Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 923
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Линде, благодаря за инфото, тъкмо се чудех кой е човекът с каскетчето, който Ханде прегръща. Joy Очаквайте утре нова клюка - Ханде и Атасай старши в тайна любовна афера, толкова е тайна, че дори те не знаят за нея Smirk Joy

Злати, честит юбилей! Да си жива и здрава, още много юбилеи да посрещнеш! Kissing Heart

Благодаря ви за пожеланията за бързо оздравяване, за щастие децата се оправиха бързо, но аз трети ден хич не съм добре, нямам температура, но всичко друго в изобилие. Sweat

# 91
Дядото май стои като щит на снимката . По нормално беше Ханде да е в средата Stuck Out Tongue Winking Eye
Златина Heart Eyes честит рожден ден , честит юбилей ! Heart
Много здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover , останалото ще си го напазаруваш или ще си го откраднеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 92
  • София
Атасай-баща от първият ден е плътно и неотлъчно до Ханде.

Фили ето я Ханде по средата между баща и син Атасай.

# 93
  • София
Вие пък, много скучно го раздавате! Ханде с Атасай младши. Ханде с Атасай старши. Имам новина за вас - Ханде е турската Софи Маринова - и с бащата, и със сина. Grinning Grinning Grinning Акиф да дойде да взима уроци от мен по “сензационни новини”. Излага се. Никаква фантазия, значи. Trollface

# 94
Bell Момичета, радвам се, за всичко, което постига Ханде. Това е труд и лишения. Не вярвам обаче, че собственикът се е наел с тази задача да предпази сина си от проблеми. Рекламата е супер, но зная, че това, което не се купува с пари, се купува с много пари. И няма как да не впечатли. Ханде е изключително впечатлена. И изобщо не го пиша с лошо чувство. Много пъти писах за времето. То ще ни покаже, кой е познал. Всеки иска черешката на тортата да е на неговата маса. Понякога когато печелиш, не знаеш какво губиш, и когато губиш, не знаеш какво печелиш. Всеки има своя свят. Те също. Не ми се сърдете. Изказах мнение. Просто следвам логиката в едно дългосрочно, ама много дългосрочно очаквано сътрудничество в света на бижутата. И от Керем - наздраве за успеха на Ханде.

Скрит текст:
Основна черта на вашия характер
- Честност.
Кое качество най-много цените в един мъж?
- Скромност. Харесвам смирените и благодарни хора.
А в една жена?
- Същото.
Какво очакваш от приятелите си?
- Уважение.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 22:17 от st_ina

# 95
Намирам я за развълнувана и притеснена, както е всеки път, когато е свързано с нов проект, сериал или реклама. Тя така се вълнуваше и за сътрудничеството със Сигнал. Сигурно е впечатлена, от кого и от какво не се наемам да гадая.

https://twitter.com/FanyEdSer15/status/1508521195175616527

Популярно в/ъв Германия
1. #HandeErçelXAtasay
61,6 хил. туита

За испанските и дубайските нощи. Satisfied

Лека вечер! Nature Sparkler

# 96
  • София
Огромно постижение е това за Ханде. Тя е много красива жена. Надали има мъж, който да не си мечтае да я има до себе си. Нека я ухажват. Защо не. Всяка жена обича да бъде харесвана.  

Ханде на Бекстейджа.  Развълнувана и щастлива. Заслужено! В момента целият свят я гледа.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1508515769424003074

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 22:41 от БлагаВест

# 97
Красавица си е тя!!
Честито да и е!!

# 98
  • София
Започнаха да отразяват невероятният успех на Ханде. Леля Белма също не е закъсняла.
Дубай е в краката на Бамби.

# 99
Вие пък, много скучно го раздавате! Ханде с Атасай младши. Ханде с Атасай старши. Имам новина за вас - Ханде е турската Софи Маринова - и с бащата, и със сина. Grinning Grinning Grinning Акиф да дойде да взима уроци от мен по “сензационни новини”. Излага се. Никаква фантазия, значи. Trollface
Само със споменаването на името й и ей ме… 😂
Ханде е с бретон, Софка е всеизвестна със същото. Може още общи неща да им се намери 😂

Бай дъ уей - дори и да нагласят Ханде за онзи, дето не му запомням името, нещо не ми стои окей до него. Той висок и едър, тя … клечка за зъби. А като сложи крак пред крак и още по-слаба, отколкото е.
Дядото е по-окей. Нали след Керем с такива тръгват, знае ли човек.. 😂

# 100
  • София
Дядото ли? Нидей! Че има и дядо - Атасай младши е кръстен на Атасай старши, който е на 79 и е основател на компанията. По-добре с чичото (бащата), изглежда поддържан мъж и дефинитивно е по-хубав от сина си. Горката Ханде - ако в тези писания няма капка истина, е доста неприятно. Днес те спрягат с този, утре - с онзи. Мениджърите й винаги могат да дадат изявление по темата: “В живота на Ханде има мъж, но тя не желае да говори за личния си живот”. Или: “Ханде в момента е съсредоточена в професионалното си развитие и няма мъж в живота й.” Мисълта ми е, че всички спекулации лесно могат да спрат. Но се получава тъкмо обратният ефект, когато се мълчи. Те си знаят де. На мен ми е все едно с кого са, щом не са заедно. Керем и Ханде имам предвид. Радвам се, че се случва нещо покрай тях. Редуват се. Първо Керем и Испания. Сега Ханде и Дубай. Ред е отново на Керем. Simple Smile

# 101
О, не, този 79 годишен младеж какво да го прави Хандето? Няма да му издържи на темпото. Бащата визирах… По-симпатичен човек изглежда.

Нали знаеш, че за тях (пр-и, мениджъри, доставчици на мляко..) може да е важно, че са в устата на хората? Дали с лошо или не - важното е, че се говори за Ханде, акциите се вдигат, заедно с интереса към нея. Това са гущери за тях. Кой ще има облага, ако спрат да говорят за Ханде? 🧐

# 102
Понеже замисляме една тайфа едни неща за Озан само ,че е друго.
Но имам друго предложение какво ще кажете да направим видео поздрав за Керем за рождения му ден?
Ако някой не иска да го гледат може и да напише няма проблем....Ще го пуснем къде по инстаграм или по туитър?
До сега не съм се замисляла за такава крачка ,но събитията от няколко дни насам и затова ме накараха да се замисля...Ще чакам отговори и предложения аз мога да ви сглобя видеата и да изберем някоя приятна фонова музика разбира се Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 00:33 от x BlackRose x

# 103
Добро утро. Усмихнат вторник момичета. Радвайте се на слънчевото време .
Образът на Ханде Ерчел беше на най високия небостъргач в света Бурж Халифа в Дубай,по повод 85г.на марката за бижута Атасай на която тя е лице.
Красива и прекрасна. Това е голям успех за нея а и за цяла Турция.

# 104
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

.... и един от поддръжниците й Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 07:20 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт