Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 50

• 23 905
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Абе пак си помага. Тя и Невена е писала да се ядат в някои дни нон стоп салати и то зелени.
Но аз това не го правя.
Иначе днес от следобеда почнах много да пишкам. Винаги така е на пълнолуние, особено ако правя фаст.

# 676
  • Столичанин ама не в повече :D
Обяснете сега за пълнолунието тази вечер в 22 спирате да ядете до кога ? Или от кога до кога се гладува?
И сладко не ям освен плодове с нисък г. и
Пила съм едно време Прим Ойл за м.ц,, намаляване на болките по време на м.ц
Ако трябва да спазваме буквара:
Не се яде целия ден на пълнолунието. Само водица, много. Някъде си пише кога почва. А ако още повече искаме да го спазваме деня преди и след също е гладен ден. Може на зеленчуци обаче. Така три дни се събират.
Аз си правя просто вечерен фаст, щото така винаги имам най-добър резултат.
Днес май вечерта е пълнолунието. Значи съм улучила.

Джереми, защо си купил толкоз шоколад и защо го изяждаш накуп?
Искаш да получиш алергия ли?
Да се почерпя бре госпожице данън (защо в предишното мнение съм казал). Yum
Скрит текст:
абре ти да не си като с гривата на мерида и въпросната данън и затова така да си се кръстила Smiley

# 677
Е, то хубаво почерпка, ама с 4 шоколада ми се струва множко.

Хм, този филм така и не го гледах. Иначе едно време като ми беше дълга беше нещо подобно.
Само с Уилоу ми е свързан ника.

# 678
Е как бре, аз гледам всичко с дисни принцеси (е моана го попретупах де), и в имало едно време също я има в 5 сезон, натуралните шоколади не ми влияят добре (дори и най-ниските проценти тея от 50, каквито са и сегашните), и аз обичам млечни (ама вече няма начин), и за да завърша картинката пия и плодово вино совиньон блан със сок от маракуя и киви. Yum (но всички дето четат, да са наясно, че вино не съм пил може би от месец, ама утре се яде риба та реших и днес една-две чашки Smile ).

# 679
50% не е никакъв натурален. Признавам 85 и нагоре. Туй то.
И аз утре съм на риба, ама не щото се постело, просто тъй реших.

# 680
Ммм, натурален се води такъв, в който няма мляко, иначе, тоя дето го казваш изобщо не ми харесва, някакво сладко ужасно горчиво мне, не е за мен, предпочитам си плодовете. Yum (иначе пробвах и един със стевия, и настина беше по-различно сладко някакси по-ненатоварващо от стандартното, но е ясно, че това са изключения де).

# 681
Ама 50% е твърде сладко. Над 85 е екстра. Много малко захар и повече шоколад.
Толкова съм отвикнала от тая захар, че ми се гади като си помисля.
Единствено имам лека страст към бонбони аида или мерси взимам, ама пак е рядкост.

# 682
Да  когато не си свикнал с вкуса на тъмният шоколад, повечето шоколади с по около 50% какао ти се струват горчиви. След като започнеш да свикваш малко с горчивия вкус, тези същите 50-55% вече започват да ти се виждат някак гадни- сланикаво-горчиви. 😆 Още по-нататък пък започват да ти сладнят дотолкова, че чак лекият горчив вкус в тях да те дразни. На този етап човек обикновено може да предпочита изобщо да не яде шоколад, ако ще трябва да е само 50-55%. Или просто да ти се яде шоколад доста по-рядко.
Джерами, малката обожаваше шоколад 80-85%- разтопен върху хартия за печене на много тънък пласт. За Хелоуин рисувам разни фигурки и за нея това е супер угощение. По-различен и хрупкав вкус има тъмният шоколад така. Иначе тя яде всякакви шоколади, вкл. и бял.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 13:01 от dolce miele

# 683
Ама то и аз преди не съм яла натурален. Винаги млечни, всякакви видове. Пробвала съм преди натурални, струваха ми се ужасни.
Като почнах промяната минах на 50%. Уж ми беше добре. Постепенно и те ми станаха гадни.
Чакам си на промоция от онзи без захар с кокосово масло на Бенджамисимо да си взема.
Иначе единствено чат пат взимам на линт с мента. Това е единствения млечен дето търпя, но и там няма много захар.

