ПЕТИЦИЯ СРЕЩУ НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЦА- отзвуци и коментари

• 6 127
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
Пипи67, съгласна съм да не е сега  Peace

Ламята НЕСПАСКА, видях аз Света Екатерина, но не знаех че се свързва със семейството. Според мен дата е подходяща и от духовен и от практически смисъл  Hug

А за мен виновни са още, хората които са знаели какво става, но не са уведомили социалните, т.е. съседи и роднини и лекарите от болницата в която детето е лекувано 6 пъти (2-ра градска доколкото си спомням) преди да уведомят социалните служби  Confused Насочвам отговорността не само към институциите, но и към изключително важната за мен "гражданска съвест" !

# 61
  • sofia
много е важно какво ще се отговаря на въпроса-какви са следващите ни стъпки,какво правим след внасянето на петицията. Praynig Praynig
На този въпрос аз не можах да отговоря EmbarassedКазах,че ще изчакаме newsm78

само да ви споделя,че ако имаше такава достъпна инф.с-ма тая майка нямаше да изчезне,а щяха да я сгащят още като си взима детските Wink

# 62
Преценете сами:

Света Екатерина - 24 ноември
Мария Колева|2005-11-23
В края на ноември празнуваме деня на Света Екатерина. Датата е 24-ти, а празнуващи са не само именниците (Екатерина, Катя, Тинка, Катерина, Катина, Тина, Катрин), но и всички православни.

В този ден жените месят бяла погача и намазана с мед я раздават цялата – за здраве. Според преданията така ще се избавим от шарка в началото на сезона на тези болести, а Света Екатерина ще ни закриля.

Света Екатерина живяла в края на трети век в Александрия. Била от знатен род. Същевременно била изключително красива и умна. Изучила модерните за времето си медицина и философия. Един скитник й разкрил мъдростта на християнството. Загинала заради вярата си едва на 18 години, защото отказала да се омъжи за цар-езичник.

Източник: http://www.az-jenata.com/display.php?show_article=12&open_article=1716

# 63
21-ви ноември е Въведение Богородично - Денят на християнското семейство.

# 64
Ето най-подходящата дата за ноември! Не знаех, Фукла!

Призовавам потребителите от провинцията да се активизират. Разглеждах подписката - около 90% от подписалите се са от София.

# 65
  • София, в полите на Витоша
Ето най-подходящата дата за ноември! Не знаех, Фукла!

Призовавам потребителите от провинцията да се активизират. Разглеждах подписката - около 90% от подписалите се са от София.

Момичета, 21- ми е чудесна дата, от сега го обявявайте при връзките с медиите!
а ЗА фОРУМА ДА ПУСНЕМ ТЕМА ЛИ? ИЛИ ДА ПИШЕМ ТУК?

А за момичетата и момчетата от провинцията- дали да не пусна линкове в темите по градове?

# 66
Мисля, че е по-добре отделна тема за 21-ви. 

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 18:00 от Фукла

# 67
В новините по радио Хоризонт в 19:00 часа ще има материал за петицията.

# 68
  • София
Момичета, имам идея да замоля бившата ми шефка да сложи на сайта на агенцията банер за петицията. Проблемите са два до тук:
1. Нямам отговор от нея (дали иска да го сложи)
2. Ако иска да го сложи, нямаме банер.
Говорих с pipi67 по въпроса и тя ме посъветва да пиша тук в темата с молбата към някой можещ да прави банери да сътворим един. Та това е!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 18:53 от hey_ya

# 69
Момичета, още нямам потвърждение на мейла  Embarassed Немога да повярвам, че са толкова малко подписаните, по-скоро се бави пощата.

# 70
  • София
Момичета, още нямам потвърждение на мейла  Embarassed Немога да повярвам, че са толкова малко подписаните, по-скоро се бави пощата.

Твърде е вероятно да е така, защото и моето се позабави днес.

# 71
Дами, уведомявайте тези, на които пускате линк или мейл за петицията , че сме везил решение зе протеста. Ето текста, който пратих на мейла на г-жа Мариана Векилска, може да го ползвате.

Информирам ви, че нашият Инициативен кометет взе решение на 21 ноември- денят на християнското семейство- да бъде обявен за ден на мълчалив протест срещу насилието над деца и в подкрепа на петицията ни. Всеки, който желае може да запали свещичка на прозореца си точно в 20 часа като израз на съпричастността си!

Момичета, и на мен ми върна мейла от часът на Милен Цветков, явно дори и подробното писмо не свърши работа!

Your message to: 4asat@ntv.bg
was blocked by our Spam Firewall. The email you sent with the following subject has NOT BEEN DELIVERED:

Subject: Peticia za za6tita na maltretiranite deca

Който има друг начин- да заповяда!

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 19:08 от pipi67

# 72
Подписах, пратих и на всичките си контакти Peace
Дано има ефект Peace
За протеста-подкрепям

# 73
Момичета и момчета, за два дни имаме 670 подписа!!!! Hug

Разпратих линк във всички теми по градове, дано да има ефект, особено след ужасяващите новини от последните два дни!!!

# 74
  • ново
Пипи, пратих мейл на всички адреси, дадени ми от Tangerine. Прикачих и файл в Word-формат, в случай че не четат кирилица. За съжаление обаче, някои от email-адресите са невалидни.

Общи условия

Активация на акаунт