Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 134
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Оу, не, моля ти се, само Шекерджи не! Не мога да я дишам, изключително много ме дразни поведението й и има много евтин външен вид. Отблъсква ме само като я погледна. Weary

Защо СерКер да е невъзможно дуо за сериал? Нали уж са се разделили приятелски. Запазили са добри отношения. Още се следват в Инста. А и мина много време от раздялата. Защо да не снимат нещо заедно?! Тъкмо ще видим дали е вярно или не, че старата любов ръжда не хваща… Smirk

# 406
Аз съм си фин на Ханде и Керем. И вярвам че въпреки всичко което се изговаря по техен адрес те да заедно и се обичат. Не забравяйте и видеото което Бенсу  Сорал  направи като засне  така дискретно колата и на Ханде и на Керем пред къщата на Ханде, което говори само едно, вие си водене изводи.
Да попитам това което е качил Керем на сторито какво означава:

И ще пуснетели линк към лайфа на който се очаква Керем да участва.?

# 407
Не може ли просто някой да има същите коли но с различен номер?
Смешно ми е вече не тъжно наистина....
Дано Ханде не се ожени за Каан сигурно тогава ще е напук на Керем нали тъй?

Не искам да коментирам има си тема в която се чекне всичко което няма нужда да се чекне слава на Бога че вече не е тук...

ПП; Може и с Ямур в тая посока 😂
Аз да си призная винаги съм искала проект не Реал
Ок да мислим нормална партньорка 😏
Дамла Сьонмез
Хазал Субашъ
Хазал Кая
Айбюке Пускат

Винаги съм искала да играе с Мерве Болуур но тя полудя нещо няма я никаква....

# 408
  • Кърджали

Да попитам това което е качил Керем на сторито какво означава:

И ще пуснетели линк към лайфа на който се очаква Керем да участва.?
Благотворителен лайф от профила на Ураз в Инстаграмза набиране на средства за тази организация UCİM ,която се занимава с превенция на насилието върху деца и работи с жертви на такова насилие.
Ще се включват за кратко някои (доста) известни личности, които подкрепят организацията с призив за благотворителност.
Пиша го, за да не очаква някой че ще е кой знае колко дълго неговото участие. Но предполагам по-голямата част от известните личности ще вземат участие

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 18:29 от Aлекcандрa

# 409
Бурджу Бириджик може да изглежда както поискат стилистите, на мен ми е интересна, а в Песента на живота като Хюлия беше в стихията си. Ще се радвам някой ден пак да играе с Керем. И с Демет Йоздемир бих го гледала, много енергия имат и двамата.
Скрит текст:

# 410
Хелоу дружки Heart
Аз вече казах ,че не харесвам Бурджу , но харесвам Пънар . Обаче нито мен , нито вас ще питат Grinning
Която и да е , само му желая успешен нов проект .
Не вярвам разбира се Керем и Ханде да са заедно , както не вярвам и Ханде ,че е скокнала от Керем при Каан толкова бързо . Не знам защо някой тук каза ,че Стефани не била много хубава , напротив - красавица е , но и това е глупост .
Хайде чао , отивам при друг чаровник , който много повече страда от Серкан - прокурор Фърат Smile

Впрочем на Керем му отива и с гола глава . Аз специално искам да го видя с много къса подстрижка , стига е развявал тези коси  Smile

==============================================
БРО , за Неслихан - аз също искам , и на ръст ще си паснат , и на боя , и на всичко  . Въобще не е обрана , може да изиграе всичко - гледай Чистилище с нея и Озджан Дениз  , макар напоследък аз да си въобразявам едни глупости и да си мисля ,че тя нещо е изпаднала доста под влиянието на чаровния си и талантлив , но не чак толкова успешен съпруг .

# 411
tiptoe

Сори, че се намесвам. Интересно ми е обаче, Азисия - темата ли си объркала, умишлено ли го правиш 🙃 Не изключвам вероятността и ти като мен по една или друга причина да посещаваш и двете места едновременно, но тук Ханде е безинтересна, затворена страница е.

Думата никога аз лично се притеснявам да я употребя дори за нещата свързани с мен самата, а за непознати хора съвсем не бих рискувала...   

До скоро! 🙃

# 412
Аз пък пак с моите си мераци! 🐣

🙃
Забравих: Бурджу също ми харесва, макар да съм я гледала само в "Кузгун", но пък сериалчето си беше добро. + 1 👍 за по-зрялото излъчване.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 22:27 от Ели-mama

# 413
Добро утро! 🍀

Ели, хубави мераци имаш 👏😃

Новина от вчера: Сключен е договор за  сътрудничество между испанската Media Pro и турската Medyapim. Ще се снимат турско испански продукции. Името на новата компания ще бъде обявено през месец май.
Дали пък оттук няма да излезе нещо интересно с Керем.

https://variety.com/2022/tv/global/mediapro-studio-medyapim-span … nture-1235237621/

# 414
https://m.aksam.com.tr/magazin/kerem-bursinden-bomba-proje-partn … yor/haber-1263739

Новината е от Тв 100 партньорка- Пънар Дениз

Затова ли е казал че Яргъ му харесва бях срещнала подобно нещо инфо...😏😂

После се оказа че е лъжлива новината така че хич не се шашкам...
Чак се замислих Пънар да не е робот че да снима три сериала на един път...😂

# 415
Добро утро! Чудесен петък ви пожелавам.
Ще ми се за изненада на всички които постоянно ръсят лъжи за Ханде и Керем новия проект с Керем партньорка да му е Ханде. Няма ли да е чудесно.

А ще и хубаво ако жълтата преса спре да пише лъжи за тяхни връзки Керем индиректно защите както себе си така и Ханде като каза в последното си интервю че е срамно за се пишат лъжи и да им се преписват евентуални връзки с някога само от нова че са направени снимки с с ответните хора. Това направо си беше признание че те са си заедно и нямат други връзки. Аз така смятам и така го разбирам.

До колкото разбрах утре Керем ще се включи в благотворителна инициатива в истаграм, може ли момичета да ви помоля да пуснете линк за да можем да видим Керем на живо.
Кой знае може и  Ханде дасе включи.

# 416
Един адски сериозен въпрос имам
Нужно ли е все с Ханде да играе?
Години наред не спрях да слушам как Доандемир го е създала сега слушам за Ерчел и вече наистина ми изглежда не смешно а страшно това вманиачено държание.
Не е лошо да се спре да се вярва в глупости особено щом фактически говорим за друго.

# 417
Azisiq, 🤗
объркала си темата, миличка. 🙂
В днешния ден на смирение, нека не се опитваме да се дразним. Виждам, че май, това е целта. Мисля, че не това е целта на форума, обаче. 🌝 Аз нямам нищо против Ханде Ерчел, просто не ми е интересна.🙂
 🌿🌿

🍀
Преди също съм казвала, че ме
интересуват професионалните проекти на любимите ми актьори. 🐣

# 418
Азисия, ще ме умориш ти мен някой ден 🤣🤣🤣

Бих те попитала защо го причиняваш на себе си и на хората тук, но съществува реална опасност да не ме отразиш. Не просто не четеш с разбиране, понякога имам чувството въобще не четеш. Пускаш поста и бягаш, иначе нямам обяснение защо го правиш. Последното, което бих си помислила е, че искаш да подразниш някого. Та ти и на мравката път правиш 🤣
Чудя ти се, честно.
Правя последни (засега) нещастни опити да ме забележиш. 🤣 Върни се назад, някои постове са в отговор на твоя. Всичко ще ти се изясни.

Ерчелки-те сме безобидни спрямо Доандемир-ките 🙃😉

# 419
💚Марги! 🤗
Ох, момичета, вие ще ме уморите! Мира не ви дава нашата тема, а тя е толкова безобидна! 🍀Наистина не разбирам тези напъни! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт