90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
При нас дали ще ги дават? Зиед изглежда сравнително нормален и мисля, че добре им се получават нещата с Ребека.

Даниел е мързелива. Какво ли си е мислила, че като е арабин и ще си гледа жената, а тя ще се кичи със злато.

# 571
  • Sunshine state
Напълно съм на страната на Мохамед - Даниел не я слуша главата. Добре, че се отърва човекът.

# 572
Предполагам, че ще дадат на български сериите на Дневници - до сега винаги са ги излъчвали.

# 573
  • София /Абсурдистан
Даниел като че ли има психически проблеми.

# 574
  • Sunshine state
Определено й има нещо, ама пък натупкала сума деца, които са го карали на самотек, а тя е влачила тоя и оня у тях. Има й, да.

# 575
# 576
  • Sunshine state
Вече съм напълно убедена, че Лиз има отклонения. Няма нормална жена на нейната възраст, която да намира Ед за привлекателен. Ужас..

# 577
Ед е милионер - и за неговото състояние имаше данни в Редит. Лиз е меркантилна.

П.п. Гледам сега, сетих се нещо, което не съм споменавала в темата - родителите на Ариела са обявили фалит - изглежда живеят нашироко на кредит, а всъщност дължат над половин милион долара (през 2012 са имали дълг за над милион, така че се подобряват). При това положение, кой ли ще издържа Ари и Бини занапред?

Да им имам самочувствието...

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 22:21 от pppqqq

# 578
  • Cyprus, Пловдив
Чак пък милионер, това верно ли Grinning
И така да е, не ми е направил впечатление на много щедър, пък нека си е милионер Joy

# 579
Ами, имал успешен бизнес като фотограф, освен това бил най-популярният участник в предаването в Камео - имаше статия за това кой колко печели от този сайт, при Ед са големи пари. Не разбирам кой ще иска личен поздрав от това същество, но явно си го харесват американците.

# 580
  • Sunshine state
Той е като феноменът Пиленцата от Монако - всички му се подиграват общо взето и той трупа дивиденти пт това като явно няма против.

# 581
В епизода от новия сезон тази вечер ... нова звиздъ - някакъв Патрик. Вдигал щанги, ама му прекратили кариерата, защото употребява забранени стимуланти. Сега живее с брат си и се хванал с някаква бразилка, която настоява братът да се махне от къщата, ох майкоуу

А  Kobe (който сега пак е Коби, миналата серия беше Коуб) каза "баща ми има 9 деца, мислех да подобря рекорда му, но съм вече на 34, а съм още само с едно" Grinning

# 582
  • Sunshine state
Братът на Патрик Джон реално наистина е много изнервящ и пие бири от сутринта. И аз да съм, и аз няма да го харесам.

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 06:35 от Pupitka

# 583
Освен ужасния брат, Патрик подарява телефон и бельо на девойката, за да прекрати следенето на локацията му. Окзва се, че и е изневерил. Било то и само целувка...
Не знам аз ли съм много крайна и консервативна, но за много от постъпките на учстаниците, бих прекратила взаимоотношенията на много по-ранен етап.
Гледах, че Моххамед обяснява, как предварително е обяснил какво иска, нищо не е крил и всъщност не очаква от Ив(не знам така ли се пише) да си смени религията. До някъде е прав за ужасните и приятелки и супер неудобните им въпроси. Тя милата не може да устои на някакъв тийн буквално.

# 584
Неговата приятелка Таис е много малка - не помня колко са годините й, но прилича на ученичка и освен това си мечтае за богат американски съпруг, така че няма лесно да се откаже от връзката.
И аз мисля, че братята и сестрите нямат място в семейния дом. Когато някой се сгоди и заживее с годеницата си, и е сериозен за тази връзка, би трябвало да се отдели и да живее самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт