*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 524
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Някой беше казал, че днес ще качат 2ри фраг. Според вас Зехсер ще имат ли сцена, аз съдейки по фрага, озета и снимките мисля, че пак няма да ги видим двамата.

# 541
  • au bout du monde
Вероятно пак ще е суша 😭

Не съм гледала 43 и 44 епизод още.

Дениз се върнала в туитър. Вчера и днес е харесала по един пост. Този е единия 😀
https://twitter.com/irrowedits/status/1522298619419844613?t=TUYR … xvXefx5A&s=19

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 20:56 от La Libellule

# 542
Дениз и в инста е на линия, коментира промото на сериала с Енгин Акюрек и последва режисьора. Чудя се дали няма да участва в някой епизод. С Ирем също се следват взаимно.
От Чаалар пък никаква следа. На снимките на епизодите все един отчаян изглежда. Сякаш му е писнало и няма търпение да свърши Grinning Аз затова ви казвам, че ми е съмнителен за 3ти сезон.

# 543

Явно няма вече общуване ни в ни извън кадър.

# 544
  • au bout du monde
Дениз и в инста е на линия, коментира промото на сериала с Енгин Акюрек и последва режисьора. Чудя се дали няма да участва в някой епизод. С Ирем също се следват взаимно.
От Чаалар пък никаква следа. На снимките на епизодите все един отчаян изглежда. Сякаш му е писнало и няма търпение да свърши Grinning Аз затова ви казвам, че ми е съмнителен за 3ти сезон.

Казват, че бил активен в инстаграм. Харесвал разни неща😀 следят го изкъсо 😄

Явно просто не искат интеракция с фенове и няма какво интересно да споделят😞 дано това да не означава, че нямат общи сцени. Имат още 2 епизода да снимат. Средата на май вече ще са свободни.

# 545

Казват, че бил активен в инстаграм. Харесвал разни неща😀 следят го изкъсо 😄

Явно просто не искат интеракция с фенове и няма какво интересно да споделят😞 дано това да не означава, че нямат общи сцени. Имат още 2 епизода да снимат. Средата на май вече ще са свободни.

Всъщност Бирсен написа, че макар да направят финала на сезона, не се знае кога ще приключат снимки. Може да снимат някои неща за следващия сезон
Днес било неделя Grinning преди с такова вълнение чаках епизодите

Довечера пак ще има мач, ужас. Ще се отрази на рейтинга

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 13:24 от Yanica_

# 546
Любими сериали с превод R сподели връзка.
Администратор
  · 7 ч  ·
🎥 РАЗУЗНАВАНЕ/ Тайни служби - 44 еп. (бг.суб)✅
➡️ https://ok.ru/video/3337641069120

# 547
  • au bout du monde
Тази седмица рекламата никаква я нямаше. Сега и мач. Съвсем са запразнили.

# 548
Две седмици сме с 1 фраг. Аз ви казвам, че за втори няма материал. То все едно и също гледаме напоследък. Освен Дениз никой друг не прави реклама. Преди поне и Езги Ш споделяше по нещо, горката и на нея не и пишат сцени, освен общите.

# 549
  • au bout du monde
От Дениз 😀

# 550
Пуснаха откъс половин час преди сериала, никакъв pr .

# 551
  • au bout du monde
Aaaaaaa Дениз не ни е забравила😄 много яка снимка 💗

# 552
Навремето нарочно не са я споделили, сигурно за да имат запас за такива кризисни ситуации. Grinning Добре, че е Дениз. Много сладка снимка Heart Eyes

# 553
  • au bout du monde
Струва ми се, че този епизод пак няма да има ЗехСер 😄

# 554
Струва ми се, че този епизод пак няма да има ЗехСер 😄

Няма да има и в останалите 3 финални епизода няма да има според мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт