Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 113
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Аз не съм гледала Вратата и не мога да взема отношение, но Ханде ми е далеч от добра актриса, да ме прощават феновете й. Добре, че е красива.

Kerem Bürsin 09.05.2022 tarihli verilere göre  IMDB Starmetre Türkiye sıralamasında 8. sırada alırken dünya sıralamasında 11 milyonu aşkın kişi arasında 5459. oldu.

С гугъл - Според данните от 09.05.2022 г. Керем Бюрсин се класира на 8-мо място в класацията на IMDB Starmetre Turkey и на 5459-о място сред повече от 11 милиона души в световната класация.

# 511
  • София
Не съм гледала други сериали освен този с Ханде, затова не мога да коментирам каква актриса е. Трябва да я видя в няколко различни роли, за да преценя. Но като Еда за мен се справи убедително. Дали й пасна ролята, или се сработи добре с Керем, не знам, но не усетих слаба игра от нея в сериала. Не бих се нарекла обаче нейн фен. Да, смятам я за красива жена и до скоро ми беше симпатична и интересна, много ги харесвах с Керем като двойка. Но след раздялата нещо в поведението й ме отблъсна. Не мога да го обясня. Просто ми стана неприятна и спрях да я коментирам, да се интересувам от нея. Винаги съм харесвала повече Керем, той ми влезе под кожата. Ханде обаче също ми беше любимка, затова не мога да си обясня този рязък завой в чувствата ми към нея, но… Както и да е. Сигурна съм, че не стои да рони крокодилски сълзи, че една Бърборанка я е отследвала в Инстаграм. Grinning

Но Еда си я харесвам и сериалът си ми остава на сърце, защото с него открих Керем, темата и всичко това ми донесе много позитивни емоции в едни трудни времена. А и за мен Еда не е равно на Ханде. Умея да разграничавам актьор от роля. Така че Еда си ми е любимка, както са ми любимци Еда и Серкан. Това няма общо с Ханде и Керем. Wink

Лека нощ, момичета! Nature Stars

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 22:45 от Бърборанка с розови очила

# 512
Колко пъти му казах да не плаче за мен, защото съвсем скоро ще се видим.
Ама той, душица, седи и реве....
Винаги ми е било чудно какво ли си представят актьорите в такива моменти,
за да заплачат

# 513
  • София
Тони, добър въпрос. Според мен добрите актьори се сливат с героя си и изживяват всичко с него. Тоест в момент на ярост или скръб, не реагира актьорът, а героят. Толкова си влязъл в образ, че си в състояние да се разтроиш от случващото се, да се разсмееш или друго, зависи какво ти поднася сценарият.

# 514
Бърборанка, аз пък съм я гледала тук-таме и не ми харесва. Както и да е, различни хора, различни вкусове, но темата е друга, така че няма да я нищя повече Хандето.

Интересни факти за сериала "Въпрос на чест".

Производство: D Production, Kanal D
Година: 2014 - 2015
Страна: Турция
Продуцент: Ayşe E. Dürmaz (Айше Е. Дурмаз), Ebru Sakal (Ебру Сакал)
Режисьор: Altan Dönmez (Алтан Дьонмез), Gökçen Usta Çaylar (Гьокчен Уста Чайлар)
Сценарист: Seray Şahiner (Серай Шахинер), Elif Usman (Элиф Усман)
Оператор: Orkun Çatak (Оркун Чатак)
Композитор: Salvatore Ricardi (Салваторе Рикарди), Yıldıray Gürgen (Йълдърай Гюрген)
Художник: Aynur Topalak (Айнур Топалак)
Жанр: Драма
Оригинално име: Şeref Meselesi

Интересни факти:

Сериалът "Въпрос на чест" се явява турска версия или адаптация на известния италиански сериал "Чест и уважение".

След края на снимките на популярния проект "В очакване на слънцето" в плановете на режисьора Алтан Дьонмез влизали снимки на втори сезон, но режисьорът взел друго решение, пренасочвайки вниманието си към нов, не по-малко интересен проект - "Въпрос на чест", като поканил за главната роля известният вече от сериала "В очакване на слънцето, млад актьор Керем Бюрсин,  с когото Алтан бил в топли и приятелски отношения.
Keрем Бюрсин подписал договор за хонорар във "Въпрос на чест" за 30 000 лира за серия и 120 000 лири за месец. Проектът се снимал в италиански стил, а снимките преминавали в квартал "Балат" в Истанбул. Създателите на сериала признали, че работата им се усложнявала от многобройните фенове на красивите актьори, които на тълпи се събирали на улицата и не се разотивали до края на снимките, като по този начин причинявали значително неудобство както на самите актьори, така и на целия снимачен екип.
На Керем Бюрсин за кратко време се наложило да се превъплъти от ученика бунтар в сердцееда механика. За новата си роля той отслабнал със специална диета и всеки ден активно се занимавал със спорт.
Керем Бюрсин и Шюкрю Йозйълдъз много усърдно се старали за своите роли. Керем започнал да взема уроци по професионална конна езда, а Шюкрю изучавал работата на адвокатите в канторите. Шюкрю и Керем започнали снимките още през лятото, малко по-рано от момичетата в сериала. Керем за ролята си пуснал брада и изменил имиджа си. Шюкрю за ролята на адвокат учил законите и гледал филми, свързани с юридически въпроси. Шюкрю Йозйълдъз, известен на феновете на сериала "Чучулигата" от ролята на инспектор Мурат Мирзаде, веднага приел поканата за участие в новия проект на Канал Д. Актьорът признал, че много се интересувал от персонажа на Емир - човек мозък, адвокат и работохолик.

