Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 549
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде
Честит рожден ден на Синеочка и на Бибошка!!! Бъдете живи, здрави, щастливи и обичани!!!

Честити месечинковци! Да сте здрави и послушни!!! Hug  bouquet

# 226
Честит рожден ден на Бибошка и Синеочка! Да сте живи и здрави и много щастливи!
 Честито и на всички месечинковци!

За ваксините -имовакс е ваксина за полиемиелит, но не под формата на капки и е с мъртви клетки. НИе такава ще слагаме в четвъртък-за първи път плюс дтк по здравна каса. Майка ми работи в ХЕИ и тя каза, че колегите и са против ваксината пентаксим. Четох, че във Варна е същото положението. Доста се колебаех относно тези ваксини какво да взема.ДАно да и понесе добре.
 Днес дадох пюре от ябълка за първи път.След половин час Ева започна много да плаче и после не искаше да яде от млякото.Сигурно са се появили колики.Някой имал ли е такъв проблем от захранилите мами?

# 227
Честит Рожден Ден на Синеочка и Бибошка!  bdbaloniБъдете здрави, обичащи и обичани!
Честито и на днешните месечинки! baloni

# 228
Майка ми работи в ХЕИ и тя каза, че колегите и са против ваксината пентаксим.
Въпросът е защо са против? Все пак пентаксим е разработка на един твърде престижен институт, да не кажа лидер - Sanofi Pasteur?!

# 229
Честит Рожден Ден на  Синеочка и Бибошка!
Честита месечинка на бебоците!

Честит ден на християнското семейство! Бъдете много щастливи заедно дълги години!!

# 230
  • София
Аууу, още скорпита -  newsm74

Момичета, да сте живи и здрави, усетих ви аз, че ми мязате на скорпиони, нали и аз съм същото животно  smile3525. Започнала съм да ги познавам, защото в къщи сме едно стадо такива - мъжът ми е на 28.10, мъжът на сестра ми - на 6.11, сестра ми - на 11-ти, аз - на 13-ти, а баща ми е днес  smile3503.
Честито и на другите празнуващи - бебчета и мами  newsm51!

Прасчо, ти да не би да ходиш и ти при Бистра на масаж?

# 231
  • Стара Загора
Здравейте и от нас!
Честит Рожден Ден на  Синеочка и Бибошка!
Честита месечинка на бебоците!
Нас ни нямаше няколко дена и вие сте изписали темата!
Днес бяхме на консултация-7.200, 67см.Докито си изпя урока,че трябва да давам зеленчуково-млечно пюре на обед -картоф,морков,мляко,захар и сол и масло,а следобед плодово!!!!И това при положение че досега не ми е говорила за пюрета!!!Само на кърма сме.Колко е заинтересувана просто нямам думи!!!Аз така се изумих че чак забравих за направлението за ортопеда!А и тя не си направи оглушки!Ще я сменям няма начин!
За пишонката-подръпвахме я колкото да я измием ама взе да се цепи и аз се стреснах и я оставих намира.

# 232
  • През девет земи в десета
Честит рожден ден на Синеочка и Бибошка,да сте живи и здрави и много,много да ви радват бебоците newsm51.Честити месечинки на всички бебчета!
Здравейте и от нас на всички!Добре,че на моята кукла засега добре и понася кошницата за колата и когато имам работа си седи в нея.Дори в момента сме заедно на работа,единствено посещенията при зъболекаря не и харесват,но нямаме друг избор.Каката и баткото също ми бяха много кротки бебета.Нощното кърмене още не сме го премахнали,събужда ми се по три пъти куклата,но я кърмя защото не пие вода и може би ожаднява.Купихме си плодови пюренца,които са само от плодове(което ще рече,че не съдържат нишесте)има ги в магазина на Бейби Нова на бул."христо Ботев"и една нова каша на Хумана с праскови и манго,била кашата на годината,не е лоша на вкус и бебешки бисквитки Plasmon.Е бисквиткитките май най-много ги хареса и се омаза до ушите. От време на време хапваме и добре узрял банан,не го пасирам,става гаден,а остъргвам с лъжичката направо от банана,обаче все още не сме заменили нито едно кърмене напълно.Този месец закъсняхме с консултацията и с ваксината,ама докито ни е болна и никой не я замества.Ако времето се задържи хубаво в събота и неделя отиваме до Варна.Ура!Най-после два дни почивка.Моля,който прави новата темичка нека впише и моето бебче(Цветелина,родена:12.07,3055кг.)Като смогна с всичката работа която ми се събира в къщи и в офиса ще кача и снимчици.

# 233
Мерси за пожеланията.
Много хубави емоции на всички празнуващи днес!   bouquet

# 234
  • somewhere over the rainbow
Охооо,и рожденички си имаме днес. Ми хайде
Честит Рожден Ден на Бибошка и Синеочка!
Да са все така красиви жени и любящи майки!  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ПОРАСТВАЩИТЕ БЕБЕТА ДНЕС!

pigi,как ги даваш тези бисквитки на Плазмон? Следобед вместо каша ли? Че ми се ще да го разнообразявам следобедното меню. В какво ги разтваряш? Вчера за първи път дадох кисел-омота го като топъл 'ляб hahaha /както всичко,различно от мляко Sad/.
Днес взех крем Цинци за дупето,сега ще го пробвам и ще дам отзиви.

# 235
pigi,как ги даваш тези бисквитки на Плазмон? Следобед вместо каша ли? Че ми се ще да го разнообразявам следобедното меню. В какво ги разтваряш? Вчера за първи път дадох кисел-омота го като топъл 'ляб hahaha /както всичко,различно от мляко Sad/.
И дъщеря ми се отказа от млякото страшно бързо! На годинка вече категорично отказваше да пие мляко, което си е истински проблем!
Аз съм давала от тези бисквити на дъшеря ми, но в по-късна възръст, на 8-9 месеца й ги давах да ги ближе сама, те се топят и не е страшно да се задави. Но точно защото се топят много лесно, може да ги сложиш в мляко и да направиш нещо като каша.

# 236
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит Рожден Ден на Бибошка  и  Синеочка! Бъдете здрави и щастливи!

Честита месечинка на Виктория, Йоанна, Гергана, Иван и Стефан! Да са много здрави и послушни!
Честит ден на християнското семейство!

# 237
  • somewhere over the rainbow
Но точно защото се топят много лесно, може да ги сложиш в мляко и да направиш нещо като каша.
А с вода или сок дали може? newsm78
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК-ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!
Днес,в 20 ч.,всеки, който е съпричастен към борбата с детското насилие, може да запали свещичка на прозореца си. Praynig

# 238
                                       Tada   
Честити месечинки на Виктория, Йоанна, Стефан, Иван и Гергана!!!   
                                      Tada

Ч.Р.Д. на Синеочка и Бибошка!    

# 239
  • Варна
Честити месечинки на бебоците Виктория,Йоанна,Стефан,Иван и Гергана.Да са здравички и да слушат мама и тате  party002 dance
 newsm59 на Синеочка и Biboshka newsm59
Бъдете много щастливи и обичани

по въпроса за Хомеопатията въобще не съм компетентна,просто исках да споделя какво ми каза педито и по този начин ако мога да помогна на някой мами като мен на коита бебетата много плачат.онзи ден ми каза че сега се разбрало че Хамомилата действала успокояващо и на бебето каито искат постоянно на ръце.на нас това ни е болен проблем,затова от вчера много стриктно съм започнала да давам-пък да видим.Не искам Да налагам мнение
NAN,след като и твойта педка е хомеопат защо не я питаш да видим и тя какво щи каже.Звам също че се дава при колики,а четох при Майските май беше че я дават и за зъби newsm78
Верно е че всички деца са различни така че......

И за тая пуста пиша-Ужас.ципа аз не виждам,но не виждам как ще стане тая работа със забелването.струва ми се много тясно тамтая кожа,а като чувам за кряв Sickявно татито сам ще я върши тая работа

Честит празник на християнското семейство

Общи условия

Активация на акаунт