Любов или отговорност?

• 10 501
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
Какво й има на любовницата, та е така отчаяна да се унижава с женен мъж, който я третира дори без любов, нежност, подаръци, та да драпа и да го ползва за донор поне (на тази млада възраст)? Явно никакви други мъже не са й навити, за което каква е причината? Гърбава, 100 кила, огромен нос, какво е? Това са действия на яко комплексирана жена, не може да е без причина.
Няма баща.

# 211
Вие се разделяте с жена си. Не с детето си. Най-правилното решение е да сте с жената, която обичате и да сте пълноценен баща на детето си. А това е напълно възможно.

# 212
  • Варна
Какво й има на любовницата, та е така отчаяна да се унижава с женен мъж, който я третира дори без любов, нежност, подаръци, та да драпа и да го ползва за донор поне (на тази млада възраст)? Явно никакви други мъже не са й навити, за което каква е причината? Гърбава, 100 кила, огромен нос, какво е? Това са действия на яко комплексирана жена, не може да е без причина.
Няма баща.
И аз нямам. Това не е причина или оправдание да се държиш като невменяема.

# 213
Според психиатрите - е.

# 214
  • Далечният изток
Има жени, които си имат бащи, и с още по-големи психични проблеми. Страшни поведенчески отклонения могат да бъдат причинени както от липсата на родители, така и от наличието им, ако са токсични. Даже по-скоро проблемно е второто.

# 215
  • Варна
Дай линк да видя какво си прочела, защото в конретната ситуация такова оправдание е нелепо. Не съм чувала жени без бащи да обсебват женени мъже и да напират да им ремонтират апартаментите за бъдещите бивши жени. Още повече да врънкат за бебета, които сами щели да си гледат, с майка им.

# 216
Друго имах предвид. Какво ще измисли, за да го задържи. Може да забременее примерно...
За това заговори тези дни, беше спряла последните месеци, сега отново заговори как ли ще изглежда детето ни. Ами явно това и е вариант да ме върже, но аз съм сигурен в себе си, дори да забременее, ще знам, че не е от мен, освен ако аз не реша. Имам и доверие, но за появила се бременност, която аз не съм планувал, ще отидем на тест.

# 217
Компенсира липсата от фигурата на баща с него. А той понеже е зодия Близнаци се е напаснал идеално. Вечното дете, което някой най-после взима насериозно. Ай-кюто може да е вярно.
Важна роля играе и майката на любовницата, според психиатрите.

Но най-яка е майката на детето му. С която той няма брак, ами живее на семейни начала. Ще го използва както трябва, щом тя няма нищо нейно. За това му се подиграва с презервативите. Гледа му сеира, докато той се мисли за много умен.
Сапунка от всякъде. Laughing
От 12 години живея с жена си(нямаме брак) и си имаме дъщеричка на 4 год. Аз съм на 33 , тя е на 32.

# 218
Детето остава до 18 години, с майката, в настоящото жилище, ти се изнасяш, пък си ремонтирайте каквото искате и правете бебета. Които ще останат също с майката до пълнолетие, ти се изнасяш ,като намериш нова любов, все пак дете на една година ти е  трудно да понесеш, намерил се цаката с новата, да не ти пречи. Ако го нямаше детето ,лесно щяхте да се разберете с двете.
И така докато спреш с бебетата или свършат имотите.
 Карай си таксито  и дерзай. Ще ти се повиши айкюто, със сигурност, поне с частта за бебетата.

# 219
  • Далечният изток
Аз предлагам да не поставяме диагнози така на ангро, а и на сляпо...
Авторе, да разбирам, че не си взел решение... С друго впечатление останах от последните ти постове.

# 220
Няма и да вземе. Зодия Близнаци. Ще се остави на течението. Ще остави те да решават вместо него. Laughing

# 221
  • Варна
Аз като дъщеря, израснала без баща, най-голямото желание в живота ми е един ден да успея да осигуря на моите деца детството, което аз нямах. За тази цел не би ми хрумнало да се задявам в продължение на години с груби и стиснати женени пуяци,  и да правя сметки как майка ми ще ми гледа децата в чужбина.

# 222
Аз като дъщеря, израснала без баща, най-голямото желание в живота ми е един ден да успея да осигуря на моите деца детството, което аз нямах. За тази цел не би ми хрумнало да се задявам в продължение на години с груби и стиснати женени пуяци,  и да правя сметки как майка ми ще ми гледа децата в чужбина.
Аз мисля, че тя говори така, за да се отпусна и да и направя дете и след това ще последва още по- голяма драма за мен и за всички. Казвала ми е, че не мисли да дели децата, така че едва ли ще позволи нейното да е по-зле от моето, ако държи на тази хипотеза, а това означава нейното(хипотетично наше общо)да получава вниманието, което давам и на моето. Т.е. това, че ще отиде при майка си според мен е вид манипулация, която не е много ок, в смисъл, че не е честна с мен относно това.

# 223
Ти, сигурен ли си, че си мъж?
Какъв нероден Петко намеси.....
Вземи реши какво искаш и стига драми. За мен човек, който дори не смее да се ожени е доста назрял..

# 224
  • Варна
И на какво отгоре ѝ имаш доверие? Абе и двамата сте един дол лъжливи дренки. Взимайте се и да се приключва. Само ако може да не се размножавате. За какво ти е още едно дете? Като ти се прииска да си играеш на баща, върви при дъщеря ти. Така новата мацка винаги ще има време за сексене. На нея като ѝ се прииска да си играе на майка, да върви да купува кола или хеликоптер на твоето дете. Няма само апартамента да му ремонтира, я!

Общи условия

Активация на акаунт