Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 111
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Ето го Керем. Имам чувството, че от мадамата никой не можа да вземе думата 😁

https://www.instagram.com/tv/CdiTHl7oXYR/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:25 от Miraland

# 526
  • София
Не пропуснаха да го попитат и за Ханде, искаха да говорят с него във връзка с нея, но той каза, че не е мястото, нито времето за тази тема. Много вода изтече и много неща се случиха - мисля, че всички здравомислещи хора са наясно, че Ханде и Керем са разделени. Нямаме нужда от подробности, аз поне със сигурност нямам. Но според мен е време Керем да заяви категорично, че не са заедно и й желае всичко най-хубаво (или нещо от този сорт - знаем, че е възпитан и не би си позволил грубо отношение), за да спрат спекулациите и въпросите на тази тема веднъж завинаги. Wink

Линк > https://www.instagram.com/tv/CdibZwJowds/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Heart

# 527
Не му стана приятно като го попитаха за нея, пролича си по изражението му и си тръгна. Какво нещо е животът - допреди няколко месеца я носеше на пиедестал, а сега си тръгва  като чуе името й, за да не говори за нея. Защо ли? Няма да е от хубаво. 😏 А спекулациите ще останат само за болните ханкерски мозъци. Тях нищо и никой не може да ги излекува 🧐 Да отидат при новото й гадже, дано с него се задържи по дълго отколкото с предишните...

„Не знам дали се развивам, но трябва да ставаш по-смирен с напредването на възрастта, тези неща ме държат по-близо до земята."

Радвам се, че Керем участва в такива смислени събития, че има мнение по злободневни теми в обществения, политически, икономически и културен живот, по актуални екологични и социални въпроси. Образован и интелигентен човек 👏

Има вероятност днес Керем да присъства и на боксова вечер. Да видим дали ще се появят снимки.

# 528
  • София
Чакам да излезе интервюто или поне по-големи откъси с превод на английски или испански, за да мога да преведа на български и да споделя тук с вас. Heart

Около 5 минути и нещо са го държали журналистите, задавали са му въпроси и т.н. Отделно и това, което е казал по време на участието си, със сигурност е интересно и заслужава да се сподели. Simple Smile

# 529
Чудя се кое ми харесва повече - чашата на Керем или самия Керем 🧐 Хайде ще взема чашата, Керем е за Бърборанка 😚

# 530
Bell Харесах повединието на Керем. И да, и на мен ми направи впечатление как се смути след зададения въпрос за Ханде. Ясно е, че не са заедно, но не зная защо той не го потвърди. Сякаш иска тя да го каже. Толкова вода изтече от раздялата, всеки я преживя по свой си начин и няма нужда да се пита, но...Познавайки света на журналистите зная, че ако решат да хванат Ханде и Каан /или Петкан/ ще го направят. Чудя им се, защо още не го правят?
Bell Аз си чакам проекта с Керем и дали ще подпише с Дисни. Май там станаха бая, бая актьорите. Дано за всеки да има сериал с главна роля. Чакане му е майката.

Bell Това е, което ме впечатли много. Има го на български в поста на Miraland.  Керем си е Керем. Желая му една невероятна любов и близнаци. Revolving Hearts

# 531
  • София
Така… Мираленд взе чашата и ми отстъпи Керем, а Ст_ина му желае любов и близнаци, аз също винаги съм искала близнаци и какво стана - 1+1=2, демек любов и близнаци с Бърборанка.

Много сте мили, момичета, благодаря ви! Kissing Heart
Обещавам, че редовно ще давам интервюта и качвам снимки с Керем, за да ни се радвате. Grinning Hug

# 532
Керем на боксовия мач тази вечер

# 533
  • София
Flowers Rose Здравейте, дами! Flowers Rose

И аз, в стил Ергенът, започвам с розите - нека всяка се чувства поздравена с една роза. Heart

Сега… почувствах нужда да напиша следващите редове и го правя. Тук винаги съм изразявала свободно мислите си и съм намирала подкрепа, съмишленички, оправяли сте ми настроението. Знаете, че следя темата от лятото на 2020 г. Тогава започнах да гледам сериала SCK. Тогава се влюбих в Керем и Ханде. Дотогава за мен бяха просто две имена. Сериалът не беше кой знае какво като сценарий и режисура, но с удоволствие посещавах темата, четях ви, мечтаех и се усмихвах с вас. Онази магия, за която много от вас пишеха, омагьоса и мен. На тази магия се дължи и успехът на сериала. На магията между Керем и Ханде. Зарадвах се, когато разбрах, че са двойка, въпреки че го очаквах - любовта не може да се скрие и за мен много им личеше, затова така добре им се получи и любовната история в сериала. Раздялата им дойде бързо и внезапно обаче. Съвсем не я очаквах. И двамата бяха оставили впечатления у мен за сериозни хора, търсещи подходящ партньор в живота, готови да създадат семейство и хармонични отношения. Бях разочарована, но приех раздялата им сравнително бързо и реших да продължа да ги следя, защото и двамата са ми интересни. След това Ханде започна с глупостите. Казвам глупости, защото за мен изпълненията й бяха точно това. Тогава за първи път се замислих дали харесвам Ханде като човек и всъщност какво точно харесвам у нея. Към днешна дата мнението ми за нея е доста лошо. Провокирана от последните й интервюта и това с Каан от снощи, се замислих за следното - що за фалшив човек е тя? Познава се с Каан Йълдъръм от години. (Който между другото ми се стори много симпатичен мъж - сдържан, спокоен, усмихнат. Лоша дума за него не мога да кажа.) Имала е връзка с Мурат, но среща Керем и хайде разделя се с Мурат. Крие връзката си с Керем, защото да не кажат нещо лошо за нея, нали. Че ги сменя като носни кърпички. Само че тази жена за мен има проблеми със себе си. Явно сама не може да остане. Не става ясно кога се разделя с Керем и кога тръгва с новия възлюбен. Щом го познава от преди, какво - преоткрила го е сега ли? След години? Може. Но цялото това поведение за мен не е нормално. Съжалявам Керем, защото явно не му върви във връзките, но и се радвам за него. Радвам се, че се отърва от връзката си с такъв тип жена. За мен Ханде никога не го е обичала истински и не го е оценила. На Керем искам да пожелая цялото щастие на света, да открие най-после правилната жена за него и да изживее онази истинска, красива и споделена любов, за която всички мечтаем и която всеки човек заслужава да има в живота си. За мен Ханде е затворена страница. Толкова ми е неприятна, че нищо не искам да чувам за нея. Надявам се само пресата да спре да пита Керем за Ханде, обиждат го по този начин. И дано не започнат да пишат сега, че Ханде му е изневерила, че е зарязан заради Каан. Да не се повтори историята със Серенай от преди години, че съвсем ще му лепнат прякора “рогоносец”.

Ох… казах си го и май повече за Ханде от мен няма да чуете. Серенай ми е по-симпатична вече. Grinning

Чакам с нетърпение нови проекти и нови любови, за да коментираме хубави неща покрай Керем, с кеф и усмивка.

Хади, бай, бай и до скоро! Kissing Heart

И не мога да не завърша поста си с един обаятелен Керем и пожелание за усмихнат ден. Heart Eyes

# 534
💚 Привет, мили момичета! Отдавна не съм писала, много задачки ми се насъбраха, пък и пролетта е тук с пълна сила! Събота и неделя се отбиваме до къщата на любимите ми баба и дядо, които отдавна са звездички, но оставиха себе си в спомена за тях и в една китна къща с дворче, което, странно и за мен, се опитвам да върна към живот(засаждам цветя, които помня от детството си, за които баба ми се грижеше с любов), когато им ходехме на гости и от дългите ми лета там ❤️), но пък си се отбивам да ви чета! 🥰
Нашето момче си е такова слънце - прекрасен Керем! ✨💖
✨✨✨

✨✨✨✨
Не можех да не се върна за редакция: сега прочетох новината, че снощи Каан си бил признал за неочаквана, или нещо подобно, любов с Ханде! Еми, живи и здрави да са! Само ще кажа, че моето 6-то чувство, интуиция, или вътрешен глас, отново не ме подлъга! След едно интервю, което гледах с нея миналата година, коренно си промених мнението ми за Ханде като личност! Както се казва, всичко си дойде на мястото - Керем заслужава най-доброто - вярвам, че ще го получи! ❤️
🌷Бърборанке, глупостите ѝ продължават - с тези интервюта от полузатворени врати на колите. Интересно ми е поведението ѝ от психологическа гледна точка. 🙃
👍Керем, както винаги е джентълмен и ще запази достойнство, не мисля, че ще му лепнат прякори!

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 14:29 от Ели-mama

# 535
  • София
Ели Flowers Bouquet, интересно ми стана - би ли споделила кое е това интервю, което ти е променило мнението за Ханде и защо, какво точно си усетила? Кака Сийка в мен се обажда, сори нот сори. Simple Smile

Иначе да, мислех ги за сродни души, нооо… както съм се обърквала за себе си в личен план, така и за тях съм била в огрооомна грешка. Wink

Всяко нещо с времето си. Частите от пъзела ще се наредят рано или късно. Прекрасен мъж като Керем сам няма да остане. Явно просто още не му е дошло времето да се задомява. Flowers Four Leaf Clover

Btw, редактирам се, за да добавя нещо - явно доста от редовно пишещите преди и не толкова пишещи сега се чувстват като мен по отношение на Ханде и раздялата им. Тоест не само нелепостите в сериала са ги отказали да пишат в темата или кой знае. Правя си тези заключения заради лайковете, които виждам под коментара ми от 12:37 днес. Wink Радвам се да ви видя, момичета, дано скоро се разпишете отново тук! (Вие си знаете кои сте, не е редно да ви изброявам.) Hug

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 14:49 от Бърборанка с розови очила

# 536
Привет, момичета. Flowers Hibiscus

Следя ви отдавна, но сега реших и да напиша нещо. Попаднах случайно на SCK и веднага ме грабна. Признавам си обаче, все още не успявам да го приключа. Стигнала съм до 47 епизод, просто трудно намирам толкова време. Но да кажа, Керем не го бях гледала никога преди, Ханде я бях мяркала и имах доста лошо мнение за актьорските и умения. С този сериал ме забиха и двамата! Много ги харесах, после пък много се изкефих и аз като вас, че реално са и двойка в живота. Да, но дойде моментът, когато малко по малко започнаха да се прокрадват новини, че двамата не са заедно. След отследването на Ханде от Керем аз повярвах в това, че не са заедно и си признавам в началото ми стана неприятно. Но го преживях Grinning И честно ви казвам, до ден днешен не разбирам хората, които ще донесат от 9 кладенеца вода, само и само тия хора да са заедно като двойка. Ама защо?

Кому е нужно това? Страшно инфантилно го намирам това, с извинение, ако обиждам някого. Та с интерес ги следя и двамата, но признавам, някак усещането ми и симпатиите ми са по-силни към Керем. Просто за мен той е по-естествен, може би типично за мъжете. Ханде типично по женски, пък и предвид, че е такава популярна личност е прекалено напудрена, изпипана, премислена. Разбира се, няма нищо лошо, тя се чувства добре по този начин, изглежда добре, има много фенове. Та просто се включих, защото някак изпитах облекчение, че Каан снощи е отговорил на въпрос за Ханде. Ще изпитам истински облекчение, ако Керем или Ханде приключат вече тази тема. Аз го усещам като някакво бреме, което витае около тях, феновете няма да се спрат, докато не чуят заветното "Не сме заедно." Дано и това предстои скоро. Smiley

# 537
Не е тайна: интервюто, в шоуто на Ибрахим. Отговорите, които чух, театралниченето, мимиките, някакво вътрешно неприятно чувство изпитах тогава от поведението на Ханде! Не съм го споделяла преди в темата, защото имаше момичета, които не биха понесли каквато и да е непохвала за Ханде. Спомням си, че си навлякох голям гняв и доста остри думи, защото си позволих да кажа, че не ми е зряло поведение да постнеш разкрепостена снимка и после да я изтриеш и да се правиш на света вода ненапита. Такива ми ти работи! Wink
Сега нямаме този проблем, защото всяка намери своето си местенце и в това няма нищо лошо.🙂
🌷Priya, добре дошла!

# 538
Живота е на Керем смешно е други хора да се мъчат да решават вместо него.Лошото е,че това не е само при него за съжаление който съм харесала изживява този психически тормоз извинявам се ,но не е за зле да си приберат лудите по клиниките достатъчно анормално се чувствам около тях.
Или нарочно си го причиняват или са мазохисти или както казах по горе за съжаление болни.
Това не е нормално.Това не е държание на фен не е никаква подкрепа а камък в обувките на този който твърдиш,че харесваш.

Бъри искам РОЗА.....ние тук по рано си благодаряхме със снимки на Кире ех какви дни бяха.
От това по хубав чичек здраво му кажи

# 539
Здравейте, момичета, 🍀

Бърборанке 💯👏

"Че ги сменя като носни кърпички."
Ами сменя ги. Всеки месец април е с нов мъж, на ново място за почивка. Сега в това няма нищо лошо, някой да не си помисли, че завиждам. Евала, може го, прави го 🤷 Следващият април е само след 1 година 😂

Много лицемерие и елементарност има в нея. Един пример. В деня, в който се върна от Италия и си направи усмихнато селфи с Акиф на летището. С прословутия Акиф. Е, с какъв акъл отиваш и се снимаш с човек написал отвратителни неща за теб. Лицемерно е. И още много работи, за които не си струва да се пише. Много фалш.  Важното е, че Керем се отърва от тази токсична и пренебрежителна среда. Интересното е, че последният му коментар свързан с нея и семейството й беше, че винаги са го изолирали. И колкото и ханкерите да твърдят, че бил на шега, в него имаше толкова много истина. Мисля, че това беше неговият начин да  сложи край.

Ели, колко хубаво е, че си имате къща на село и градинка. 🍀🌷

Керем когато го питат за Бърборанка 😚

И когато го питат за, сещате се за кого 🤷

Много често лицата говорят повече отколкото думите. Или както се пее в една Славчова песен
"...някъде където покрай теб ще мина пак,
 само че сега не бих те спрял."

Иначе Керем цъфти и младее. Личи си, че е свободна душа

Мацката не отлепя очи 😁

Общи условия

Активация на акаунт