Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 099
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Керем ще ходи довечера, нали ще съм му дама! Само остана разочарован, че веднага след това се връщам в България и няма да имаме време да се видим насаме. Но няма как - искам да гледам финала на “Ергенът”. Grinning

# 586
Flowers Hibiscus
Керем ще ходи довечера, нали ще съм му дама! Само остана разочарован, че веднага след това се връщам в България и няма да имаме време да се видим насаме. Но няма как - искам да гледам финала на “Ергенът”. Grinning

Бърборанке, ако момчето разбере заради какво го изоставяш хич няма да ти прости, така да занеш! Flowers Hibiscus

# 587
  • София
Тесето Flowers Bouquet, аз вече му пуснах мухата да бъде вторият български ерген - аз ще напиша сценария за втория сезон на шоуто. Вие няма да сте изненадани коя ще е победителката - моя милост, но обещавам интересен сюжет за публиката. Като турски сериал. Grinning

И задължително ще напием Керем, за да се съблече - много Мартини коктейли за него! Trollface

Спойлер:

# 588
Бърборанке, какъв ерген, какви 5 лева 😳😃
Определено си сбъркала ергенът 😛

Тука питат Керем ще ходи ли довечера и той казва - да с Бърборанка, но само да взема наградата, а след това ние си знаем какво ще правим 😍 Да не си посмяла да разочароваш момчето 🧐

# 589
  • София
Мире…

По принцип за Керем съм готова на всичко, само да каже… Animal Speak No Evil

Бърборанке, какъв ерген, какви 5 лева 😳😃
Определено си сбъркала ергенът 😛

Тука питат Керем ще ходи ли довечера и той казва - да с Бърборанка, но само да взема наградата, а след това ние си знаем какво ще правим 😍 Да не си посмяла да разочароваш момчето 🧐

# 590
Хм, Бърборанка и Керем май са зачезнали нанякъде, никакви снимки от наградите... Има една работа, ама да видим.

Наградите на живо.

https://www.youtube.com/watch?v=EWzG0M4EhTI

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 20:45 от ·٠•Snejka•٠·

# 591
Аз чаках да видя роклята на Бърборанка, пък то какво стана 🧐😁

Днес Керем е харесал тази публикация 😜 не че нещо, но няма само ханкерите да си фантазират 😂😂😂
Скрит текст:

Иначе 💥

# 592
Аз чакам да започне да лайква и самата Серенай. 😈

# 593
  • София
Керем видя роклята ми и каза: “Я, дай по-добре да си те водя вкъщи.” Така че… не чакайте да ни видите тунайт.

Ако Керем и Серенай решат да си лайкнат нещо един на друг, такава бомба гиби ще бъде. Grinning

# 594
Не е невъзможно, хората са казали, където е текло пак може да потече. И двамата са пораснали, уж по-улегнали, аз Керем не съм го виждала по-щастлив с друга жена. Вторият път може да им се получи.

# 595
Знаех си аз, че има нещо гнило. Laughing

Добре ще е да се съберат СерКер, но честно казано не ми се вярва, бих се радвала обаче. Много ми харесваха заедно.

# 596
  • София
Нали казват, че старата любов ръжда не хваща. А там спор няма, че е имало голяма любов. Simple Smile

Наистина такъв не съм го виждала с друга жена. Има един особен блясък в очите и една различна усмивка на лицето. Явно много е обичал Серенай…

# 597
💚 Привет, мили чуруликащи птички! 🤗 Разходих се малко из други теми и навсякъде големи претенции за гаджетата на любимците: или момичето не харесват, или момчето, или двамата си правят напук в социалните мрежи и даже годежи правят, за да наранят другия ... Не им е лесно на любимците ни, добре, че не ни четат! 😀
Гледам и вие за Серенайка сте се сетили. Хубави бяха двамата и влюбени, не мога да си кривя душата. С Ханде също ми харесваха. Ама живот, кой крив, кой прав, те си знаят. Всичко да си дойде на мястото за всички, това пожелавам! Нашето момче е спокоен и щастлив от това, което виждаме! Това е магията на живота, след края на нещо идва друго, надявам се по-хубаво за него в личен план и в професионален! 💖

Забравих да сложа нещо и се връщам: https://www.instagram.com/p/BJ2IPViDoCp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 09:43 от Ели-mama

# 598
  • София
Ели, направо си ми прочела мислите за всичко, което си написала. Аз си признавам, че на мен тези претенции и фантасмагории на феновете ми идват в повече. Не можеш да искаш да определяш с кого да бъде любимеца ти. В крайна сметка това е неговият личен живот. Още по-смешно ми става, като започне да се плюе по настоящ партньор, защото не го одобряваме. Все едно ги познаваме, все едно сме им в къщата. Както и да е. Керем да е щастлив. Която и да избере, аз само мога да му се радвам. И на мен ми харесваха и с Ханде, и със Серенай, и с Ямур. Даже с тази журналистката, където го спрягаха, ми се струва, че ще бъдат хубава двойка. Ама да видим какво ще ни донесе бъдещето. Simple Smile

Усмихнат ден! Flowers Four Leaf Clover

# 599
За СерКер не говорете че болна тема нещо като ....
Все пак и той беше лице на Мави но сте прави много можеше да хареса слоганът на батко си Къванч 😂😂😂

То ще се види какво е да не се зорим да го оставим ако е бомба да гърми с целия си бум и трясък

Общи условия

Активация на акаунт