Любов или отговорност?

• 10 461
  • 319
  •   1
Отговори
# 135
djtriples, ти не пишеш, че си силно влюбен, обичащ, страстен към любовницата, нямате изградено партньорство с нея за тези 3 години, даже я унижаваш с безразличие, сърдене и куп глупости като за човек на твоята възраст. Не ти идва отвътре да я направиш щастлива, дори с дребен жест в момента, в който трябва да си най-захласнат, когато ти е любовница без ангажименти, как ще я обичаш после, ако ти стане законна съпруга? Продължавам да не разбирам пред каква дилема си. Твоят случай не е от тези, при които женен мъж открива голямата си любов в друга жена, създава паралелна, но смислена връзка и в един момент трябва да избере. "Любов или отговорност" не само, че е женско заглавие на тема, но и не отговаря на случая ти, ако изобщо е реален с всичките ти противоречия. Не вярвам да си на възрастта, която обявяваш, еле пък на Ай кю-то ти.
Писал съм, че не правех жестове 3 години, но от един месец нещата са малко по-различни, казах и че я обичам и направих някои макар и малки жестове, което бе грешка, точно когато аз трябваше да приключа, задълбах нещата болезнено.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 18:44 от djtriples

# 136
  • София
djtriples, значи за тези три години сте имали никаква връзка с любовницата, с безпричинно сърдене и скандали за нищо от твоя страна. Ама последният месец вече си я обикнал повече от жена си, така ли? Ми, развеждай се и живей с нея. Жена ти е казала да използваш презервативи, значи чака да обявиш решението си. Осигурявай я финансово, щом ти е жал и си обръщай внимание на детето като баща. Ремонтирайте си апартамента с другата и си живейте там. Жена ти си остава с детето в този апартамент. Какво не можеш да решиш?

# 137
Попринцип съм член на Менса с IQ 168 на теста. Интелигентен съм може би в много неща, но не съм в час с любовта, не знам нямах ли късмет да намеря това, което беше идеала за мен, или просто не го потърсих истински и за това сега съм объркан, и правя неандерталски глупости влагайки чувства в неща, в които влагах , когато бях тинейджър. Тъпотия е и го признавам! Идеята ми не е да се хваля, че съм мачо и то на това място, а да споделя, да ми олекне, да видя други рационални мнения...

Ей сега вече изби рибата. Ако е вярно, значи си с по-високо IQ от Бетовен, Менделсон, Бах, Дарвин, Моцарт, Айнщайн, Коперник,  Бил Гейтс, Куентин Тарантино, Джими Картър, Томас Едисон, Наполеон, Ричард Никсън  и още много други известни личности.
 Ми не вярвам.

# 138
Попринцип съм член на Менса с IQ 168 на теста. Интелигентен съм може би в много неща, но не съм в час с любовта, не знам нямах ли късмет да намеря това, което беше идеала за мен, или просто не го потърсих истински и за това сега съм объркан, и правя неандерталски глупости влагайки чувства в неща, в които влагах , когато бях тинейджър. Тъпотия е и го признавам! Идеята ми не е да се хваля, че съм мачо и то на това място, а да споделя, да ми олекне, да видя други рационални мнения...

Ей сега вече изби рибата. Ако е вярно, значи си с по-високо IQ от Бетовен, Менделсон, Бах, Дарвин, Моцарт, Айнщайн, Коперник,  Бил Гейтс, Куентин Тарантино, Джими Картър, Томас Едисон, Наполеон, Ричард Никсън  и още много други известни личности.
 Ми не вярвам.
Общо взето съм човек с подреден живот, но от 3 год.си правя хаотично парти и създавам екзистенциален вакуум, в който се самополагам. Факта , че интелигентен човек може да забърка такава каша и след това да се намери във форум на бг.мама си е парадокс и ясен знак, че когнитивните ми способности или претърпяват определена регресия, или съм се пуснал здраво по "течението" и сега си бера плодовете.

# 139
  • София
Ей сега вече изби рибата. Ако е вярно, значи си с по-високо IQ от Бетовен, Менделсон, Бах, Дарвин, Моцарт, Айнщайн, Коперник,  Бил Гейтс, Куентин Тарантино, Джими Картър, Томас Едисон, Наполеон, Ричард Никсън  и още много други известни личности.
 Ми не вярвам.
[/quote]
Общо взето съм човек с подреден живот, но от 3 год.си правя хаотично парти и създавам екзистенциален вакуум, в който се самополагам. Факта , че интелигентен човек може да забърка такава каша и след това да се намери във форум на бг.мама си е парадокс и ясен знак, че когнитивните ми способности или претърпяват определена регресия, или съм се пуснал здраво по "течението" и сега си бера плодовете.
[/quote]

Какво ти стана, бе, човек? Satisfied Не употребата на думички е признак за висок интелект.

# 140
Човека е на някакви добавки явно

# 141
  • София
Е айде сега, влюбено в женен мъж. Нормалните жени/мъже изобщо не отразяват женените мъже/жени. /Освен ако не знаят, че са женени, ама това се разбира скоро при започване на връзка и я прекратяват веднага като разберат. Това е нормалното поведение.
Ха-ха. Затова се събират хора, които са се влюбили, докато са били женени за други....
Винаги съм била на мнението, че който е вързан, да си пази семейството, необвързаният няма вина. Независимо от семейното ми положение.

# 142
аз мисля, че го харесват заради анцуга, не заради интелекта...

# 143
Не разбрахте ли, че темата е пързалка.
И най-вероятно жена. Само вижте групите в които участва.
Познавам хора с висок ай кю. Не се държат така.

# 144

Ми не вярвам.
  Искаш да кажеш, че всички мъже в бгмама са от интелигент нагоре? Тогава аз да отивам в ъгъла да се срамувам с моето 139 IQ. Имам документ, с който мога да го докажа, ти можеш ли?

# 145
  • Швейцария
Менсата няма никаква валидност. Валидираните професионални тестове измерват до 140. Затова сума ти хора се фукат, че са над по Менса, а там скалата е съвсем друга. Авторе, забравяш че в БГ-Мама сме хора с всякакви професии и все ще се намери една, която разбира. И все се фукаш, фукаш. То не бяха тестове, пък жена, пък любовница, пък пари. И Айнщайн да си, пак си несимпатичен.

# 146
Може би пък е доста платежоспособен, оттам и любовницата има някакъв интерес да се бори да стане съпруга.

Ясно, че има жени, влюбени в женени мъже, но поне да има там комплименти, отношение, любовни излияния, жестове... а то НИЩО.
Затуй търся някакво рационално обяснение.

# 147
Не разбрахте ли, че темата е пързалка.
И най-вероятно жена. Само вижте групите в които участва.
Познавам хора с висок ай кю. Не се държат така.

Темите, които съм избрал отметнах набързо и са неща , които прецених, че може да ме интересуват за детето ми и здравето например, но човек никога не знае какво ще му потрябва, може утре да ми трябва рецепта за кисело зеле, тези раздели не са задължителни. И не, темата не е пързалка...за съжаление. Тез нелепи "любовни" игри и нужда от решение идват, когато претърпях две операции на крака след падане, имам малък бизнес, с който възникнаха доста проблеми и общо взето ми се събраха много неща накуп, а след глупостоте , които сътрових ми е трудно да се концентрирам върху всичко. Но се надявам преди 40 да съм станал човек, че тази грешка , ако я направя на 40г. ще е още по-голям провал.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 19:02 от djtriples

# 148
Ясно е, че си жена, все пак “красива мама” е полезен раздел най-вече за детското здраве. Колко добра работа щеше да ти свърши да имаш висок интелект, когато искаш да мамиш… Твоя приятелка ли ти разказва такива истории или ти си низвергнатата съпруга?

# 149
Тъкмо щях и аз да питам, какво точно го интересува в група ,,Красива мама"?
 Иначе аз предполагам,че любовницата драпа за парите му, нали каза ,че взима тройно повече от тях. Вече за неговото отношение към двете жени, няма какво да добавя, много ниЗко поведение ,от човек с по-голямо IQ от Анщайн. Жал ми е за детенцето, че рано или късно, ще стане свидетел на тежки сцени у дома.

Общи условия

Активация на акаунт