Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 502
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
добро утро
днес няма ранобудни мамита аз пък бързам първо да честитя на месечинките
Честити месечинки на Бойко на мама delfinche
.Мартин на мама venka               
.Вяра на мама pepi111               

в този слънчев ден вие поздрав приемете от мен
желаем още несметни блага и заря
а също и здраве най-дивното благо в света усмивки на сън и на яве и други любими неща
и нека с моят поздрав от звездите със земно щастие да ви дари деня
остане с вас и в старините да сгрява и да пръска светлина

това е нащия подрък за бебчетата newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

това е за техните мамита smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
ние също искаме да ви почерпим защото вече сме големи
това е само за бебчетата защото сме много и няма да стигне
а това е за всички

да ви сладко
лек и много слънчев и ведър ден Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 91
Честити месечинки на:
Бойко на мама delfinche
Мартин на мама venka
Вяра на мама pepi111
Валери на мама isi_kam
Здрави и послушни бебочета да растат за радост на всички
isi_kam , какви са тия вкусотии бе жена, не можах да се сдържа и пак изядох 2 парчета. То бива, бива ама като моята лакомия нийде няма Joy

# 92
  • Пловдив
Цитат на Ренито:
Сега видях едно бебче в проходилка на снимките   Малее май беше бебе Бойко
Рени това е бънджи не проходилка.  Laughing

Днес ставаме на 4 месеца и влизам да Ви почерпя  cheers Wine Glass  party023 newsm38. От няколко дни се опитвам да Ви изчета и все не успявам. Много пишете и много теми сте обсъдили. Ние също не сме ходили на ортопед. Моята педи миналия месец реши че е по-важно да каже да почвам пюретата а не че трябва да ми даде направление за ортопед smile3515.

# 93
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАРТИН,БОЙКО,ВАЛЕРИ И ВЯРА  bouquet  bouquet smile3525 newsm51  ura
а пък моята педи твърди,че не се полагало от здравната каса направление за ортопед #Cussing out,че ще си ходим на частно.
Тука за сега има  доста гъста мъгла и ако не се вдигне сме си във вкъщи. Cry

# 94
Честити месечинки днес на Бойко, Мартин, Вяра и Валери!

# 95
NaN, на Bubchen крема за смяна на пелени е 150мл-9лв, но има и някакъв за подсечено дупе, но за него незнам.
Момичета аз когато реших да ходя на ортопед той ми каза, че направлението покрива само визуално оглеждане(преглед) на детето, а ако искам ехограв трябва да си платя независимо от направлението. т.е. то покрива само прегледа а не ехографа, така че аз си платих 20лв.нямаме проблеми, даже каза 4е започнало да се калцира(което е добре). И за да успокоя тези които са секцио-при секцио вероятността за проблеми е мнооого малка.
Честото на порасналите Мартин, Бойко, вяра и Валери.

# 96
  • някъде
Честито на порастналите бебчета! baby_neutral Да сте здравички и да слушкате мама и тати!  bouquet Hug  bouquet Hug

# 97
Еми, това е , станахме и ние на четири месеца!
Честито на Валири , Вяра и Бойко!Много голяма прегръдка от нас!!!

Това е от Марти-пийнете, хапнете и на разходка!Изи Кам мерси за мечето-заплюхме си го Wink

# 98
Е, неможа да ми излезе почерпката,но ....довечера ще се постарая пак да "приготвя" нещо Embarassed ooooh!

# 99
Честити месечинки Валери,Мартин,Вяра и Бойко!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Да са послушни и здрави Grinning!

Днес е още един откраднат ден, хайде на разходки! Hug

# 100
pipi Цвети е родена със секцио и въпреки това ортопедът(отидохме на частно) откри че при едната ябълка на крачето горе връзката е по-слаба, по-трудно се вижда и каза да правим упражнения при всяка смяна на памперса по 20пъти със свити крачета настрани като жабче и нагоре и да отидем след месец и половина да я види пак. Аз лично смятам че е хубаво детето да се види от ортопед, особено ако има различни гънки на крачетата както беше при нас. Педиатрите въобще не обръщат внимание и родителите трябва да направят всичко възможно ако има проблем той да бъде хванат навреме.
Хей където има слънце пратете малко и към Варна таз мъгла е ужасна, поне час-два не си го стискайте Flutter

# 101
           честити месечинки

Валери Мартин Вяра и Бойко

дано и този ден да е слънчев и топъл Praynigза всички Peace

# 102
Здравейте!
Честити месечинки на Вяра  newsm51 Валери  smile3525 Мартин  smile3525  Бойко  smile3525

Да ви се оплача - нещо съм настинала и ми тече носа и гърлото ме боли. И понеже нищо не мога да взема, пия от Панадола на Калоян.  Whistling Дано да не прихване от мен, ама май няма начин.  newsm78

За ортопеда - три пъти казвах на нашто педи за тоя ортопед, а тя каза, че се ходило само ако има съмнения, а за Калоян нямало нужда. Но сега като чета, май е доста важно да се отиде.

Лек и слънчев ден на всички!  Hug

# 103
Delfinche  не съм видяла че е бънджи.Къде ли съм гледала и аз джаста,праста...  ooooh!

Честити месечинки на Вяра , Валери , Мартин и Бойко !

Имаме мъгла тук на морето  Close
А тъкмо мислех да забегнем днес към магазините че и с кошчето ама  newsm78

# 104
  • някъде
Nita, дано ти се размине болеста, но защо взимаш Панадол! Аз също съм болна и затова ме интересува! Sad И при мен започна с болки в гърлото и запушен нос! Много упорит този гаден вирус #2gunfire
За ортопеда- във Видин няма детски! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт