Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 565
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Tizija, Самуил също е в някакъв бум ли, що ли от 3-4 дни насам и виси през половин час на гърдата, и чак истерично не, но определено почва да реве, ако не съм до него, когато се събуди. Може би пак си е някаква фаза на мъниците и се надраства.

N_A_N, ако имаш желание да пуснеш следващата тема, чудесно, че аз не съм много на ти с тази част, пък и наистина ще ми дойде в повечко. Кажи, да ти пратя линка към албума с лентичките.

Рени, и аз се учудих, когато алерголожката ни изписа противогъбичната паста с думите, че при такива състояния често се развивали и гъби под памперса, но на следващия ден видях, че наистина са тръгнали. Тя каза да не го мажа повече от три-четири дни, но ще видим, ако не минава. Засега като че ли завяхва петното.

Стечи, може би децата са различни. Кое те притеснява, думите „трябва да разкъсам” ли? Верно, че звучи малко брутално. Имам предвид, че всеки път, когато го понасиля, прокървява леко, затова го давам много лека-полека. Ако не го направя, накрая ще трябва да го цепнат изведнъж.

# 211
  • ES
Ай, момичета много интересни теми сте подхванали, чак си водих записки кой какво е разисквал.

Жоржи давай я тая хамомила, ама виж Лала какво е казала, че има различни лекарства според човека.

Бибошка и ние сме там до ципата. Плътната кожичка се свлича, но главичката на пенисчето остава затворена под една ципичка и се вижда само върха и с отворчето. И какво наемаш се да я разкъсваш сама?! И как с голи ръце (като рекламата на кафе Нова Бразилия). Чела съм, че това педиатърът трябва да го направи. А това че плачели, защото ги сърби, ами като го взема на ръце много бързо му минава сърбежа. Аз съм чувала, че плачат, наистина защото растат, уголемяват се костички, кожа... Но ще пробвам и с чесане, че вече не се издържа. Баща му вика, ах кога ще дойде понеделник да ида на работа да си почина. А аз кога ще си почина не знам.  smile3511

Lala, това с хомеопатията страшно много ме заинтригува, все едно говориш за вълшебници са тия лекари-хомеопати. Аз последните години избягвам да взимам лекарства, даже в къщи аспирин нямаме, само един еферелган след една настинка и то защото са 40 таблетки в кутията. Преди да дойда в Испания, практикувах лечебното гладуване и при Д-р Емилова съм била. Страхотно се чувствах и изглеждах, а тук.... Лятото преди да забременея направих пак едно 20 дневно гладуване и се надявам така пречистения ми организъм да е помогнал бебко да е здрав и силен. Та в тоя ред на мисли, след като се дава лек според човека има ли такова хомеопатично лекарство за отслабване. Въпреки, че аз си го знам - ГЛАД. Ще се радвам на всякаква нова информация във връзка с хомеопатията и как я прилагате като лечение.
Хайде стига толкова, до скоро

# 212
Ч.Р.Д на  biboshka!
Ч.Р.Д.  на синео4ка!
Пожелавам ви безброй усмивки и сбъднати желания!

ura

# 213
Честити 5 месеца на Виктория  на мама vilimili !
Честити 4 м. на   Йоана на мама IvelinaM             
                            Иван на мама Valshebnica             
                            Стефан на мама Стечи               
                            Гергана на мама dew  !

# 214

Имам предвид, че всеки път, когато го понасиля, прокървява леко, затова го давам много лека-полека. Ако не го направя, накрая ще трябва да го цепнат изведнъж.

Ами да,и при мен понакървяваше там където се е цепнало при дърпането.Притеснително си е но се оказа че не може без кръв.Трябва да се дръпне/за тези които имат смелост де/
Но гъбки под памперса не сме имали  Naughty

# 215
Ех Рени,изпреварила си меее.
Ч.Р.Д.Мило Синеоче,желая ти цялото щастие на света.Бъди много обичана и уважавана от семейството и приятелите.А малката Лора да Ви носи много радост вкъщи  newsm51   love001  newsm59   ura
Ч.Р.Д. и на Бибошка,бъди много здрава и щастлива  smile3525 bdbaloni

# 216
 bdbaloni baloni baloni baloni bdbaloni
newsm59
Честит рожден ден на Синеочка и честит юбилей на bibochka! Нека всичко, което си пожелаете през този ден стане реалност. Много щастливи и обичани майчета да сте!!! Hug newsm59
Честити 5 месечинки наВиктория  на мама vilimili baloni
Честити 4 месечинки на:Йоана на мама IvelinaM   baloni Иван на мама Valshebnicа   baloni  Стефан на мама Стечи baloni Гергана на мама dew   baloni
Много да слушкат, да папкат и да са послушни

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 09:13 от eti_31

# 217
здравейте,
първо искам да благодаря на Бибошка и Фиона за лентичката на Павел, страхотна е!
честити рождени дни на Синеочка и Бибошка! желая ви много щастие и радости!!!
честити месечинки и малките празнуващи!!!
цитирам откъс от последните наредби за имунизациите в държавен вестник от 25.10.2006
'имунизацията и реимунизацията против дифтерия, тетанус коклюш трябва да бъде комбинирана ваксина дтк целоклетъчна или безклетъчна коклюшна компонента'

Бибошка и ние сме там до ципата. Плътната кожичка се свлича, но главичката на пенисчето остава затворена под една ципичка и се вижда само върха и с отворчето. И какво наемаш се да я разкъсваш сама?! И как с голи ръце (като рекламата на кафе Нова Бразилия).

това не мога да си го представя, аз много лесно свличам плътната кожичка до средата, но сякаш не забелязвам друга по тънка ципичка newsm78

# 218
ехей днес имаме две рожденички и толкова много месечинковци Shocked
ще има да лапаме торти цял ден smile3508

Синеочка и Бибошка, честито порастване момичета newsm51
да сте най-щастливите мами на света ви желая

Месечинковците - да растат здрави и усмихнати, никакви болести и сълзи, за радост на мами, татита и баби newsm62

# 219
  • ES
               Честит рожден ден на Бибошка и Синеочка!!!
Пожелавам ви крепко здраве и много щастие!!!

Честити месечинки на днешните бебоци!

Ааа Рени, значи трябва да прокърви кожичката. Дали ще имам смелост. Пипи ще взема да я снимам пишата и да я пратя, ама в темичките за фимозата имаше мами сложили снимки. Има я пустата му ципичка и май ще трябва да я разкъсваме.

Лек ден на всички

# 220
Честит Рожден Ден на Синеочка и Бибошка! Желая ви много, много щастие и весел празник!  bouquet

Честито и на месечинките!

# 221
  • София
Честито на малките месечинки Виктория,Йоана,Иван,Стефан и Гергана.
Поздрави и за Синеочка и Бибошка.
Ама то днес много празнуващи има.Весел празник на всички.

# 222
  • Варна
Честит Рожден Ден на  Синеочка и Бибошка!
Честита месечинка на бебоците!

Моята кукла от около седмица нещо се изкалпазани и иска постоянно да я нося на ръце. Не мога да свърша нищо друго с нея. Дори в момента е полулегнала в мен, а аз пиша с една ръка.

# 223
Честити рождени дни на Синеочка  newsm51 и Бибошка newsm51  Всичко най-най...

Честити месечинки на
Виктория  smile3525 Йоанна  smile3525  Гергана  smile3525 Иван  smile3525 Стефан  smile3525

Темата за пишока и на мен ми е болна. Нашето педи каза, да не пипаме там. Аз доста изчетох по форума и както винаги има две мнения по въпроса. Ния я замиваме до където може да се отвори, без да насилваме много, но все пак пипаме.  Мен ме е шубе и таткото се занимава повече.

За васкината - педито каза да бием Пентаксима, защото аз съм със сенна хрема. Трябва да бием сега втората, но аз нали още се сополява и я отложиха за петък. Назад сме с един месец, защото Калоян кара дълга жълтеница.

Иначе и ние сме доста ревливи и мрънкаме непрекъснато за какво ли не. А най-обича да е на ръце естествено.

# 224
Здравейте и от мен!
Честито на малките месечинки днес! Да растат живи и здрави! newsm51 smile3525
Честито и на двете рожденички! И те да са живи и здрави и за много години! Да се радват на малките си съкровища, защото заради тях си струва да се живее! nbirthday
Виждам, че обсъждате дали ваксината Пентаксим ще бъде призната, в случаите за детска градина или ясла. Ами то това остава - да не признават, че децата ни са ваксинирани, не стига ,че не харчим пари от ЗК, което си е нъпално в реда на нещата, ако живеехме в някоя цивилизована страна, а свои собствени за доброто на децата, ами ...  newsm61
Е, то затова страната ни е на това дередже - винаги  се изпуска питомното, за да се гони дивото. Много ме е яд, когато срещна подобни дивотии, от които няма никаква полза,  а само вреда. Но лошото е, че се вреди на децата ни, които уж са бъдещето ни, но май само на думи! smile3511

Общи условия

Активация на акаунт