МАРТенчето няма да се колебае, скоро в снега ще си играе

• 11 826
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
  • София
[tchara ти от Бг ли си купувала подобно нещо на Георги? И ако да, от къде и на каква цена (ако помниш де Blush)?
Тедулина, на Йоана й подариха подобна и доколкото знам са я поръчали от детския елекронен магазин. Ако се поразровиш, сигурно ще откриеш. Wink
Много се ви хубави снимките на всички. Мамо Веси, браво за умението и търпението да се занимаваш с ефектното оформяне на снимките. Аз още не знам как се прави електронно албумче, камо ли да правя картички. Mr. Green
Чара, ходите ли още в парка и кога? Да вземем да ги съберем пак малчуганите, та нашата да прихване от говорните умения на Георги- той направо ме шашна с тия 200 думи, гатав е за първолак Laughing

# 61
  • Sofia
Мамо Веси, и аз като Тедулина не харесвам решетката на прозореца.... така малко като затворничета са децата    Rolling Eyes
Цвети, браво за разходката с двамата. Аз отсега се шашкам как ли ще е догодина....  А бибата и аз се каня да я махам, ама нещо още не ми стиска като гледам как лесно заспива с нея. Иначе казват, че изпитан метод е да отрежеш върха на бибата и децата сами се отказвали. Моя приятелка отказа така сина си за 4 дена. Лошото е, че после може да започне да взема бибата на бебето.
Мамо Ваня, Чара, колко са големи тези играчки в см.? Така като гледам и на мен много ми харесва и ако има такова нещо в БГ на приемлива цена бих купила за Яна. Другия вариант е вуйчо и да изпрати такава от Щатско.
Яна и тя месарка си пада, та като готвя никога не е постно. Сега мисля да направя пилешка супа и евентуално ориз с пиле и праз.

# 62
Мами, аз съм, tchara, да знаете, сега пиша от компютъра на една майска мама.

tchara ти от Бг ли си купувала подобно нещо на Георги? И ако да, от къде и на каква цена (ако помниш де Blush)?

От Хиполенд е- 50 лв. Има го и в електронния магазин Данет- там даже пише и размерите, но е към метър и двадесет широчина и метър височина. Ето го:
http://www.sabev.net/george/images/427.jpg

Чара, ходите ли още в парка и кога? Да вземем да ги съберем пак малчуганите, та нашата да прихване от говорните умения на Георги- той направо ме шашна с тия 200 думи, гатав е за първолак Laughing

Ами вече няма да ходим, или поне не редовно, защото днес се местим в ново жилище.
По този повод да ви кажа, че известно време няма да имам нет,докато прекараме, да не се чудите къде сме се загубили Mr. Green

Мамо Веси на мен много ми харесва новата картичка, и аз щях да те моля за съдействие ,ама ме досрамя, но като не съм единственста набрах кураж Mr. Green

# 63
Мамо Веси, и аз като Тедулина не харесвам решетката на прозореца.... така малко като затворничета са децата    Rolling Eyes
Аз пък съвсем искрено ще кажа, че втората е по- добра от първата  Simple Smile Много е приказна и вълшебна с този ефект пред децата. А и е издържана в цветово отношение  Simple Smile Мамо Веси, продължавай в този дух. Дори можеш да направиш една картичка на мартенчетата за следващата коледна тема  Simple Smile И аз работя с Paint Shop Pro 6, но трябва да си го изтегля на тоз компютър.

Мая сега гледа децата от Болоня, помните ли детския хор? Тяхната диригентка почина, но сега имат нова и са пак толкова свежи  Peace
Иначе е доста впечатлена от личноста на Дядо Коледа (Мраз). Познава го и го назовава навсякъде и дори днес й купих един мъничък смешен дядо Коледа.
Започнах и да й пускам да слуша детски драматизации на приказки. Разбира ги и  реагира, припява на песните и се плаши от страшните герои (вълка от трите прасенца)
Жалко, че няма откъде да й купя повече, ще се заредим като се върнем. Ще летим на 20 декември, с Божията помощ, разбира се  Simple Smile
Разглеждайки сайта на мама Ваня с играчките, забелязах, че цените в Щатите са доста по- приемливи от европейските.....

