90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Те я бяха приели на много места и си избра University of California, Irvine, бизнес администрация.

# 601
Добре направи; може да изглежда повърхностна, но полага усилия да се образова, както и да се издържа сама, освен това се грижи за тялото си, което също не е лесна работа (за разлика от такива като Лариса, които се подложиха на стотина пластични операции).

# 602
# 603
Колкото повече операции си правят, толкова по-малко приличат на човешки същества... До преди 2 години си бяха добре.

Допълвам поста:
Асуело е писал в профила си, че в момента е сингъл. Все още не е сигурно дали с Калани ще се развеждат, те и преди са се разделяли.
Последният му пост в Инстаграм е странен:

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 22:37 от pppqqq

# 604
Дарси и Стейси наистина стават страшни. Не е нормално това. Ужасни са!

# 605

Ели и Виктор имат годишнина, аз не знаех, че са се оженили.

Още едни щастливо влюбени Grinning

И Мохамед (от новия сезон, не онзи на Даниел) - не знам дали снимката е нова, но ако е, не се е оженил (иначе нямаше да може да пътува година):

# 606
  • Sofia

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 10:57 от Doli

# 607
  • София
Те пък двамата откаченяци са се намерили. Сизър поне има някакъв чар. Очаквах Ели и Виктор да се разделят, а за Мохамед се надявам да е в Египет. Детето на ИВ не заслужава такъв човек в къщата им.

Жалко за Асуело, аз исках да си останат заедно, да, той има проблеми в развитието, но е добър човек, тя го е харесала, искаше да работи и застана срещу семейството си за нея.

Аз се смях днес на клип на Наталия как рекламира някакво веган масло, не разбрах дали е маргарин или друго, но е с толкова лошо качество и постоянно си тресе рамената, за да се мърдат гърдите ѝ. Отдолу я спукват от коментари, че не може да намаже суровата сьомга с масло и без да измие ножа бърка отново в маслото. За който има инстаграм:
https://www.instagram.com/reel/Ce1T0qkAA2o/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 13:38 от Niya-

# 608
  • Sofia
Английският ѝ е покъртителен 🤣🤣🤣

# 609
Цялото видео е като пародия - с това поведение, тя може да стане успешна комедийна актриса, само ще играе себе си Joy

# 610
  • Sofia

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 21:12 от Doli

# 611
  • Sunshine state
Това новата приятелка на Солджабой ли е? Най-сетне младичка и хубава. 😀

# 612
Може да е съпруга номер 1 😄

# 613
Тук ДиС изглеждат малко по-добре.
Уинтър също, но има още на къде. Не знам защо слагат тия къси топове, при положение, че имат далеч от перфектният корем.

# 614
Много се радвам на Мурсел и Анна е решението да имат детенце. Пресрасно е, че са намерили начин. Страхотни са. Следя им канала и много ги харесвам.

Гледах Шейда и Билал. Този човек е отвратителен, а тя или е ужасно глупава и мисли, че ще изпусне последния влак, при положение, че на 37 за нищо не е късно или е адски меркантилна.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 22:28 от Hexe2021

Общи условия

Активация на акаунт