Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 549
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
оппа извинявам се Embarassed овлажнител.

# 121
Леле мами темата е страхотно оформена smile3501  Браво на оформителите!!!
Днес влизам за пръв път в нея ,то в това хубаво време не ми остана ред
Честито на месечинките бебе Вяра и бебе Бойко
и разбира се на градските  Марти и Валери  Two Hearts
Надявам се в студените дни да се отчитам по-често.

# 122
Добро утро май съм най-ранобудна днес.
Честито на бебе Мартин на мама jam и бебе Димитър на мама jorjito
Във Варна е много мрачно, пратете малко слънце и насам, вчера целият ден имаше мъгла и облаци. Искам да попитам има ли мами които вече да са хвърлили пъпчето и къде защото не мога да измисля и още си го пазим в къщи.
За овлажнителите четах доста противоречива тема от която си извадих извода че не трябва да се прекалява (по не е за предпочитане да е прекалено влажен отколкото прекалено сух въздухът) и в къщи сме с купичка вода върху радиатора.

# 123
Честити месечинки на Мартин и Димитър!!!Да растат здрави и послушни за радост на мама и тате!
Венка страхотна кошница, но от там бих взела крушите че сме пак със запек!Ако са круши де, че не виждам хубаво какво е?!
Мариаели какъв ви е мехлема?Що така не действа!
  Ние сме на парно ,но проветряваме по-често и не съм сложила купички още,просто си влиза влажен въздух от вън!Иначе така със купичка,а може и някоя дрешка да съхне вътре пак се овлажнява въздуха! Peace
  Утре сме на преглед на дерматолога, а във фторник на ваксина и ще си искам направление за ортопед! Naughty

Вчера взех 40 снимки на нашата хубавица и дадох още 70 да се правят,фалирах от снимки,ама какво- веднъж е бебе!
Днес като ги взема почвам великото подреждане имам още 90 в нас готови и чакат ред в албума! #Crazy

Хайде бай и поздрави и целувки на всички бебета от Юлчето! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 124
Честито на месечинките днес!  Hug  bouquet

# 125
Честити месечинки на Димитър на Jorjito   bigdance2и
Мина на zvanche!
newsm67
Къде изчезна Звънчето, толкова време не се е появявала- някой ако има връзка- специални поздрави!
Venka, Popova, помагайте: как да сложа снимка, както вие правите; не в албума /там се справих/, а директно-хоп, като тези с кошницата с крушите и уискито, снимката на Попова с Ема- една голяяяма хубава снимка и т.н.

# 126
Добро утро  Hug
Честити месечинка на Димитър на Жоржи  baloni
                                                Мина на мама Звънче  baloni
Прасчо,аз онзи ден се видях с Руми, тогава се и запознах с нея всъщност.Ей много готина мацка  Heart Eyes И малката Мина е страхотна госпожица  Heart Eyes
Сега ще ти пусна ЛС как става номера със снимките  Peace

# 127
честити месечинки на
                                        Димитър на мама Jorjito         
.Мина на мама Zvanche
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525  love001  love001  love001

# 128
# 129
Мале взех че успях и аз да кача снимка!
Прасчо ти си на ред!

Честити месечинки на Мая,Мина,Димитър и Христо!
Вначалото на темата е малко объркващо кои са месечинките, че някои ги няма при снимките, а са по надолу,а тези които ги има на снимките, ги няма по надолу в списъка! Peace

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 11:26 от Eli83

# 130
Честити 4 месечинки на Димитър и Мина и 5 месечинки на Мартин, Мая и Христо  bigdance2
Да порастнат весели е щастливи дечица!

newsm59Честит рожден ден на Vera_25 - Пожелавам ти да бъдеш най-красивата, най-прекрасната и най-обичаната майка на света  bouquet newsm59

# 131
относно Т и кърмене във момента нямам физическата възможност да потърся публикациите по тази тема но разберете аз не си налагам мнението просто споделих моят опит и нямам никакво намерение да убеждавам никого когато родих Марти самите лекари не ми дадоха да кърмя и всеки път когато трябваше да кърмя първо ми мериха Т а после ми даваха детето но когато намеря материалите ще ги публикувам за да бъда подплатена със факти

# 132
Честити месечинки на всички, празнуващи днес!

Eli, хич да не ти пука за педиатърката ти, а прави каквото ти говори вътрешното чувство; имай предвид, че на един лекар толкова много пациенти му минават през ръцете, че след 2 месеца като се срещнете на улицата, тя може и да не ви познае Mr. Green.
Атопичният дертматит е съвкупност от кожни прояви, предизвикани от реакция на имунната система спрямо някакъв агент, който тя възприема за опасен. Никой не знае точната причина, която го отключва, нито защо толкова нараства появата му напоследък. Свързва се с неправилното хранене, мръсния въздух в градовете, стреса и какво ли още не. В болшинството от случаите има наследствена предразположеност.
Друг е въпросът, че не всяка суха кожа или обрив означават атопичен дерматит, т.е. за да се сложи тази диагноза, трябва да е сигурно, че е ангажирана имунната система в патогенезата на заболяването. В противен случай става дума за нещо друго, най-често непоносимост към храна /а не алергия към нея/ - т.е. липса на ензими, които да я смелят.
При нас още не са отшумели напълно симптомите, но има значително подобрение. Аз въведох в менюто си още и ориз, чушки, тиква, круши. Нови обриви не съм имала, нито той.

Ортопедът, при който ние ходихме, каза, че разликата във външния вид на гънките няма никакво значение. Бяхме на два месеца и половина, когато каза, че мога да го слагам в кенгуро и на първото ниво на количката, а на три месеца и половина, след прегледа, педиатърката ни каза да започна да го слагам на второто ниво /около 45 градуса/ и да започна да го подпирам на възглавници. Ние още нямаме и опити да се обръщаме, камо ли успехи в това отношение Joy.

Аз също четох противоречиви неща за овлажнителите и засега карам на проветряване.

Звънчето не беше ли казала, че вкъщи няма нет и откакто излезе в 45-дневния зачезна – или това беше някой друг newsm78?
Prascho, когато се чудиш някоя магария из постингите как е направена, ги давай на цитат, за да я видиш магарията в разфасован вид   smile3503

# 133
Здравейте!
Честити днешни месечинки!  newsm51  smile3525  newsm51
Аз днес съм по-добре.  newsm44 Вчера звъннах на педито и тя ми каза, че ако вдигна Т повече от 38 градуса, да не го кърмя. Следях я през 15 мин и като стигна 37,6 - пих парацетамол. Също пия през 6 часа осцилкокциум, витамин С и панадола на Калоян - почти свърши.
За сладоледа - и на мен ми помага за гърло, но сега не ям млечни продукти.

Аз също четох противоречиви неща за овлажнителите и засега карам на проветряване.

Peace

# 134
Честити месечинки на Димитър, Мина, Мартин, Мая и Христо!!!

Уф, че гадно време днес...хич не ме свърта вкъщи  ooooh! Пламена чака, чака да я изкарам и накрая заспа милата.
И ние още не се обръщаме, макар че потенциал има, ама на  Crossing Arms
Аз вчера си взех еди бонбони за смучене, че нещо гърлото ме беше притеснило, ама днес май съм ок. А също пия клеева тинктура за имуностимулация  Peace

Отивам да хапна, че ще умра от глад  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт