90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 317
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Защо трябва да й подаря друг телефон, за да не ми следи локацията? Не мога ли просто да си спра локация на моя телефон?

# 586
Бразилката е на 25 и най-вероятно Патрик може да си спре локацията, но това е условието да получи подаръка.

Естествено, че брат му няма място там. Но много глупаво звучат думите и, че къща за един милион долара и се вижда малка.

# 587
Може би се опитва да намекне, че ще е по-широко, ако изгонят брата.

Впрочем, в Редит коментират, че Патрик има повече пари от Билал, но не се хвали като него.

# 588
Може би се опитва да намекне, че ще е по-широко, ако изгонят брата.

Впрочем, в Редит коментират, че Патрик има повече пари от Билал, но не се хвали като него.

Очевидно, т.к. се оплаква, че братът окупирал целия горен етаж.

# 589
Ново предаване, Голи и уплашени: в търсене на любовта Flushed Не го хванах в началото. Интересно изглежда.

# 590
И преди имаше такова предаване по Дискавъри, но без любовната част. Никога не съм го следила, защото не ми е интересно да гледам голи хора, оцеляващи в разни храсталаци.

# 591
Да, знам го това по Дискавъри, още го има мисля, но това явно е по-различно. Любовно... Запознават се, прекарват  първата нощ сами, а на другия ден се срещаха и с друга двойка. Не знам какъв е точно регламента.

# 592
Любимото предаване вкъщи е "Голи и уплашени". Все още го излъчват по Дискавъри, в момента върви нов сезон, всеки Понеделник. Тази вечер нямах възможност да гледам новото по тлс, но утре ще си го върна непременно.

# 593
Аз го гледах отначало. Хавайката от първата двойка е мн. красива. Монтажистите бая са си играли да цензурират първични и вторични полови белези от първия до последния кадър, луда работа.

# 594
  • Sofia
И аз гледам”Голи и уплашени”по Дискавъри.Интересно ми е.
Снощното не ми беше така.Всяка неделя ли ще го дават?

# 595
  • София
Каква е идеята на тези голи и уплашени хора?

# 596
  • Sofia
На тез по Дискавъри,да издържат 21дни...и там не става много ясно кое,как,защо 🤔 ...
На вчерашните-не разбрах..освен да издържат,май и може/трябва да се влюбят 🤔 😍

# 597
Може би има парична награда.

Пуснах си в Ю туб новия епизод на 90 дни и се чудя на тези хора... Кобе е мислил да стане архитект в САЩ с диплома от гимназията?! И е спестил 4 000 долара - чуди се за колко време ще му стигнат Joy
А пък Гийермо мисли, че сватбеният прием ще струва около 2 000 долара... Тези пари не биха стигнали дори за облекло на младоженците, при това тук, а не в САЩ (е, зависи колко ще са маркови, но той спомена пищна сватба).

Това не са културни различия, по-скоро и двамата са малко прости.

# 598
  • София
Анфиса е завършила и то с отличие, на снимката е в много смешна поза, но пък момичето си гони целите

# 599
Тя учеше нещо свързано с бизнес, нали?

Общи условия

Активация на акаунт