Керем за ролята на Ийит:

„Дразних приятелите си (смее се), защото този герой беше много нервен, яростен, с нестабилна психика. Имаше една сцена, в която загубих баща си - след нея се прибрах и душата ми плачеше. Разбира се, това вълнение е много важно. Прекалено много се изтощих, но беше прекрасно. Реших, че ако искам да се занимавам сериозно с тази работа, трябва да работя върху себе си. Веднъж един сценарист ми каза, че имам силен акцент, че няма да постигна нищо в кариерата си. В актьорството най-важното нещо са емоциите. Давате живот на определен характер, важно е емоциите да са искрени. Емоциите вървят пред акцента. Ако можете да дадете емоции на героя си, тогава публиката ще приеме вашия акцент. Ийит Кълъч е противоречив персонаж, който беше доста труден за мен. Понякога си задавах въпроса какво му трябва? Отмъщение, възмездие? В крайна сметка именно отмъщението отне живота на хората, които обичаше. Беше ми много лесно да работя в екип, всички професионалисти в своята област, атмосферата беше топла и уютна. С Шюкрю трябваше да вземем уроци по националния танц „Зейбек“, който едва усвоихме (смее се), но мисля, че зрителите го харесаха и работата не беше напразна. Имаше много забавни моменти, когато снимахме сцената под душа на хотела (смее се). Ясемин е невероятен човек, с когото беше удоволствие да се работи, тя зареди всички с енергията си, станахме приятели и общуваме и до днес.”

Шюкрю за ролята на Емир:

„Заради събитията, които се случиха с баща му и майка му, моят герой прави дългосрочен и стратегически план за отмъщение. Това е герой, който няма да стане жертва на моментна ярост или рефлекс, така че ми беше трудно да се подготвя за тази роля. Когато трябва да се ядосваш, не го показвай, това беше необичаен път за мен..."

Не много хора знаят, че на снимачната площадка на сериала между Шюкрю и Шюкран Овалъ, която играе ролята на Дерия, започва любовна афера.

# 515
Снеже, благодаря за инфото.🍀
Винаги ми е било интересно да прочета как актьорите виждат през техния поглед героя, който трябва да изиграят.

Дано някоя от нашите ТВ вземе Въпрос на чест. Още повече, че е версия на Чест и уважение. Аз съм фен на италианското кино, особено на филмите за мафията, те си имат история в това отношение...

Упс, с кого се е снимал Керем в прословутия филм Sharktopus -  Ерик Робъртс 😚 Хубаво е, когато научаваш нещо ново

# 516
Привет! Kissing

Мира, Flowers Hibiscus И на мен това ми харесва да чета. Я, не знаех, че е снимал с Ерик Робъртс.

Новички. Heart Exl

Желая хубав ден!

# 517
Идела рекламката за БМВ така говореха в Туитър вчера

Страхотни от фенове

# 518
Много красиви рисунки. Талантът си личи 👏

Да, вчера Керем е снимал нова  БМВ реклама

И в очакване на съботното събитие. Участие в техническия панел "Нашият дом за света" като посланик на екологичната организация Yuvam Dunya

# 519
Живеем в много грозен свят хора разни "фенки" на Керем му се бъркат  какво да харесва
Подкрепи Мелис Сезен! Ейваллах....Така се прави хареса и коментар на колежка с която не е партнирал отново - Хазал Кая.
Нали е на едно мнение с нея ако иска ще го направи не разбирам как може да се месим толкова в личното пространство на някого.Много е грозно!

Интересни факти от галата на Добра игра навремето

До самия Керем стои Хакан Курташ
Бенсу и сегашния и мъж и зет и Исмаил Демирджи са отишли заедно на галата
Бурджу Б с мъжа и не е пропуснала да удари едно рамо на колегата.
Бахар Шахин пък играе там а както знаем Афричка е сестра на Керем.

Заснемането за афиш

Грипин и Газапизм за филма музикален поздрав.
Хубав ден!

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 10:35 от x BlackRose x

# 520
Добър ден! Heart Exl

Диде, мерси за споделеното.

Бившият член на Партията на националистическото действие Ахмет Чакар в някакво предаване казал, че роклята на Мелис, с която беше облечена на пеперудите, се явява престъпление по закон, защото деколтето  е много открито и нямала сутиен, а е на публично място. Много турски актьори и актриси реагираха, сред които и Хазал, а Керем е харесал коментара й, което е разгневило фенките на Ханде Ерчел. Имат си там стари дрязги с Хазал за не знам какво си.

Хазал: Седите, големите адвокати и говорите за деколтето и тялото на жена, която може да ви е внучка. Не е ли престъпление насилието над жените? Каква е целта ви? Ако има престъпление, значи сте го извършили вие. Удавете се в морала си.

Роклята.

Скрит текст:

# 521
  • София
Роклята действително е с доста голямо деколте и далеч от вкуса ми, но Мелис изглежда ослепително и щом тя се чувства добре, има право да се облече така. Не знам да има закон, който те спира да носиш такава рокля, или в Турция има такъв? Керем е защитник на правата на жените и не се очудвам, че е подкрепил Мелис и изказването на Хазал. А за феновете имам следния коментар - не е хубаво да сме коне с капаци и да приемаме всяко действие на любимеца ни като велико дело и да го одобряваме, боготворим или да си затваряме очите за грешките, също така е хубаво обаче да не приемаме нещата толкова лично, когато не сме съгласни с някое негово действие, защото нашият любимец е човек от плът и кръв, греши и има право на това, а и не плаща данък “мнение на феновете”. В противен случай държанието на феновете се превръща във фанатично. Това вече не е фенство, а вид психоза и е притеснително.

Усмихнат ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 522
Bell - Е, може ли да е толкова слънчев?
          - Е, може. Blue Heart
Днес, на пистата при заснемането на рекламата за BMW.

# 523
st_ina, страОтен е. Heart Exl

Интервю на Керем Бюрсин за испанското издание Pronto.ES

Керем Бюрсин, звездата от „Почукай на вратата ми“, ни разказва за най-съкровените си мечти и какъв е животът извън камерите. При последното си посещение в Испания Pronto.ES успя да проведе ексклузивен разговор с популярния актьор, милият и атрактивен Керем Бюрсин, който ни разкри най-скритите аспекти от реалния си живот...

Керем, възползвайки се от факта, че успяхме да общуваме толкова близко и ти си прекрасен човек, бихме искали да знаем повече за теб лично. Какъв си извън камерата, как би се описал?
-Заради работата ми се оказва, че съм човек, който обича да пази личния си живот за себе си, но понякога нещата излизат извън контрол. Аз съм човек, който обича да твори, поради което имам продуцентска компания. Имам много творчески хобита. Обичам да работя с ръцете си и да създавам неща.

Да? Какъв вид?
-Обичам да работя с дърво, да правя шкафове. Правя малки шкафчета, монтирам врати, панти на тях, обичам го! Надявам се един ден да бъда страхотен дърводелец, мисля, че това е страхотна работа.

Сериозно? Колко любопитно!
-Да, също се интересувам и от земеделие. И преподаване. Когато остарея, едно от желанията ми е да мога да преподавам, да бъда учител. Много харесвам простия живот. Обичам да чета и да спортувам. Обичам да ставам рано, в 5:30 сутринта, да си правя смути, да отида на фитнес, да се върна, да поработя малко и отново да се върна във фитнеса. Харесвам простия живот с моята малка група приятели.

Ще ни разкриете ли един от вашите недостатъци и едно предимство?
-Ами може да се нарече предимство, че мога да се адаптирам към всичко. И недостатъците ... Имам толкова много от тях! Ако се обадя на приятел, сигурен съм, че ще ти направи дълъг списък (смее се). Ще ви кажа един недостатък: не мога да търпя несправедливостта, тя ми действа силно, наранява ме дълбоко.

Обичаш ли да правиш първата крачка в любовта или момичетата поемат инициативата?
-Не мисля, че има значение. Но слушай, вярно, когато бях по-малък, бях така: „Или ми давай знак, или няма да се доближа“ (смее се). Ако не, значи не действам. Но сега оставих чувствата да ме отнесат. Това, което сърцето ми иска.

За какво мечтаеш в личния си живот? Искатели да създадете семейство и да имате деца?
-Да. В младостта си мечтаех да стана млад баща, още преди да навърша тридесет, защото мислех, че когато съм на петдесет синът ми ще е на двадесет и ще можем да бъдем приятели (смее се). Имам такава връзка с баща ми, той ми е приятел! Много сме близки и е прекрасно. Чувствам се голям късметлия, защото ми помогна много да израсна като личност. Но, добре, животът ме отведе в друга посока. Имам трудна работа, но нямам нищо против да създам семейство. Всъщност мисля, че е нещо невероятно. Ние в Турция имаме такъв израз: „Каквото има да става, ще стане“. Да видим къде ще ме отведе тази вълна...

И новичка.

# 524
  • София
Flowers Cherry Blossom Гюнайдън, къзлар! Flowers Cherry Blossom

Снощи забелязах покачване в последователите на Керем в Инстаграм - бяха станали 10.5 милиона, но днес отново са 10.4, не разбирам какво става.

Трябва да има живо включване с него всеки момент, аз съм в движение и няма да мога да гледам, но по-късно ще потърся видеото и ще го споделя в темата, със сигурност ще го качат в YouTube. Е, ако някоя от вас не ме изпревари и не го качи преди мен. Simple Smile

До скоро, момичета, усмихнат ден!
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт