Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 929
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Хайде, булки, архиви, мархиви, готово е… четете на воля!
С любезното съдействие изцяло на “Бро ЕООД”!

# 31
Налбантова, БРО,
Благодаря ви 💐за новата тема

Честито Благовещение,❤️

Блага Вест - Честит Имен Ден 🎉🎁

# 32
Неудържими сте и прекрасни!
Качвам се на 116-ти етаж.

# 33
Лудитеее ,този път ви хванах по бързо Grinning
Браво на екип БРО - Налбантова Heart Heart Flowers Cherries Flowers Cherries
Аз пък искам Керем в нов проект , може пак да поотложи пътуването до Тексас Simple Smile , ще види мама и по интернет .
Хубав ден е днес - на майките , за другите религиозни измислици не ми пука.  Сори , ама съм скарана с религията.  Това трябва да го чувстваш наистина , с аз съм от абсолютно не религиозно семейство , мъжът му също , за това и нашето семейство е безбожно ( кръстихме се заради сватбата ни в Клисурския манастир ) . Но уважавам хората с вяра ( всякаква ) и мисля ,че когато искрено вярваш , предполагам и Бог помага .
 Даже още от дете не знайно защо си мислех ,че ако има някаква сила горе ( Бог ) , то тя ( той ) е единствен , само с разни имена . Сега се сещам ,че съпругът на сестрата на Керем е християнин и това не е проблем за не кого от семейството им . Напротив , за тях е нещо обикновено и нормално Simple Smile
Много прилича този Керем на майка си Grinning

# 34
Филипини, ти като един истински Волтер. На въпроса, какви са отношенията му с Бога, отговорил: "Поздравяваме се, но не си говорим". Grinning
Поздравления за Бърборанка и Налбантка за новата тема. Flowers Tulip Flowers Tulip

# 35
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един приятен съботен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 36
Азисия, доколкото разбирам Ханде е отлетяла днес сутринта за Дубай, за да снима новата фотосесия за рекламата на бижута на Атасай.

А феновете веднага разнищват, че тя се е снимала с банския, с който е била на Малдивите с Керем. А пък Керем бил и той със същата огърлица в Малага.
Предполагам, че или много е бързала и не е имала време да си купи нов бански или не са й се давали излишни пари. Този е почти като нов.

Благодаря БлагаВест.  Има нещо щом и двамата използват неща от общата им почивка в Малдивите. Мисля че не всичко е свършило между тях. И нещата ще се оправят. Или вече са се оправили и ние само се тормозим с въпроси за тяхната "евентуална раздяла"

Дано през тези 6 месеца нещата между Ханде и Керем се оправят и ние отново да им се радваме като двойка. Вярвам в това.

# 37
  • София
Добро утро! Да започнем деня с едно вкусно съботно кафе.

Денят за Ханде вече е започнал с пътуване кам мястото на работа.

https://twitter.com/allaboutercel/status/1507613728891715585

Когато можеш така професионално да излъжеш. Но на феновете никак не им е смешно.
  AŞK YOK

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1507476183822315522

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 09:57 от БлагаВест

# 38
Добро утро, Фили ме провокира да извадя от архива някои цитати Stuck Out Tongue Winking Eye

– Татко, вярваш ли в Бог? – пита Елса по онзи начин, който винаги го връхлита изневиделица, като балон с вода, хвърлен от балкон.
Елса знае това, защото баба обичаше балони с вода и татко се научи никога да не минава право под балкона ѝ.
– Не знам – отвръща той.
Елса го мрази, задето няма отговор, но го обича, задето не лъже.

**
Човек трябва да има вяра. Баба все повтаряше това. Човек трябва да вярва в нещо, за да разбира приказките. „Не е толкова важно в какво точно, но все в нещо трябва да вярваш, иначе въобще няма смисъл да се мъчиш.“
из "Баба праща поздрави и се извинява", Ф.Бакман

Добро утро!
Скрит текст:
Бъдете здрави, този грип е ужасен, първо каката беше болна, сега малкият, а аз изобщо не съм оздравявала между тях , ама няма да се оплаквам за себе си. Joy Снощи малкият имаше много силна треска, спи, трепери , зъбите му тракат, продължи към 20 минути, повярвайте ми в тези 20 минути нямаше по-вярващ в Бог човек от мен Joy

# 39
Bell Добър ден, момичета. Изтървах утрото, но нека ви е слънчево в сърцата. Малко ни трябва - слънчев ден, любими хора и желание. Е, понякога не се получава, но пък и това е част от живота. Hug
Очаквам времето да намести разместените пластове за нашите сладури. А виждам, че вече започва да се случва, защото всеки избира своя начин. Дали Дубай, дали Тексас, дали Испания, дали Канада, аз си искам проекти и любов. Кой с кого - да се доверим на  времето...

Bell "Това, което търсиш, търси теб." - Руми

mikipoli, бързо оздравяване на всички Hands Pray . /и да, вирусът е ужасен/

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 13:57 от st_ina

# 40
Прекрасна събота ,Ви пожелавам Purple Heart
Roar Management Agency е официалната агенция на Керем Бюрсин в Испания, Португалия и цяла Латинска Америка. За ваша информация...

Ето още клипчета и снимки от Дубай
https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1507634134809821189?s … rmjZFJ_pY50xA_w8Qhttps://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1507634064626532357?s … rmjZFJ_pY50xA_w8Q

# 41
От новия проект на Ханде за бижута Атасай.
Явно ще има снимки в пустинята? Нямам търпение да я видя , как ли би изглеждала?

Любов има сигурна съм.

# 42
  • София
Здравейте! Animal Frog

И аз се нуджая от нови персонажи (както пише в заглавния текст към видеото) >
https://www.instagram.com/reel/Cbiav3Zom37/?utm_medium=copy_link

Понеже изгледах всички сериали с Керем, смело мога да заявя, че най-добрият му образ е този на Али Смит, но най-любимият ми е Серкан Болат. И за миг обаче, гледайки го като Керем, Йигит, Али, Димитри, МКДж и Серкан, не усетих припокриване на образите. Усмивките са различни, мимиките са различни, сълзите са различни, движенията с тялото са различни. Въобще… много приятно изненадана съм от Керем. Умее да гради пълнокръвни образи и заради това се влюбваш в тях. Със сигурност има какво още да учи. Все пак се учим, докато сме живи. Пожелавам му да се развива и тепърва да го очакват още по-големи успехи и по-хубави роли. В тази връзка, имаше анкета преди доста време - в каква роля искаме да видим Керем. Аз искам да го видя в ролята на психопат-сериен убиец. Такъв, който обаче създава емпатия у теб. Който те пленява, омагьосва, кара те да го оправдаваш и харесваш въпреки постъпките му, да му съчувстваш. Очарователен, сексапилен, със своите странности и слабости като човек. Сложен персонаж, с непредвидими действия. Веднага давам пример с all time любимия ми сериен убиец - Джоди Комър като Виланел в сериала Убивайки Ийв.
Скрит текст:

# 43
Здравейте и благодаря за новата тема! Simple Smile Аз като новак тук да ви питам, някоя от вас виждала ли е Керем на живо? Има ли някакви впечатления?
И къде в САЩ ще заминава?

# 44
  • София
Здравей, Тони.

Аз мога да отговоря от свое име - не, не съм виждала Керем на живо. Сънищата обаче броят ли се?? Grinning Wink

Родителите му живеят в САЩ, в Тексас, доколкото си спомням. А сестра му - в Канада. Не е пътувал дотам (САЩ и Канада) от пандемията насам. Така че се предполага, че ще ги посети съвсем скоро. Отделно, Керем има много контакти в САЩ и беше споменал за “работа” и “ангажименти” там в последното си интервю, така че вероятно освен да се види с близките си, ще свърши и други неща. Къде точно в САЩ, един Керем знае. Wink

Затова се надяваме да е активен в социалните мрежи по време на престоя си там, за да сме в течение какво се случва с него. А и ни дължи една снимка без бански от Дейтона Бийч. Trollface

Здравейте и благодаря за новата тема! Simple Smile Аз като новак тук да ви питам, някоя от вас виждала ли е Керем на живо? Има ли някакви впечатления?
И къде в САЩ ще заминава?

Общи условия

Активация на акаунт