Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 561
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от нас  Party

Честитим месечинките на празнуващите днес бебенца!  newsm67

Иси кам  и аз като Ели не мисля че е противопоказно да се кърми с Т.Ще се потресете ако ви обясня аз при какви обстоятелства съм кърмила Галко  ooooh!  С кашлица,хрема,гнойна ангина,38 градуса Т /всичко това накуп/,в последствие антибиотици/Аugmentin/ ,и това без маска.И за капак няколко херпеса на устата  #Crazy
Даже не съм си закупила кутия с АМ ,дори и за всеки случай  Crossing Arms

Ч.Р.Д. на  Vera_25!  nbirthday

Звънчето и аз като Бибошка имам спомен, че няма нет у тях, само на работата   Peace

# 136
  • някъде
Честити месечинки на празнуващите бебчета и специални на Димитър на Жоржито Heart Eyes!  bouquet  bouquet  bouquet Да са здравички и добрички! Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Вера 25!  nbirthday
Ели, дечицата които са на снимките горе ги има и долу в датите Peace Виж по-хубаво Wink
Иси кам, потърси ако намериш нещо по въпроса с Т, защото и аз вдигнах 38 но не спрях да кърмя! Дали е правилно newsm78

# 137
И аз знам,че е дори е хубаво да се кърми с Т,защото така се дават антитела на бебето.В кърмаческия има доста теми относно кърмене и Т  Peace
Ели,много се смях с твоя Фторник  Joy не се сърди,много ме развесели  Hug

# 138
  • Варна
Честито на днешните месичинки
Мартин, Мая, Христо, Мина и Димитър! Two Hearts Tada.

Вера 25 - hbday

# 139
Честита ни нова страхотна темичка. Надминали сте всички очаквания момичета  Two Hearts newsm51
Честито и на месечинковците днес Мартин, Мая, Христо, Мина и Димитър!
Да са радост най-голяма на мама и тати и родата  newsm03
Аз не съм влизала от не помня колко време. Изчетох всичко и ще се включа по някои теми.
Криси също е с една ваксина назад заради алергията. Трябваше тази седмица да я сложим, но той се разболя. Сега пие антибиотик, за да оздравее напълно и да можем да сложим ваксината и да започнем леко полеко с захранването. До сега сме само на АМ и понякога малко чай. Вече сме 6.500кг. и 61 см. което е обре като се има предвид, че ядем диетично мляко. Simple Smile Аз лично съм решила да го заведа на ренген Криси имам и направление от педи без да го искам, сама ми го даде. Защото от една снимка може много по ясно да се види всичко от колкото на ехограф според мен. При условие че снимката е направена както трябва разбира се. Преди два дни успяхме да се обърнем съвсем сами от корем по гръб. На майчетата, които се притесняват за бебетата си че не се обръщат искам да ви предложа една идея, вечер преди баня оставете бебчетата голички по коремче тогава са най-свободни и успяват да направят повече неща отколкото с дрешките. Поне при Криси е така.
Ние въпреки че сме на АМ си ядем като за световно през 3часа най-много да направим палза от 4-4:30часа през нощта.
Е това е целувки от нас и безпроблем нощ

# 140
Ето и почерпка от мен-да ви е сладко.Благодаря ви за пожеланията,останах очарована,че сте ме забелязали!
Честито и на всички месечинки днес-живи,здрави и щастливи!

# 141
Вера_25, честит празник   bouquet
много щастливи моменти ти желая и любов у дома  Heart Eyes

Честитки и за днешните месечинковци  Hug

на Бибошка и Фиона, благодарности за красиво оформената тема; много ми хареса с тези ленти (киноманката в мен проговори Mr. Green) и ужасно ме доядя, че си нямаме снимки в темичката, ама тъй е то - няма цифрово фото, има скапан комп дет` всякакви инфрареди и блутути са му чужди... #2gunfire
затуй, всичките ни фотоси - в албумчета и на гесеема  Crossing Arms
пак ще "съскам" тази вечер на татито за нов комп Blush

иначе сме добре; Траянче се върти като пумпал и се обръща по корем, но изобщо не може да разбере къде му остава едната ръчичка, а и не може сам да си я измъкне изпод тумбачето  Joy
с триста зора си сменяме памперсите (едно на ръка, че изобщо не я обичаме тая процедура + преобличането  ooooh!), защото докато го оставя по голо дупе "хуква" по леглото  #Crazy
някой по горе беше писал, че голите бебета са по склонни да опитват нови движения; при нас е точно така, съответно слагането на пампа и обличането са ни враг номер едно ooooh!

