Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 138
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Честно казано вече ще се радвам, с която и да се хване стига вече да се спрат тия конспиративни теории с Х. Чак ми е налудничаво вече, как били заедно, ама се крият, от кой се крият и те не знаят. Нещата отдавна излязоха от рамките на нормалното.
Дано скоро има и нов сериал с Керем.

# 391
Вермилион, хора с богата фантазия. Те просто знаят, че Керем е единственият свестен мъж с който се е срещала тя и затова не могат да приемат, че е прецакала всичко 😏😁

Хареса ми интервюто на Керем . Точно и ясно го каза - "В света има толкова важни неща които се случват, че моят личен живот не трябва да бъде предмет на ничий интерес".

Тя продължи напред, има си нов приятел, ходят заедно на почивка и т. н.  Имаше възможност да отрече, че е с друг, но не го направи. Отпразнува "Малдивската годишнина" в Лондон с друг. Направо е обидно да продължават да свързват Керем с нея.

Журналистите дори не споменаха нейното име в интервюто,  даже и за тях тази тема вече не е интересна, търсят нова клюка. Всички са наясно отдавна какво се е случило, дори и тези, които продължават да отричат.

Проект с Бандерас,😳 леле не вярвам, първо да видя и тогава. Най хубавото е, че за Керем се говори за професионалния му живот. Той не е човек, който се забърква в скандали.

Стефани ми се струва, че има интерес към него. Отрече да имат връзка, но каза че е много мил. 😊 За Керем не мисля че ще започне нови отношения толкова скоро. Той не е от тези, които след края на едни веднага ще се втурнат в други. От уважение към приключилата връзка както би казал той. Но дори и да го направи ще има пълното право.

Керем върви по своя път, радвам се, че се отърва от тази токсична връзка. Пожелавам му да срещне жена, която ще го обича и уважава истински така както и той нея. Връзка, в която ще има взаимна любов и уважение. ВЗАИМНА!

# 392
  • София
Да ви призная мен Ханде много ме отблъсна с действията си напоследък и се радвам, че с Керем се разделиха. Явно не са били един за друг. Много ги харесвах като двойка, знаете. Възхищавала съм им се и им се радвах все едно са хора от семейството ми. Към днешна дата обаче не следя какво се случва с Ханде, отблъсна ме някак си. Дано Керем наистина е щастлив в момента и искрено се надявам да не е бил наранен и твърде разочарован. Пожелавам му нова любов съвсем скоро, но преди всичко нов и интересен проект. Защото искам да го гледам и искам да обсъждаме актьорските му качества, а не личния му живот. Wink

Феновете искат да го гледат с Пънар. Не мога да си ги представя, но защо не? Аз искам отново да го гледам с Бурджу Бириджик пък. Simple Smile

# 393
Как сте , дружки Heart Eyes
И аз съм нетърпелива за нов проект с Керем . Но и за личния му живот бих чела с удоволствие Grinning
Но не харесвам тази Бурджу Бириджик . Нищо лично , но винаги ми е изглеждала по възрастна до партньорите си , а  не е . Явно е излъчване , без грим или с по малко е като измита чиния Stuck Out Tongue Winking Eye
Пънар е сладурана , но такава двойка скоро няма да се случи , да идва следващата хубавица Smiley
На Ханде и желая щастие и се надявам да продължи да се усъвършенства в актьорството . Знаете ,че никога не съм се прехласвала по актьорското и дарование , защото такова липсва . Но с  труд и с тази визия може да постигне много . Харесваше ми като Еда , но се надявам да премине към сериозни роли .
Тази Мави е голям бонбон Yellow Heart Blue Heart

# 394

Стефани ми прилича на Девлин 😏

# 395
  • София
От стори на Ураз:
Керем ще се включи на 23.04 от 21:00 часа в благотворителен лайв за набиране на средства за UCIM (асоциация за борба с насилието над деца). Лайвът ще бъде в профила на Ураз в Инстаграм.

Не мога да не отбележа един фън факт - и Каан Йълдъръм, спряган за новото гадже на Ханде, ще бъде включен в лайва. Както и Джем Йълмаз (гадже на Серенай след Керем). Все баджанаци вижда Керем, накъдето и да се обърне. Grinning

# 396
Ураз и Каан са много близки няма как
А Ураз работи с Джем

Е няма такъв смях и гавра...😂

# 397
  • София
Дано Керем никога не оплешивява. Само това ще кажа. Joy

# 398
Добро утро и успешен ден! 🍀
Да си боядисате хубави яйца 🥚

🍀

# 399
🌷Добро утро, Керем-момичета! 🤗🥰

Защо, отива му?! 😀
Не знам защо свързах това с боядисването на яйцата днес! Сладко "яйце" е Кери - добър скалп, правилна форма... 🙃
🏵️В една друга любима моя тема прочетох за участие на Керем, Туба и Джан в реалити по sky. Ще поживеем, ще видим. 🤔
Редакция: след малко излизам и понеже обичам символиката не можах да не се зарадвам на утайката от сутрешното ми кафе! Прекрасен ден на всички! ❣️🙂

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 10:11 от Ели-mama

# 400
  • София
Юхууу, май желанието на феновете ще се сбъдне - вижте на какво инфо попаднах:

Керем Бюрсин и Пънар Дениз ще изиграят главните роли в проект на Disney Plus. Снимките ще започнат през юни.

Да видим дали информацията ще се окаже вярна. Wink

Усмихнат четвъртък! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 401
Бърборанке, няма такава новина, фейк е. Някакъв фен си я е измислил и си е направил шега. Бих казала плоска шега 😏

Керем и Бурджу Бириджик и на мен ми харесват как стоят заедно един до друг. Нея съм я гледала само в Кузгун.

# 402
На мен не ми харесва Бурджу, гледам я сега в Момичето на прозореца, има ми някакво лелинско излъчване, изглежда по-възрастна от партньорите си, макар и да не е.

# 403
  • София
Прави сте за Бурджу, че има едно по-зряло и строго излъчване. Но според мен зависи от грима, стайлинга и ролята. И аз съм я гледала в Кузгун. Там я обличаха по-младежки на моменти, с късата права коса много й отива и според мен си изглеждаше на 30-32 макс. С Керем ще си отиват. Че Кюбра ми беше непоносима и искам втори шанс за КерБур партньорство. Wink

Иначе знаете за моето желание - Дилан Чичек до Керем. Диди е права, че ще му дойде малко височка, ама няма да я слагат на токчета и готово. Grinning

Голям мерак имам и за Керем с Неслихан Атагюл. Само че ми се иска да е проект за платформа. Въпросът е, че не знам колко ще се отпусне Несли за по-натюр сцени, любовни имам предвид. Че тя ми е доста обрана в целувките, например. А ми се иска нещо по-така, модерна, западна продукция. Със сериозен сценарий, силна игра. А не нещо посредствено.

И накрая, но не на последно място - аз много бих се радвала да гледам на екран Керем и Серенай в главни роли в общ проект. Hands V

# 404
[quote author=Бърборанка с розови очила link=topic=1426393.msg44653711#msg44653711 date=1650541

И накрая, но не на последно място - аз много бих се радвала да гледам на екран Керем и Серенай в главни роли в общ проект. Hands V
[/quote]

Бубе направо невъзможно искаш 😂

От Кире

Бурджу я харесвам но има по хард излъчване а не е много голяма но какви очи има само? 😏
Селин Шекерджи би му паснала доста като се замисля...

Общи условия

Активация на акаунт