*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 5

• 17 514
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • au bout du monde
Май е ръката на Чаалар, с нея снимка и ръкава на ризата му е набран

Да, май е това. От много близо е  и за това така изглежда.

Снимки от сета. Снимат в болница 🤔

И една друга.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 16:07 от La Libellule

# 571
Интересен фенски прочит на екипа

# 572
Спокойно прегледах снимката от киното. Напуши ме на смях. Наистина много им се зарадвах, значи никога не са били толко близко, просто много ме изненадаха.
Сега гледам втората снимка от този епизод, Чаалар доволен, Дениз изненадана закачливо, ми честно тактика ли е, не знам какво става.
За мен дълго чакан епизод, липсваше ми, иска ми се фраг+някоя истинска сцена. Думи за секунди по телефона не ме устройва.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 20:55 от janakrasi

# 573
Момичетата са излезнали по женски. На Дениз много и ходи тази прическа, същото обаче не мога да кажа за лилавия грим Grinning не съм по цветното аз

# 574
Фен снимка с Чаалар от тази вечер от годишнината на списание Quality, където е получил награда

Ето и видео от наградата

https://www.instagram.com/tv/CdWf8zkgwl4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Дениз е супер активна в инста. Дали това има общо с факта, че Баръш е в Париж? 😎

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 00:03 от 6brn

# 575
  • au bout du monde
Дениз май директно от снимки е излезнала с прическа и грим 😀

Предната седмица е била с мъжа си и за това е била далеч от инстаграм, сега го няма и й е скучно. Разбираемо е.

Какво е написал Чаалар в туитър 🤣🤣🤣
Всички били очакване какво ще каже този път🤣

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 00:24 от La Libellule

# 576
А той каза, че за съжаление тази вечер трябва да бърза за Анкара (наградата е в Истанбул) 😂 и благодари за наградата (от това, което разбрах) и на екипа на филма

# 577
  • au bout du monde
Тя е със същата прическа и дрехи. Явно е от днес.

Очаквайте около 17 май, Дениз да изчезне пак. Баръш ще е в Анкара.Laughing Той на 19 май има рожден ден.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 01:00 от La Libellule

# 578
Честито на Чаалар, заслужена награда!! Като гледам и пред продуцента ни има има награда, явно и той е спечелил нещо. Значи имат време за церемонии и т.н., но стане ли дума за onedio и снимки за списание работят много и нямат време Grinning
Иска ми се и Дениз да спечели награда. Не я оценяват изобщо, а този сезон играе една от най-силните женски роли. Пънар Дениз от присъдата е спечелила за най-добра актриса.

# 579
Ето го и с английски субтитри
https://instagram.com/stories/caglarertugrul.updates/28348680930 … shid=MDJmNzVkMjY=
И Чаалар на лекар, отново. Внимание към десния крак.

Снощи на наградите е бил с мениджърката си. Има снимка, да не би да възникнат съмнения във феновете 😎

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 11:54 от 6brn

# 580
  • au bout du monde
Според мен те двамата не искат да ходят заедно по интервюта и снимки.
 Или по-точно Дениз. Не е възможно да нямат нито едно предложение.

Фотошоп

# 581
Според мен те двамата не искат да ходят заедно по интервюта и снимки.
 Или по-точно Дениз. Не е възможно да нямат нито едно предложение.

Фотошоп

И това го има разбира се..
Дениз веднъж беше отговорила на фен, че с Чаалар изобщо не са получавали покана от onedio. Не знае обаче дали поканата не е била отправена към продукцията и те да са отказали. Вярно Дениз предпочита да е малко настрана от партньорите си, но пък защо да не дадат едно интервю. На Баръшчо нищо няма да му стане.

# 582
  • au bout du monde
"Какво ще кажат хората" 😄 те от една снимка търсят под вола теле, представи си интервю един до друг 🤣

За снимки не виждам смисъл да ги снимат прегърнати те не са двойка, тя си има и съпруг и честно казано ще е странно.

# 583
Мисля, че основната дума има продукцията. Ако смятат, че има нужда от допълнителна реклама, правят фотосесии, интервюта, участия в кулинарни или благотворителни шоу програми. В случая няма нужда.
Снощи гледах онлайн горещи сцени от конкурентния сериал плюс целувки и прегръдки, които са в ефирното излъчване. Това при нас няма как да мине, а друго за рейтинг не мисля, че могат да направят. 😂😂😂

# 584
  • au bout du monde
И аз ги мернах. Дори при тийн двойките имаше такава сцена. Но нашите са прекалено възвишени за такива неща.
Може поне една тъмна сцена - само силуети да се виждат 🤣

Общи условия

Активация на акаунт