приемем заради детето да е склонна.

# 132
  • София
djtriples, ти не пишеш, че си силно влюбен, обичащ, страстен към любовницата, нямате изградено партньорство с нея за тези 3 години, даже я унижаваш с безразличие, сърдене и куп глупости като за човек на твоята възраст. Не ти идва отвътре да я направиш щастлива, дори с дребен жест в момента, в който трябва да си най-захласнат, когато ти е любовница без ангажименти, как ще я обичаш после, ако ти стане законна съпруга? Продължавам да не разбирам пред каква дилема си. Твоят случай не е от тези, при които женен мъж открива голямата си любов в друга жена, създава паралелна, но смислена връзка и в един момент трябва да избере. "Любов или отговорност" не само, че е женско заглавие на тема, но и не отговаря на случая ти, ако изобщо е реален с всичките ти противоречия. Не вярвам да си на възрастта, която обявяваш, еле пък на Ай кю-то ти.

# 133
Докато ми пишеш как не искаш да се хвалиш, пак се похвали… с МЕНСА. Разбираш ли, че за да се случи промяна и рационално мислене, първо трябва да се мине през самоанализ и мааалко самокритичност. Иначе става смешно - ти си човека-парадокс. Умен, но тъпанар(използвам цитат от посления ти пост) С красива, но нежелана любовница. С пари, пък любовницата ще го издържа. Обичаш си детето, но от три години бягаш от вкъщи, докато то спи. Обичаш и любовницата, пък едно цвете не си купил. Абе, Венета Райкова пише по-добре, честно.

# 134
  • Най-красивата страна
Аз пък на любовницата се чудя-той каза,че не и правел комплименти,не и казвал,,обичам те,, няма подаръци...
Това са елементарни неща и ако тя не ги е получавала поне в началото на връзката,защо се е хванала за него...
Или пък е получвала всичко това на друго място,....и сега е останал само той...

Общи условия

Активация на акаунт