Керем Бюрсин преди и след “Почукай на вратата ми” (тема 116)

• 74 121
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз се съмнявам да присъстват. Особено и двамата. Но да видим. Ако пък присъстват, дано бъдат категорични в това, че не са заедно, че продължават напред и на всички болни мозъци да им стане ясно, че всичко там е приключило. Защото и аз се уморих да чета глупости по техен адрес. Няма лошо да си припомняме миналото с усмивка - който иска да си го припомня де, но да приемем фактите най-после и да не се заблуждаваме, търсейки под вола теле (ако не беше жалко, щеше да е смешно). Wink

# 466
Привет!

Честит ви ден на труда! Дано всички работите това, което обичате, за да се чувствате удовлетворени.

Вай, че хубав Керем - страхотна баклава е направил... прияжда му се на човек. Laughing

Честито за наградите на него и Ханде. Flowers Hibiscus И мен ме съмнява двамата да са там - или един ще отиде от тях, или никой, но ще видим.

Любима двойка. Heart Exl

# 467
Мюсюлманите празнуват Рамазан Байрам
Честит празник на Керем, семейството му и на всички, които празнуват 🍀

Като няма нищо ново нека отворим американските архиви на един младеж и неговата американска приятелка Алекс Девлин 😃

Въпреки, че се разделят двамата си остават приятели 💓

# 468
  • София
Ето ме мен, с моята розова кола, в Истанбул, чакайки Керем пред тях… Grinning

Приготвила съм куфарите, за да се нанасям у тях. Аз съм дейна и инициативна. Омръзна ми да чакам покана от него и се самопоканих. Trollface

А Керем, милият, запелтечи нещо от този сорт:

Но нали е добре възпитан мъж, а и с Хектор си допаднахме, покани ме да остана… Smirk

“Поръчваме една пица-кебап и ще се опознаваме.”

Ако скоро излязат някакви новини в турската преса за ново севгили и видите Керем да се обяснява така:

Не се чудете - за мен се отнася. Grinning

Но това йок, бързо ще стане вар. Stuck Out Tongue Winking Eye

Хади, усмихнат ден и успешна седмица от мен, къзлар! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 469
Бърборанке, много ти е симпатична количката 😃

Специално за теб малко спортен Керем. 💯😛

Скрит текст:

# 470
  • София
Благодаря ти, Мире! Другият път, като тренираме заедно, ще ви го снимам. Обича да си сваля тениската в края на тренировката. Не мога да ви опиша какво се случва с моето сърце тогава… Heart Eyes

P. S. Сега видях новото ти аватарче, Мире - страхотно е! Усмивката му е един път. Да ти е честито!!! Kissing Heart

# 471
# 472
Бърборанке, много ти е симпатична количката 😃

Специално за теб малко спортен Керем. 💯😛

Скрит текст:

След тези снимки и аз все повече се надъхвам да тренирам с него. Smile
Прекрасен ден момичета!

# 473
  • София
Flowers Four Leaf Clover Прекрасен ден и от мен, къзларки! Flowers Four Leaf Clover

Харесва ми как всички сте с нови аватарчета с Керем. Усмихвате ми деня така. Сърбят ме ръцете да се преоблека и аз, само че някак си този аватар си е моят, той си ме описва сякаш и съм свикнала с него много. Та май ще се въздържа засега. Simple Smile

Бъдете щастливи!

В очакване на новини сме…

# 474

Чакаме, чакаме...🤷

Въпрос на чест. Иит и Сибел 💓

# 475

Чакаме, чакаме...🤷

Въпрос на чест. Иит и Сибел 💓

Тия двамата нямат прежалване такова похарчване на двойка в сериал рядко има...

# 476
  • София
За мен Йигит и Кюбра (Керем и Бурджу) са така… Въобще Керем има хубави и добри партньорки, има късмет в това отношение, само че не винаги проектите са достатъчно добри и язък за добрите партньорки. И Елчин, и Йойкю, и Ясемин, и Бурджу са топ. Обаче проектите не са толкова популярни и двойките са похабени, факт. Само с двете Хандета му се получиха топ чифтета и успешни проекти. Но аз повече си го харесвам с Ханде Ерчел. Може би защото Доандемир по принцип не я харесвам и оттам и героинята й не ме кефи. Даже мисля, че Керем по-добре стоеше до Ямур. Но те все пак са се гаджосали по време на снимките на сериала, та може и заради това да е. Wink

# 477
Мдада, странно е, че точно такива проекти са непопулярни. Имам предвид "Този град" и "Въпрос на чест". Аз съм гледала само "Този град" и там ми харесват Керем и Лейля. От "Въпрос на чест" само клипчета съм гледала, но Иит и Сибел също ми харесват. Но аз съм любител на драмата и криминалното и затова. Романтиките не са за мен 😏

Керем и Ясемин

# 478
Обожавам ги...
Непрежалими

Не трябваше да го правите това

Мои на ЙиБел

https://m.youtube.com/playlist?list=PL_TzfYQCjm_1eAZGSf2Rdyble7EXwuuUI

# 479
  • София
На мен любимата ми партньорка на Керем е Мая. Страхотни баща и дъщеря са Серкан и Кираз. Заобичах ги много и май втори сезон основно заради тях го гледах. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт