Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Внезапно събуждане в 3 и 5 часа

  • 1 726
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 27
Здравейте! От около две седмици абсолютно всяка вечер се събуждам в тези часове 3.03ч и 5.10ч. Няма вечер в която да пропусне и подмине. Това сериозно започва да ме притеснява и леко плаши. Дори вече след , като се случи стрескането си казвам “сега ще е същия час” - посягам към телефона и да - абсолютно същият.Вече знам колко е часа и без да поглеждам и най-интересното е,че никога не подранява или закъснява с някоя минута , винаги са числата описани по-горе. В един момент се чудех истина ли е и започнах да правя скрийншотове , когато се случи. На сутринта проверявах галерията и нимките бяха там - съответно се убеждавам,че не сънувам.
Поразрових се и прочетох много различни поверия. От здравословни до паранормални. На някой от вас случвало ли му се е?
Не ме вълнува толкова отговора защо се будя всяка нощ в този час , а по скоро търся изход - как това да спре?
Понякога сърцето ми ще изкочи и сякаш първите 10секунди съм, като парализирана. Краката изтръпнали и изпитвам някакъв ужас и страх .. чувство за наблюдателност?
Може да прозвучи странно и лудост…но се опитвам да обясна и споделя как точно се случва ..страх ме е вече да заспя.
Моля за съвет! Благодаря.

# 1
  • Мнения: 538
Два-три пъти съм имала такива периоди. Винаги са съвпадали с периоди на стрес. Съня минава през няколко цикли. Само информативно съм ги челат и не мога да ги обясня, но има достатъчно информация в интернет. Повтарят се в определени интервали. Тази уплаха, която описваш, може да е сънна парализа. Получава се, когато се събудиш рязко. Мозъка е буден, но тялото спи. Тази парализа се получава в дълбоката фаза на съня. Защитен механизъм е. В леката фаза я няма. Ако си под стрес, опитай да махнеш причината.

# 2
  • Мнения: 12 420
Обикновено в тези часове са “пренастройките” от горе. За добро е, не се притеснявай.

# 3
  • Мнения: 997
И на мен ми се случва . Родих и двете си деца в 2.04ч. , от тогава редовно се будя в 2.04ч . В случай , че съм будна по това време , сякаш ненадейно поглеждам часовника и виждам 2.04ч.

Общи условия

Активация на акаунт