Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 73 965
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Нямам думи ако е истина без да коментирам съм...

Може и само приятели да са все пак бяха заедно в Халка то ще се разбере но в този сектор нищо не би ме шашнало вече ..
До колкото знам Каан няма приятелка в момента то ще си проличи какво е и що е
Аз Каан го харесвам да подчертая имам наблюдения имаха голяма любов с Езги Е ожениха се после се разведаха а после изживя голям романс с Хадисе и с нея се раздели...

Наскоро го гледах в турския д-р Хаус - Хекимоулу

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 09:12 от x BlackRose x

# 136
Тъй де, любов с любов се забравя. На мен този Каан ми е напълно непознат.

# 137
  • Кърджали
Мики, пропуснала съм. Честит рожден ден, на патерици
Да си здрава и много щастлива!

# 138
  • София
И аз не знам кой е Каан Йълдъръм, но две неща ми хрумват:
1. Явно Ханде иска също като Гамзе да е госпожа Ерчел-Йълдъръм. Ханде ходи по стъпките на кака… Grinning
2. Ако се окаже вярно, поне е по-симпатичен от Атасай бей. Старши, младши, все тая. Много скоро ми се вижда обаче. С Керем се разделиха съвсем скоро. Ама коя съм аз, че да казвам скоро ли е, не е ли?! Пък и може голямата любов на Ханкер да е била голяма само в главите на фендома, а някои от вас, които я определиха като флирт, да се окажат прави. Wink

# 139
# 140
Здравейте, романтичти момичета !☺❤🌷

Пролет е...Природата се събужда и възражда за нов живот, за промяна , за нови надежди,мечти и нови проекти. Сложете една голяма усмивка и ако през следващите часове някоя лоша мисъл се настани в душата ви - изхвърлете я , кажете си :" И това ще мине !"  Бъдете слънчеви, позитивни и обичащи !

"Животът е интересен. Накрая се оказва,че най-големите ни разочарования са се превърнали в най-голямата ни сила."

"Най-трудно пускаме онези, които вече са си отишли..."

Flowers Hibiscus А относно новината за възможна връзка между Ханде Ерчел и Каан Йълдъръм - ще видим какво ще излезе. Може да е само познанство,приятелство между  колеги. Не бързам да си правя крайни изводи.
Някои фенове са коментирали , че това са стари снимки и записи, което навява и на други размисли. Но това е цената да си известна личност. Личния живот - контакти , познанства, връзки са публично достояние.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 10:55 от akvamarin007

# 141
  • София
Аквамарин, клипчето си е съвсем ново. Видеото е 20 секунди. Казват, че е от тази сутрин. Хванали са ги на тръгване от някакво заведение, в което са се забавлявали до сутринта. Няма лошо. Младежът не ми допада визуално. Не е мой тип. Ама няма да е мое севгили, така че… Wink

# 142
  • София
Ханде в момента е с бретон, а на клипа не е! Та не знам колко е ново. А не може ли да се качи в една кола с колега, приятел или познат. При всеки допир до мъж на Ханде веднага и се приписват любовни отношения. Така беше с Мурат Акдоган, така стана с Атасай Камер. Сега от Дубай тя веднага се "хвърля" в прегръдките на друг. А като гледам изражението й много "влюбена" ми се вижда.

# 143
  • София
Ханде е на опашка, доколкото виждам. Понеже и аз съм била с бретон - има варианти как бретонът да бъде пригладен към останалата част от косата, с лак за коса и с други стилизиращи продукти. Да, клипчето може да е старо, не отричам. Писах, каквото прочетох - че било от тази сутрин и т.н. И да, Ханде и Каан може да са просто добри приятели. Но как пък досега не са ги засичали заедно тези добри приятели?? И друго ми е интересно - три месеца ще станат от раздялата на Ханде и Керем, а някои все още се съмняват дали тя е факт. Не могат да приемат раздялата и че Ханде е продължила напред, че има нов човек до себе си, което е нормално нещо. Май Налбантова ще се окаже права - утре ще снимат Ханде да се целува с друг и феновете ще кажат, че това е само за прикритие. Ханкер са заедно, но го крият и плащат на други да им се правят на гаджета. Grinning

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 16:48 от Бърборанка с розови очила

# 144
Oт 2 месеца и половина е свободна , може да започне връзка или просто да си излезе с когото иска . Ние тук не я съдим .
С Каан са били колеги в сериал , може да е приятелско излизане . Аз го харесвам , бяха хубава двойка с Езги , но се разведоха . Сега се сетих ,че точно той беше на гости вечерта на Демет в наетата и къща на плажа преди 2-3 г и веднага гръмнаха , а те просто по приятелски били . Не е лесно да си известен , животът ти е на показ ,но всичко се плаща ...