# 64
Видяхте ли, че в старата тема се е вписала една нова мама Дени с бебе Виктор?
 Добре дошла, Дени   bouquet

# 65
Аз като съм тръгнала сама да си говоря, да кажа още нещо  Wink Намерих един чудесен сайт на Teletubbies, които Мая много харесваше, докато бяхме във Франция. Тук за жалост не ги дават (поне аз не съм ги хващала) Може би и вие сте попадали на сайта им, във всеки случай е супер забавен и е за деца на тяхната възраст. Озвучен е. Ето ви линк :
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/

# 66
направо ми е дошло до гуша с тея тъбита, но милия ми ран много ги обича- само иска за лала и дипси!!! сега съм му пуснала мечо пух- дано се зариби поне малко, че да сменим картинката. Гледа едно руско телетъбис, едно италианско, портогалско и испанско

Вилионе, аз съм си изтеглила около 30-тина приказки от арена

# 67
Мариана телевизия не гледа (въпреки, че сигурно закача нещо при гледачката), ама от време на време я пускам да поцъка с мишката за десетина минути  Crazy много е щастлива, няма на кой да се метне компютърджийка  Tired

Тук има много игрички (аз съм фен на улица Сезам; ама има и тъбитата).

http://pbskids.org/

# 68
Вилионе, аз съм си изтеглила около 30-тина приказки от арена

Оттук нямам достъп до арена  Confused

На сайта на BBC има много игри към детски предавания и са доста дидактични, дори и за децата, говорещи български  Grinning

# 69
Момичета, здравейте отново след няколкоседмично отсъствие.
Много се бях зачела, че имах държавен изпит, последния, ако трябва да съм точна, но уви нямах късмет изобщо този път. Дано май да имам повече късмет. Адвокатстването ще трябва д апочака още малко Laughing
Както и да е, сега отново съм свободна и пак мога активно да се включвам тук.
Иначе при нас няма нищо ново, Емма е хремава от близо 2 седмици и аз сериозно подозирам, че са зъби. Сега е почнала и доста да кашля, та утре може на лекар да отидем, но да видим.

# 70
Привет и от мен, благодаря ви за мненията ви относно картичката, нормално е на някой да им хареса, на други не. Въобще не ми е минавало през ума, че тая решетка може да води до асоциации на затвор.  Thinking Идеята ми беше да гледат през прозорец, а този наподобява уж т.нар. френски.  Thinking Аз определено си я харсвам и както казва Vilione, стана много приказна. Извинявам се, самвам темата с тия глупости, да си дойда на думата.

Днес бях на интервю (нещо като родителска среща, но само родителя и учителката) в детската градина на Дани. Да си похваля аз сега гарджето - учителката многоо го похвали, бил много умно дете за възрастта си  Flutter. Според нея всичко разбирал, но просто още малко му трябвало да проговори на исландски. Иначе отговорите ДА и НЕ, си ги използвал на място. Бил, ох, как да намеря точното описание - дете, което много обичало да играе навън. Винаги бил готов с обути ботушки, нищо, че връхните му дрехи не били облечени. Много добре си играел на вън, винаги си намирал занимавка. Много активен бил, когато пеели песнички (ами как няма да е, като аз не спирам да му пея в къщи, нали съм бивша певица). Хранел се сам, и любимите му играчки били малките железни колички, но това го знаете. Ееех, на мама сладура.  Flutter
Иначе, ние пак сме с разстройство, вече не знам какво да правя. Явно като настине малко, сега е сополив и веднага му се отразява върху корема, утре ще чакам обаждане от доктора да видим какво ще каже за изследванията.
Sallys, съжелявам за изпита, няма ли възможност да се явиш отново?
Ние също сме на непрекъснато с Лала и Дипси, но видеото горкото започва да издава багажа от толкова честа употреба, а касетата вече не ще да се пренавива нормало, но ние не я оставаме. От скоро започнах да му пускам една касетка за едно влакче Томи, много е сладко с очички, уста, много му се радва и на него. Имаме един счупен влак в къщи, непрекъснато го тегли и пуфка като влак. Другото ни любимо филмче, е за Боб-строителя (пак на ББС мисля че беше), там пък зяпаме багерите, абе изобщо сме мамси-джейси. Тия касети си избиха парите отдавна, първо Тони, сега Дани.  Mr. Green
Искрено завиждам на tchara и mama Vania, че имат място за такива големи играчки, ние въобще не можем и да си помислим за такова нещо. Бяхме взели на Тони една къщичка от наелон, но много кратко я държахме в стаята му, сега като и Дани играе там, няма място за нея, иначе голяма игра пада под масата, нея ползват за къща.

Ето да ме видите каква съм пакетирана, когато иазлизаме с децата на вън. Хайде малко смях на мой гръб. hahaha
http://vessela.multiply.com/photos/album/38

# 71
Мамо Веси, браво на Дани, все така да продължава. А за разстройството, няма смисъл да се притесняваш. Повечето деца са така- като настинат малко и веднага ги хваща разстрпйство. Лошото е, че се подсичат впоследствие и много ги боли. ПОнякога даже по това разбирам, че Емма е настинала. Разгледах албума и снимките са ти много сладки, наистина само ските ти липсват. Ти караш ли ски, между другото?
Уви, и мен много ме е яд за изпита, но така е на държавните изпити, едни взимаш, други не. Лошото е, че следващата дата е чак май месец и дотогава ще съм изпозабравила всичко и пак ще трябва да чета всичко наново. Но, станалото станало, няма смисъл от нерви сега.
Забравих да ви кажа, че Емма е станала голям фен на Дисни филмчетата. Още със ставането почва да вика "Бааааамбиии, бааааамбииии..." и така докато не пусна диска. След това го гледа две минути и почва да вика за "Бау бау", демек Лейди и скитникът или "Ииииииби", демек История с акули. Голяма забава пада, но поне ми осугурява малко спокойствие.

# 72
  • Варна
Да понапиша някой ред и аз Simple Smile.
Благодаря на villione и misholina за интересните сайтове! Хриси не се заглежда още по филмчета, не че и аз много му пускам  Blush, но и не бързам. Има само едно, което преди време бях му изтеглила "Бейби Дулитъл" то е фаворит и се гледа от време на време. Като се замисля сигурно поне от 2 седмици не го е гледал  Mr. Green. Другите като "Мечо Пух", "Бамби" и т.н. не представляват интерес. Мисля че му е по-интересно когато има истински животни, като съдя по "Бейби Дулитъл" де Simple Smile.
Sallys , съжалявам за изпита, но на следващата сесия ще успееш  Peace!
Mama Vessi наистина е приятно друг човек да каже нещо хубаво за детето ти Simple Smile. Дано скоро мине това разстройство. А снимките са страхотни. Голям кеф Simple Smile.
Ние днес сме на лекар. Малкия от понеделник се сополиви - избива му кътник. Е, вече изби, но тази сутрин се събуди с кашлица и реших да го заведа да го види педиатърката. Иначе е добре, щурее насам натам, но много често като не съм при него идва при мен и иска на ръце. И то не признава да го взема и да седна ами да съм права  Crazy.

# 73
  • София
Мами да се похваля! От 01. декември започвам работа!Както бях писала се явявах на няколко конкурса и ме одобриха .Ще работя точно това което съм искала и  по специалността ми ( маркетинг).Фирмата е доста голяма, условията са много добри.Дано всичко е наред и да не се разочаровам.... Ще ми бъде доста трудно след 2,5г  вкъщи ( цялата бременност изкарах вкъщи) и на ново място.....но ще пробвам и се надявам да е успешно всичко!
Боко си ходи на ясла.Вече е свикнал напълно , даже се радва да ходи.Майка ми ще си бъде близо 2 месеца вкъщи и ще се гледат , ако се наложи и ще учат с баткото.А после ще ходят заедно с баба на градината ( нали е детска учителка), а баткото ще ходи през дена на занималня ( когато баба му не си е вкъщи) .Дано да са здравички!

# 74
  • Paris
bube желая ти много успехи и късмет в новата работа! Вярвам, че ще се справиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт