Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 952
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро на всички.
Миси  

# 106
Добро утро ! Не ми се нрави хубавото Ханде между тези тримата мъжоря/по нашия край им казват маторци/.Не ги знам дядо, син и внук Атасай ли са , какви са, но са ми гадни и мазни .Не могат да донесат вода на малкия пръст на нашето момче. Колкото до проекциите върху Бурж Халифа и не знам къде си ,аз го възприемам само като част от рекламата.
   Слънчев и успешен ден!

Човекът- усмивка! Мехлем за душата! Да не са му уроки!

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 12:01 от Mery18

# 107
Добро утро, мили момичета, минавам да ви почерпя с една торта, цветна и шарена като вас! След Злати е мой ред да стана с една година по-красива. Stuck Out Tongue Winking Eye

Предлагам ви да ми подарите по една любима ваша снимка на Керем (с или без женска компания, по ваш избор избор Stuck Out Tongue Winking Eye )
Например нещо такова Sunglasses

# 108
По принцип не исках да пиша тук и след това, което ще кажа, имате пълно право да ми изтриете поста.

Съжалявам, че чета потресаващи коментари за една жена, която е отишла да свърши работата си в Дубай.

Само това ще кажа. Бъдете здрави!

# 109
В такъв случай хубаво, че не четеш темата за звездните компромати, че там такива неща се изписват за жените посещаващи Дубай, че ум да ти зайде. Grinning (да не се приема, че смятам, че и Ханде развива "такъв" бизнес)

# 110
  • София
Поли Честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве. Любов и щастие в семейството. Наслаждавай се на постигнатото и не спирай да мечтаеш.

# 111
  • София
Мики, хепи бърдей ту ю! Birthday
Бъди здрава. Бъди обичана.
Бъди много, много щастлива.
Искаш, получаваш:

(Обожавам тази снимка на Керем. Толкова е магнетичен на нея. Направо… думи нямам. Heart Eyes)

# 112
Мики, Честит Рожден Ден! Hug Birthday

Gift Heart

# 113
  • София
Честит Рожден Ден, Мики! Heart С пожелания за сбъднити мечти и много щастие!

Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 19:24 от Dilemi

# 114
Ух , много сме мартенките в темата Grinning
Поли Hug , най важното здраве на теб и близките ти , любов и късмет ,другото ще произлезе от тях Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Tulip

Гледам снимките от Дубай .Наистина Ханде е красива , успешна, със семейство и близки , които я подкрепят . Истинска щастливка , НО даже да притежаваш всичко това , ако липсва любовта , не си напълно щастлив , защото понякога голямата , истинската и споделената любов може да замести всичко останало и да те прави безкрайно щастлив и удовлетворен  .
Пожелавам и да намери своята половинка и да бъде щастлива . Нищо против ,  тръпката  с Керем да се върне и да  греят очите и на двамата както преди Blue Heart Revolving Hearts
Сори , малко сантиментално прозвуча , не е в мой стил , но им го желая от сърце . Ако не - тогава всеки да намери скоро своето другарче  Simple Smile , та и ние тук да се радваме . Но преди това - радост от нови хубави проекти с подходящи партньори .

БРО , снощи по Фокс ( бг) даваха любимата ти луда Виланел Smiley

# 115
  • Dupnica
Поли, Честит рожден ден!

и подаръка

Прекрасен ден на всички!
Нови успехи и емоции и на Ханде, и на Керем!
Да ни се показват по-често! Revolving Hearts

# 116
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит Рожден Ден, Мики! Flowers Hibiscus

Пожелавам ти здраве, успех във всички начинания и много реализирани планове и желания! Hug

А за избора, много трудна задача, от двама наистина красиви и чаровни хора да сложиш любима и то една, извинете, но не успях да мина с една. Blush Joy

Хубав и слънчев ден на всички! Flowers Hibiscus

# 117
Мики, Честит Рожден ден! Relaxed Flowers Hibiscus Желая ти здраве, много късмет и поводи за усмивки. Весел да ти е празника и болежките да минават по-бързо.

Поръчала си го! Stuck Out Tongue

# 118
Flowers TulipЗдравейте момичета Purple Heart Flowers Cherry Blossom
Честит Рожден Ден, Мики! Tada

Пожелавам ти здраве,успех във всички начинания и много реализирани планове и желания! Flowers Hibiscus

# 119
Честит рожден ден mikipoli!
Бъде здрава, обичана, обичаща и изпълнена с положителни емоции.
Подарявам ти този прекрасен и неустоим мъж

И нещо любопитно ако тази новина е споделена вече, моля да ме извините.
Всички фенове могат да се сдобият с книгата от сериала. За сега тя се разпространява само в Италия , но скоро ще и на други езици.
Да се надяваме след като се излъчи у нас сериала да я преведат и на български език.

Общи условия

Активация на акаунт