# 145
  • София
Аз мисля, че в темата прекалено навътре се приемат някои неща. Ханде няма нужда от защита, защото не прави нищо нередно. А ако правеше, сама може да се защити, мисля.

И пак да кажа - не виждам някой да е написал или казал нещо лошо за Ханде през последните дни, имам предвид тук, в темата. Хуморът и шегите са друго нещо. Шегували сме се, писали сме, колкото да не мълчим. И това ли вече се приема зле и е “забранено”?

Някоя от вас беше писала, че в темата постоянно се налагат теми табу, постоянно има спречквания и това вече става досадно. Ами така е. Имам чувството, че вече във всяко мнение се търси под вола теле. Никой не заема страна, никой не обижда. Всеки пише със свои думи това, което усеща. Обаче мненията се тълкуват различно. И изведнъж някой скача и заема отбранителна позиция. Напълно излишно е за мен. Започвам да разбирам непишещите в темата момичета. Фокусът съвсем се измести, настроението е едно такова особено, не е приятно със сигурност. Влизаш, колебаеш се дали да пишеш, защото се притесняваш някой да не те разбере погрешно, нале. После си казваш “хайде, ще пиша и аз да си споделя мислите”, след което съжаляваш, защото трябва да влизаш в обяснителен режим, че си казал нещо, което в никакъв случай не е лошо. Единствената причина да не спирам да пиша е симпатията ми към Керем. Повтарям си, че това е неговата тема и влизам тук с желание да прочета нещо интересно около него. Преди влизах заради атмосферата в темата. Беше ми приятно да общувам с всички вас. Но това усещане се загуби последно време. Жалко наистина.

Не го правя, за да се заяждам или защото съм обидена на някого, но за себе си на този етап взимам следното решение - няма да коментирам Ханде в тази тема, защото се уморих от всичко случващо се от януари насам. Занапред ще пиша само и единствено за патрона на темата - Керем. Simple Smile

# 146
Ако това видео е старо, то откога е всъщност. Ако е старо от преди седмица или месец, то проблем няма, тъй като Ханде си е свободна жена и може да излиза с когото си поиска. Но ако е старо от преди 3 месеца например, то излиза, че се е разхождала по нощите с друг мъж докато е била с Керем. Ние знаем, че той е  със свободни разбирания, ама чак пък толкова. 🤔

Нека всъщност аз съм тази, която ще напише нещо лошо за Ханде. Все пак темата е за Керем. Щом може за него значи ще може и за нея, нали така. Иначе както казва Бърборанка това е двоен стандарт.

Е, не, вие нищо не разбирате. Керем и Ханде са си заедно. Това е заради ПР. Та заради ПР сега Ханде ще се появява с други мъже. Ами нали Керем е много разкрепостен, освободен мъж, та за него няма значение, че "приятелката" му се разхожда с чужд мъж посреднощ. Ама те ще участват заедно в нов сериал и са обсъждали проекта ...цяла нощ. Пили са кафе, ако не знаете сега е модерно да се пие кафе посреднощ. Пожелавам на всяка жена да има толкова разкрепостен мъж като Керем, който да няма проблем с това, че тя ходи по нощите да пие кафе с други мъже. Такива ми ти работи.

Момичето е свободно и може да излиза с когото си поиска.

# 147
  • София
Bell Нова информация относно Eflatun:

1. Потвърдено е, че премиерата ще бъде през 2022 г. в Турция.

2. Все още няма обявена точна дата на премиерата.

3. Очаква се премиерата да бъде направена по време на филмов фестивал.

4. Очаква се Медиасет да закупят правата на филма, за да го излъчват в Испания и Италия, но тази информация все още не е потвърдена.

5. След като филмът бъде показан премиерно в Турция, се очаква да бъде разспространен международно поради големия интерес към Керем. Вероятно ще бъде излъчван на различни кино фестивали.

# 148
🌹Честити да са всички рожденнички  в темата! Прекрасна и слънчева година с любимите им хора!

Малко красота от Керем/Серкан: много ми е любим този момент под душа и начина, по който вдига очи! 🥰

🌹
Скрит текст:
Ето ви един мой любимец, дългокоско, но само в един сериал съм го виждала. Ако някой знае инфо за него, моля да сподели!

# 149
Бъри , аз затова многократно помолих да се направи тема за Ханде мисля,че просто му е време и му е място
Обърнахме го на махленски клюкарник и кой с кого си ляга
Видеото няма как да е старо в това съм 99,9 пр сигурна нека на феновете така им се иска
Каан е готин пич и само да и е приятел за нея е от полза...
Пък ако има по така тя е свободна жена както и Керем
Готова съм да приема всяка която ми сервира в крайна сметка дъното на дъната го виждам при друг ,но виждам и любовта към нея и всеотдайноста му.

Общи условия

Активация на акаунт