# 684
Напуснах работа. Не издържам повече. Мерси на Елора за подкрепата. Не съм си намерила друго, нямам спестявания.

Елора, щях да ти звъня, пък реших да не те товаря. Докторът ще решава. Още веднъж ви благодаря, че сте до мен!

Искам още едно дете, но ММ не иска. Приключи моята, на 43 съм.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 13:03 от Минерва

# 685
Минерва ще си намериш друга работа. Важното е да се чувстваш добре и да си жива и здрава!
Мисли позитивно, че всичко ще се подреди.

# 686
Работа ще намеря, но майчинството така и не изживях. Свърши. Излюпих две деца по чужди желания. Гимназия, висше, целият ми живот. Добре, че се разболях, и че ви има, за да започна да живея.

Ще се държа три месеца, шефките ми са уникални хора, имат нужда и го заслужават!

Слушайте Елора, тя знае какво прави и е изключителен човек! Благодаря ти, Елора, че те има!

48 часа карам на фаст и червено вино, 4.8. Не, че го препоръчвам. Вместо антидепресант го ползвам. Още не съм изследвала с глюкомера разликата.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 13:39 от Минерва

# 687
Никъде не е идеал приятели! Навсякъде има някакви проблеми.
Финансови, здравословни, неразбирателство с близките ….
Това е положението. Стискаш зъби и вървиш напред, а всичко е толкова кратко!
Един миг общо взето ❤

Държа фронта с килограмите 63.00 ❤

# 688
70 кг. 3 кила вода и червено вино за три дни. В петък се видяхме с Елора, оттогава не съм кусвала. И по 2 кутии цигари. Като гледам скоро няма да проям. Ще отчитам тук. Сега ще меря и захарта.
4.4. след глад 3 дни по 1 филийка саламче дневно /домашно и едно дете по-малко. От 6. Ще ви пратя дразнителя. Wink

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 14:39 от Минерва

# 689
Ох, Минерва ще минеш и през това.....до теб сме за подкрепа, макар и само виртуална.....ти две деца ли имаш/че не помня/...3то ли искаш? И аз съм на 43....при нас е обратното...ММ все като му кажа че не ми идва, и той все се ухилва до уши....ама аз бързо го приземявам.....честно казано не мога да си представя бременност на 43 с предменопаузови симптоми  и диабет.......пък и тинейджърката ми е като за 3 деца.....

Аз продължавам смело без мотеформина....тази сутрин КЗ 6, но снощи имахме гости и вечерях към 9/гриловани тиквички, морков и лук+бекон и кърначета на скара/.....по принцип ям към 19ч....пак е добре за 3ти ден без хапчета Simple Smile Сега ще мина наварианта на Невена...да излизам да ходя след вечеря...макар че днес е дъждовно...може и да ми се размине, но като цяло времето вече се затопля и летните вечерни разходки ще си дойдат по предназначение....вчера през целия ден бях на около 5.....след вечерята беше 5.3...та забелязвам тенденцията че се обръщат нещата/като пиех хапчета с каквато КЗ си легна-с такава ставам, дори по-ниска защото пиех вечер метфогамата/, на сутринта беше по-висока, т.е черния дроб бълва глюкоза през ноща......дали съм се върнала на ИР вече?А тази сутрин както беше 6 при събуждането ми-2часа след кафето с мялко вече беше паднала на 5......като пиех хапчетата скачаше след сутрешната независимо от всичко.....опитвам се да анализирам нещата Simple Smile
Твърдо съм решила да пробвам с алфа липоевата к-на....четох че е хубаво да е R форма....т.е биологичната форма....малко по-скъпи са, и пак за това четох, че е добре да се комбинира с коензим Q10....днес ще ровя по сайтовете, че искам да си поръчам и двете на по-ниска цена/ако успея да намеря/
Малко в повече ми стават добавките, ама ще пробвам да видя.....за сега вървят повече от добре нещата....честно казано бях подготвена за по-голям скок на КЗ , което ме радва още повече Simple Smile

Вчера установих, че и слънчевите очила са ми уголемяли/хахахах/ някак си явно и главата ми се е смалила......много странно широки ми стоят Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт