Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 955
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Мики, честит рожден ден! Здраве, щастие и всичко най-прекрасно ти желая!

# 121
  • София
Феновете набързо са оправили снимките от снощи. Разполагаме с “правилната”. Grinning

# 122
  • София
Феновете набързо са оправили снимките от снощи. Разполагаме с “правилната”. Grinning

Още една! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
И нещо реално една малка принцеса с огромен талант. Дано я видим скоро на екран а защо не и заедно с Ханде и Керем.

От малка се учи да кара ски

# 124
Bell mikipoli , бъди честита и благословена. Обичай и бъди обичана. Хубава вечер. Champagne Birthday
 И пожеланият подарък.  В очакване на рожденичката. Hug

# 125
Керем отново на тренировка

# 126
Поли, честит празник!🌸

Докато ставаш все по-красива бъди здрава, удовлетворена от всичко което правиш и имай време за всичко, което обичаш!

Хубава вечер, момичета!

# 127

Мики, честито пълнолетие! Много 6-ци да имаш за края на срока и един страхотен студентски живот 🤩🥳
Иначе - щастие, щастие, здраве и … щастие.

Оф, хубаво, три да са … за щастие 🤓
Не са ми любимите, но на повечето от присъстващите третото гифче може и да е любимо 😂

# 128
Здравейте, прекрасни ! ☺❤🌷

"Денят, в който Всевишният е създал надеждата е вероятно същият ден, в който е създал пролетта."
Бърнард Уилямс

Flowers Hibiscus Мики ❤, честит рожден ден !❤🌷 Нека новата лична година ти донесе здраве, късмет, благоденствие , много щастливи дни и сбъднати мечти!Весел празник с много усмивки и настроение !

Златна ❤ ,със закъснение  , честит рожден ден ! ❤🌷Бъди здрава, щастлива, успешна , благословена  ,  желая много поводи за радост!

Към Мики и Златна най-сърдечни пожелания:

- да намерите най-ценното,
- да не пропуснете най-важното,
- да преоткриете най-доброто,
- да получите желаното,
-да съхраните най- скъпото,
-да пуснете отиващото си,
-да простите несправедливото,
-да забравите лошото,
- да обичате и да сте обичани!

Измина почти 1 година от тези красиви  моменти...

Специален поздрав с тази хубава песен от сериала ни. Когато гледам кадрите със Серкан и Еда просто се разтапям толкова много любов излъчват!

https://youtu.be/-UCcVcLhUro

МикиHeartпонеже си пожела , но аз не мога да избера само една снимка на Керем затова са няколко. Надявам се да си по-добре и да се възстановиш бързо. Нека Керем те зареди с много положителна енергия!

Flowers HibiscusЕдна снимка събрала двете важни събития в последните дни - посещението на Керем в Малага и рекламата за Атасай на Ханде в Дубай.

И двамата продължават с ангажиментите си и работата си. Животът продължава...Стойността на всеки миг е истинската същност на живота.
"Най-хубавите спомени са тези,които предстоят."

Flowers Hibiscus  " Две неща ме изненадват : интелигентността на животните и животинското у хората.." Бернард

Flowers Hibiscus Публикациите на Ханде от Дубай за рекламата на бижутата е харесал и Уил Смит.

Феновете са коментирали , че Уил Смит шамар оса Крис Рок , а Ханде шамароса с новите снимки от Дубай хейтърите....
На церемонията по връчването на Оскарите за 2022г Уил Смит премина по червения килим придружен от съпругата си Джейда Пинкет Смит.Той беше номиниран в категорията за най-добър актьор за ролята си във филма " Крал Ричард".

Крис Рок си направи неуместна шега с Джейда Смит обръщайки се към нея" Джейда, обичам те и нямам търпение за "Редник Джейн-2 ".
Съпругата на Уил Смит страда от алопеция от 2018 година и тя оплешевя почти напълно в рамките на няколко месеца. Проблемът е медицински.Крис Рок направи аналогия между нейната прическа и бръснатата глава на Деми Мур в " Редник Джейн". Уил първоначално се засмя, но после изтича до сцената и зашлеви Крис.Минути след това Смит спечели Оскар за най-добър актьор и се извини на организаторите и колегите си, а по-късно и на Крис Рок...
И такива неща се случват на тази престижна церемония. Разказах случая заради аналогията на феновете.
Ще се радвам за в бъдеще и Керем , и Ханде да участват в международни проекти. Защо  да не видим Керем с Антонио Бандерас например.

Flowers Hibiscus Керем и Ханде като житейска двойка- измина доста време , минахме през богата гама от чувства на болка , тъга , гняв, разочарование, мъка , примирение и  още , и още...Спрях да коментирам, защото думите в случая са излишни и нищо не зависи от мен.Но разбира се четох редовно темата и си признавам , че бях огорчена от разразилата се буря в темата. Това  ми напомни на случваща  се житейска ситуация. Развежда се близко семейство и започва дилемата. Съпругът на вече разведените е приятел на мъжа, а на разведената е приятелка -  жената.И се почва спор какви трябва да са отношенията за в бъдеще ,контактите...Слава богу вкъщи не сме стигали до такъв спор. Но имам приятелка , на която съпругът и беше забранил да контактува повече с разведената жена...Да, в нашия случай темата е на Керем , но пък Ханде беше негова партньорка в най- успешния му до момента проект , както и последната житейска спътница. Напрежението в темата ескалира и се загуби добрия тон , както и чувството за толерантност и мяра, имаше обидени момичета , други просто спряха да коментират....Толерантността е показател за много неща - за търпение, смирение , за любовта към ближния, за етика, морал, култура, възможността да се приеме различното без осъждане и отричане, няма нужда от нападки, от назидателен тон. Никой не може да забрани на някого да чувства нещо, или да мисли по различен начин. Точно това ме привлече в тази тема - свободата да изразиш това, което мислиш и усещаш. Много пъти тук  са се обсъждали и анализирали ситуации от сериала; разни новини и случки свързани с Керем и Ханде . Във времето съм чела различни гледни точки , самата аз съм се питала как не съм видяла това или разбрала и усетила  нещата по този начин. Да, различни очи виждат различно.... И точно това е ценното - многообразието от мнения, мисли , коментари , което  обогатява и разширява собствените ни представи.  

Два пъти в хода на времето взех отношение по въпроса за толерантността и другото различно мнение, безсмислено е да го правя за трети път , все едно да се връщам месеци назад и да пиша същото. Питах и  има ли  ясни и конкретни правила , които да се спазват в темата, кое може или не може....

Flowers HibiscusИ аз , като Марги Heart съм от тези цветя , невиреещи в отровна среда , както се изрази Мики, без слънце, въздух  и свобода....
Марги Heart, липсваш ми момиче. Усеща се отсъствието ти в темата - толерантността , свободния ти дух , разбиране и  човеколюбие....За теб Heart

Знам ,че харесваш това...

Прегръщам те силно и ти изпращам много любов!:heart:

ЯсиHeart и ти ми липсваш в темата. Свикнах с много от вас момичета/ няма да изброявам поименно/  , доста от вас се загубиха и спряха да коментират. Това е тъжно....

Flowers HibiscusС благодарност и признателност към  Бро Heart и Налбантова Heart за новата ни уютна къщичка ! Благодаря на всички момичета Heart споделящи информация, снимки, клипчета и коментари в темата ! За ВАС!

Flowers HibiscusМалко за разведряване...Цветно , но в един тон...Харесвам и двамата и Керем , и Ханде   , открих ги в сериала ПВ. Приех ги и двамата в сърцето си и ще продължа да следя развитието им както професионално, така и в личния живот.

То не остана мисля повече и какво да се коментира за раздялата на Керем и Ханде...Бих написала думите на Майка Тереза :"Не съдя хората ! Никога няма да изживея техния живот затова си имам свой. Вземам собствени решения, правя собствени грешки! Научавам уроците, които ми дава и следвам пътя ,по който съм избрала да вървя.В крайна сметка няма безгрешни хора ! И зад всяка грешка стои думата: опит !".

Ще ме извините , че малко се поувлякох.

Момичета Heart , желая ви приятна вечер и не обръщайте внимание на житейските дребнавости , не се тревожете и ядосвайте  за поправими неща и отношения. В живота най- ценно е здравето  !

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 08:08 от akvamarin007

# 129
ЧРД, Микиполи!
Честит юбилей, Златна!

# 130
# 131
  • София
Леля Белма: "Добрите дни ни очакват, само повярвай"  Thinking
Амин... 🙏❤
https://twitter.com/BARBARAMARMO

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 00:00 от Dilemi

# 132
Златна и  Мики,❤️🎁🎉💐

Честит Рожден Ден, Бъдете здрави, щастливи и влюбени в живота!

И специално за Вас, ❤️

Марги, 🍒❤️
Липсва ми присъствието ти в темата...

Момичета, ❤️💐
Благодаря ви за всичко споделено, много е красива Ханде в Дубай, излъчва класа, прекрасна е Simple Smile

# 133
Добро утро!
Слънчева и топла сряда момичета.
Вярвайте че любовта между Керем и Ханде ще се ще възроди от пепелта.

Красив както винаги.

# 134
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Общи условия

Активация на акаунт