Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 583
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
фионче защо ни зарязваш?
да не те обиди някой?

# 151
Здравейте юлски мами!

Много бих искала да си контактувам с вас.
 Фиона, моля те да включиш в списъка и моето бебче. Казва се Божидар, роди се на 14 юли, с тегло 3,800кг и 52см. Иска ми се да направим и на него лентичка със снимки, но незнам как.
Ок, ще го  променя.

# 152
Добре дошла на vike  Hug

valche много ти е сладка госпожицата  Grinning

Фиона ти играеш ли я още тая игра  Tired Това е ябълката на раздора в нашата къща  Crossing Arms
С мъжо пак сме във война заради нея  #2gunfire

# 153
  • ES
Здравейте юлски мамита,

първо честито на Вера_25  newsm59  smile3510 , сега след рождения ден трябва ли да си сменя ника на Вера_26   newsm62

Ние се въртим като шугави ама още не сме се обърнали. Наистина като го съблека гол и го оставя на повивалника полудява рита рита, върти се като брейкаджия ама не се обръща.

Ивичка и моя суче начесто, ама не се притеснявам да суче до де има, пюрета и сокове цял живот ще яде, кърмата е веднъж в живота.

Честито на месечинките днес и най вече на адаша Митака.

Добре дошла и на новата мама. В началото на форума има правила условия и указания, погледни темичките там има описано за всичко и за лентичките и за аватарите.

Ренка абе нашата пиша се заголи до едно дередже и повече не ще. Да не би да имаме фимоза. Трябва пак да седна да попрочета за това. Бибошка ти като мъжка мама как процедираш със заголването на пишата?

За кърменето с Т и аз знам да се кърми ~до откат~ както казва Асето. Ама вие много сте се разболяли бе мами, я да се пазите, повече лимони и киви.

# 154
Честито на днешните месечинки! Честит рожден ден Вера!

Vike,  welcome

При нас днес беше дъждовно времето  Cry Обаче имахме гости, бяхме на гости и денят мина бързо Grinning

Аз да похваля моето гардже  Mr. Green - от няколко дни заспива вечер с биберона в леглото, през деня също няма проблеми  baby_neutral Преди известно време беше подивяла и дори навън в количката не заспиваше, а ореваваше всичко Cry и се бях притеснила ужасно как ще я караме Sad и изобщо от няколко дена биберона не и е така отвратителен - преди направо и се гадеше от него, а сега newsm78

Иначе от известно време на долната устна от вътре и се появи нещо като висулка  SadПитах педката - тя вика нищо и няма.  #2gunfire Казах и, че доста е порастнало в последно време - тя пак - нищо и няма и щяла да я гледа пак на следващия преглед #Cussing out Аз се консултирах и с акушерката и тя ме насочи към детски хирург, та в четвъртък и на такова чудо ще ходим ooooh!

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 22:41 от maira

# 155
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на днешните месечковци - Марти, Христо, Мина, Димитър и Мая!! Честито и на рожденичката! Всички да са много здрави и щастливи!
Vike, добре дошла!
Аз да благодаря на всички ви за вчерашните пожелания по случай нашето порстване! Много сте мили!
А почерпките отново бяха много вкусни!
Днес за първи път успях да разгледам всички албумчета, то нали и много нови снимки има...ама са ни страхотни бебешорчетата!
Сега ме викат по спешност  Joy.Спокойна вечер!

# 156
Гери ами може и да е фимоза.Моята лекарка каза че Галко е нямал фимоза.А ако имаше нямало да мога да го заголя колкото и да опитвам  newsm78  Поразрови се или ако искаш изчакай  Thinking

# 157
Тиция, ще проверя дали Бибошка е направила лентичка и аз съм я пропуснала, ако не ще я сложа когато я направи.
Рени , играя я и още как.Нямам и намерение  да спирам.Играта е страхотна, онлайн се играе и всички други плейъри са реални хора, което е най-интересното.Покрай гилдията съм се запознала с много хора по света, и си упражнявам английския така.Още повече, че на 16 януари излиза експанжъна Burning Crusade и играта ще стане още по- страхота.По-добре не го прави на проблем с мъжа ти- всеки си има хоби, а тази игра така те завладява.Ние с мъжа ми играем почти по цяла нощ.Той играе от 2-3 години, още когато имаше само американски сървъри, до преди и аз да си направя акаунт и аз малко се мръщех, сега е друго-играем заедно и много се забавляваме.По-добре го накарай да направи така, че и ти да играеш, отколкото да се карате заради една игра(на незапознатите може да им звучи смешно).
Ще влизам рядко, поради няколко причини и най важната -прекарвам доста време в този форум и се занимавам с доста глупости, вместо да си правя нещо по-смислено.Не казвам, че форума не е смислен, просто в момента преценявам, че не е толкова важен за мен.Ще ви навестявам от време на време разбира се, да прочета някои и друг ред.

# 158
Еднократно, само заради болните и притеснени майчета   bouquet Боледувам, но кърмя
Иси Кам, ще ми е интересно да прочета твоите източници. Simple Smile

# 159
  • София
Фионче, надявам се, че ще наминаваш все пак  Hug

Вчера забелязах, че на бебка очичките са почти тъмни  newsm03, особено в сравнение с тези на една наша връстничка - нашата приятелка от болницата, на която явно ще си останат сини, вашите как са?

А пък ние открихме една надуваема топка и я дадохме на Яна леко отпусната, ако знаете какво мачкане пада  Party

Утре сме на третата ваксина и съм нещо притеснена, май доста сме наддали от последното ходене, педито сигурно ще ме хока. Ще видим.

Хайде лека нощ от мен, отивам да почета за захранването  Simple Smile

# 160
Еднократно, само заради болните и притеснени майчета   bouquet Боледувам, но кърмя
Иси Кам, ще ми е интересно да прочета твоите източници. Simple Smile
Асеееее  Hug  Hug  Hug

# 161
  • някъде
Асеееееее Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
  • ES
добре дошла Асе   newsm51

# 163
Асее  bouquet Тъкмо вчера си мислех за теб като четях колко се чудят момичетата дали болни да кърмят. И си викам, ее Ася ако четеше темите ни щеше да каже ма на. А то ти си писала. Браво. Аз си спомням че коментирахме този въпрос с теб. Не че аз не го знам и не съм сигурна, обаче друго си е да каже опитна кърмачка със стаж. Иначе логично звучи че даже е полезно да се кърми болна, защото бебчо получава антителата които майката е образувала срещу болестта.

Някой беше писал че акушерките в болницата му мерели Т-та и тогава давали бебето. Моля да ме извините, но не се сещам коя беше, а не ми се връща назад да чета. Момичета това хич ама хич не ми звучи авторитетно. Като имам близки срещи и аз с акушерки и ако съм ги слушала досега да съм отбила Лора. А Ася ми е помагала директно или не и благодарение на нея и до известна степен на кърмачесия аз кърмя!!!!! и сами преценете кого ще слушам. То е ясно.

Герииии, много сте сладки на тази снимчица! Я кажи това какво е с което държиш Митето? Нещо като шал ли или пък е слинг? Защото не ми прилича..

# 164
лелееее, ма да не би аз да съм най ранобудната? Е, не това трябва да се запише някъде!!!! Но то е само защото съм на зъболекар и станах по принуда. Милата Лора заспива и клюма вече, но трябва да я обличам защото ще я водя с мен .
Чао и приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт