https://www.instagram.com/tv/CdiTHl7oXYR/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Харесах повединието на Керем. И да, и на мен ми направи впечатление как се смути след зададения въпрос за Ханде. Ясно е, че не са заедно, но не зная защо той не го потвърди. Сякаш иска тя да го каже. Толкова вода изтече от раздялата, всеки я преживя по свой си начин и няма нужда да се пита, но...Познавайки света на журналистите зная, че ако решат да хванат Ханде и Каан /или Петкан/ ще го направят. Чудя им се, защо още не го правят?
Аз си чакам проекта с Керем и дали ще подпише с Дисни. Май там станаха бая, бая актьорите. Дано за всеки да има сериал с главна роля. Чакане му е майката.
Това е, което ме впечатли много. Има го на български в поста на Miraland. Керем си е Керем. Желая му една невероятна любов и близнаци.

Здравейте, дами! 

, интересно ми стана - би ли споделила кое е това интервю, което ти е променило мнението за Ханде и защо, какво точно си усетила? Кака Сийка в мен се обажда, сори нот сори. 

Радвам се да ви видя, момичета, дано скоро се разпишете отново тук! (Вие си знаете кои сте, не е редно да ви изброявам.)

И честно ви казвам, до ден днешен не разбирам хората, които ще донесат от 9 кладенеца вода, само и само тия хора да са заедно като двойка. Ама защо?

Препоръчани теми