Любов или отговорност?

• 10 511
  • 319
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък като не си знам IQто, си тъпея на спокойствие. То като гледам тая голяма умнотия на автора докъде води...

# 196
  • Варна
Е, вярно си е - от гениалността до лудостта има само една крачка. Да се радваме, че не сме с високо IQ. (или поне да не се издаваме, че сме с високо)

# 197
Нали знаете, всеки бакшиш знае как да оправи държавата, ама е твърде зает да кара таксито. То и аз да не се обаждам много, че съм с ай кю 140 пък блъскам здраво хамалска работа...Simple Smile
От тема пързалка, едва ли не създадена от "любовницата"..гА докарахте до таксиджия, дето решава абсурда на простоватата ни държавна номенклатура. Ще ставам евнух и ше видя до где ше гА докарам Grinning

# 198
Както и ти, от разсипан от любов и дилеми мъж, премина в нещо като несбъднат трол. Пак като човек без високо IQ, да знаеш за бъдещи тролски теми, че когато са истински,авторите ги заключват, защото нормалните хора не обичат да нападат личния им живот. А ти, независимо от пола и професията, си скучаещ човек, който в момента просто му е неудобно да си признае, че надцени авторските си таланти.

# 199
Както и ти, от разсипан от любов и дилеми мъж, премина в нещо като несбъднат трол. Пак като човек без високо IQ, да знаеш за бъдещи тролски теми, че когато са истински,авторите ги заключват, защото нормалните хора не обичат да нападат личния им живот. А ти, независимо от пола и професията, си скучаещ човек, който в момента просто му е неудобно да си признае, че надцени авторските си таланти.
Попринцип дискусията отдавна вече не е по същество, което и да е то Grinning

# 200
  • Най-красивата страна
 Как така човек претендиращ,че е  високо интелигентен не може да си подреди приоритетите?

# 201
Еми да се приключва тогава, ако между клиентите, нямаш какво да правиш, ние не сме тук за твое забавление.

# 202
Аз пък като не си знам IQто, си тъпея на спокойствие.
Ами просто си избери едно число. Тука сме виртуала - IQ, пари, коли, бройки... пишеш там една цифра и другите да цъкат. Аз тъй правя. Хората виртуални пари измислиха - тука колко си умен, голям праз.

# 203
  • Далечният изток
Я каква забавна темичка имало.... Simple Smile
Значи разбирам, че авторът в крайна сметка е решил да се раздели с любовницата и да си остане при жена си.
Хм, в момента, в който ѝ казал, че я обича, решил, че самият факт, че има любовница вече не е окей и ще трябва да се разделят. Тук я малко повечко ми обясни, че нещо не разбрах смисъла...

Така както казваш, че любовницата е обсебваща, ми е интересно какво ще стане като ѝ кажеш, че приключвате. Ела да разкажеш после.

# 204
Да, интересно ще е. Ама тя жена му явно се досеща какво става, тъй че като й разкаже любовницата цялата история, няма да е изключително изненадана.

# 205
  • Далечният изток
Друго имах предвид. Какво ще измисли, за да го задържи. Може да забременее примерно...

# 206
Както го молила да е донор, тя сигурно вече отдавна иска, ама той внимава. Joy

# 207
  • Варна
Прочетох само до втора страница.
Абе, хора, тоя брак за нищо го нямате. Нали "В добро и в лошо..." 1 година нередовен секс и давай да го развяваме пред младите девойчета в офиса...
Отделно не проумявам как може някой да се оплаква, че му било сиво ежедневието и изпадал в депресия заради липсата на любовник, при положение, че си има прекрасно здраво детенце. Извинявайте, но за мен това не е баща, а поредният осеменител.
Връщам се да чета фантасмагориите.

# 208
  • София

Отделно не проумявам как може някой да се оплаква, че му било сиво ежедневието и изпадал в депресия заради липсата на любовник, при положение, че си има прекрасно здраво детенце. Извинявайте, но за мен това не е баща, а поредният осеменител.
Връщам се да чета фантасмагориите.
А дали проумяваш, че човек е отделна личност от детето си? И детето не е залог за пълно и безусловно щастие, поне не за всекиго.

# 209
  • Варна
Не, не проумявам да имаш дете на годинка и да нямаш желание за нищо, щото не се виждате с любовницата. Ама може и ай кю-то ми да не е достатъчно за тази цел. Гледам усилено се коментира в последните страници.

Дочетох темата. Още две неща не разбрах.
За 3 години не бил купил и едно цвете на любовницата. А кога е успял да ѝ подари GPS с проследяващо устройство за автомобила? Не, не е тайно, щото писа, че тя знае. Значи не е вярно, че не ѝ прави подаръци.
И верно ли любовницата станала неудобна след "Обичам те" на третата година, а не след "Искам да ми направиш дете" още на първата година??

Общи условия

Активация на акаунт