все още ядем по 9 пъти в денонощие и не ми е ясно кога и как ще ги намаляме тези "интимни моменти" newsm78
вече имах изказани "компетентни" опасения от родата, че нещо не било наред с мене и кърмата ми щом детето ми, на четири месеца почти,  яде толкова много пъти Rolling Eyes
после, докога съм си мислела да го кърмя, щото не било хубаво чак толкова да се пристрастява към кърмата и вече съм го била ощетявала откъм разнообразие като не му давам сокчета и пюренца  Rolling Eyes
такива ми ти работи Grinning
айде тиха ви и мнооого спокойна нощ от нас Heart Eyes

# 142
  • Варна
Ехооооооооооооооооо wavey
ето ни и нас Heart Eyes
нямаше ни два дни-бяхме на  smile3508"свинска смърт"и чак сега се връщаме.
Бързам да почерпя по случай нашата месечинка.Тази път няма да е с традиционната торта а със cook cook-пресни свински пържолки,поляти обилно със руйно червено винце Wine Glass
Да ви е сладко lovekiss Хапвайте смело,има за всички  love001
Благодаря на всички за пожеланията smile3525
да ви се връща Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

трябва доста да почета преди да се включа,дано да успея
тази вечер

Честити месечинки на всички бебоци празнували вчера и днес.да са много здравички
Честит празник на Vera_25  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Честит празник на Vera_25 [/color]  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
искаме да те поздравим без годините да ти броим
с много здраве,щастие и смях да живееш до "стотях"
желаем ти толкова много щастие че да застанеш на един кръстопът и да се молиш за малко нещастие.
голяма прегръдка  Hug Hug Hugот нас за вас
и много   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 144
Здравейте юлски мами!

Много бих искала да си контактувам с вас.
 Фиона, моля те да включиш в списъка и моето бебче. Казва се Божидар, роди се на 14 юли, с тегло 3,800кг и 52см. Иска ми се да направим и на него лентичка със снимки, но незнам как.

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 19:54 от vike

# 145
vike добре дошла!

Днес нямам много време, че преди малко си тръгнаха кумовете ни, а сега чакам други гости.
fiona сложих снимки на Ема в албумчето за 4 месеца, когато имаш възможност може да запълниш нейната лентичка, че е доста посничка Laughing. Благодаря Hug

Честито на Vera_25 със закъснение!  bouquet

Това засега! Айде и спокойна нощ! Heart Eyes

# 146
Честити месечинки на Мая,Мина,Димитър и Христо!
Вначалото на темата е малко объркващо кои са месечинките, че някои ги няма при снимките, а са по надолу,а тези които ги има на снимките, ги няма по надолу в списъка!
Я кажи тогава кои ги няма долу в списъка, за да ги добавя.

Vike,ще ви добавя в списъка.За фото лентичка трябва да сложиш снимки в албумчетата Нашите бебета на 1,2,3,4 месеца ето тук http://snimka.bg/login.php, с парола и потребителко име, които ще намериш на 1ва стр.Под всяка снимка напиши името на бебето и твоя никнейм..След което Бибошка трябва да направи лентичката и аз да ви добавя.
Момичета, предавам щафетата с темичките на който пожелае, защото скоро може и да не вляза.  smihesorry
Ако не пиша повече, целувки на бебоците и да няма болни повече!

# 147
Фиона, много благодаря за добавянето в списъка! Една малка корекция само - 3,800кг се роди бебчо и термина ми беше 18-ти юли!

# 148
vike добре дошла!
честити месечинки Марти Христо Мина Димитър и Мая!!!!!!!!!!!!!
леле много месечинки днес!!!
и честит ден ден на Vera 25 бъде здрава обичана и богата!!!

# 149
Добре дошла Vike!!! Hug

Фиона ще видя пак,но сигурно греша и съм видяла отгоре отгоре!Много съм забляна напоследък,трябва да се стегна и този Фторник да се прегледам!Ха ха!
 Защо няма да влизаш вече да не се сърдиш нещо?А Надето нещо и тя забегна кой ще твори сега? Thinking

Прасчо ако не си разбрала да обясняваме ли за снимките?Че аз се научих! Laughing

Оставям ви че да не напиша пак някоя глупост!
Чао!

Общи условия

Активация на акаунт