90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 646
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Sunshine state
Дарси във финалния епизод в студиото каза, че сама си е купила пръстена. Жалка история. Флориан и аз смятам, че е агресивен .

# 61
Първоаприлска шега (предполагам Flushed ):

Колти ще е новият водещ Wink

# 62
  • Sofia

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 19:29 от Doli

# 63
... и нов цвят на косата.

# 64
  • Sofia
Изглежда подмладен Жорката.

# 65
  • Sunshine state
Да, определено е по-добре така. Никак не е мой тип, ама така повече му ходи.

# 66
Сега гледам повторенията на Шантел. Видях драмата с гърдите на Никол Joy

# 67
Жорката най-после е подобрил вида. Жалко, че Дарси няма да дойде на родна почва. Исках да я заведе на външна тоалетна 😅
Иначе двете сестри ми приличат на американска версия на сестри Аджови.

# 68
  • София
Щеше да е интересно Дарси да дойде тук, любопитно ми е ТЛС какво щяха да покажат.

Вчера гледах новия епизод на Преди сватбата. Майк ми става все по-противен, жалка история е неговата с Химена, добре, че не се е получило.
В този сезон много от двойките използват електронен преводач, за да се разбират. За мен това е напълно откачена, защото разговорите са доста важна част от една връзка.
Мемфис се държа тъпо, когато Хамза й предложи. Много е груба смехът й е 😐😐

# 69
Мемфис
Скрит текст:
ще обяви, че е бременна, след сватбата - всички много се зарадваха.
Слухът е, че Хамза е отишъл в САЩ, но се е оказало, че детето не е от него - тя е пристигнала бременна в Тунис. И той я напуска, заради това.

# 70
Това с електронния преводач е пълно безумие. Унизително, жалко… говори доста зле и за двамата, които го ползват. Как може като някакви аборигени, да не са учили чужди езици… Нека си се излагат. Интересно допреди 20 години като нямаше интернет преводачи хората как се разбираха… Новите технологии май ще направят и ходенето на училище излишно.

Гледах и аз снощи. Джино с тази идиотска шапка… не иска да я махне по време на молитва на масата. Майката на бъдещата му жена е в потрес и от възрастта, и от визията му.

А Махогани вече се дразни на Бен и прави фасони в колата. Брей, брей… малката лъжкиня проявява характер.

# 71
  • Sunshine state
Много ме дразни и мен Махоганито - подлъгала го, после придава фасони и чалъми и св прави на ни лук яла, ни мирисала.
Мемфис колко време прекара в Тунис? На мен в началото ми се стори, че каза "Имаме две седмици да сключим брак с Хамза", а после като обяви, че е бременна, вече беше в трета седмица?! Че то като заченеш, докато се имплантира, докато го отчете теста, поне две седм най-малко трябва да минат, а тя с точност им каза, че била в третата седмица. Супер съмнителна е тази история. Като я слушам и как само за секс говори, нищо чудно да е мачкала чаршафите с някого преди да иде при Хамза.

# 72
Хамза ми се вижда нелош човек. Хванал е по-разкрепостена американка, джиджи-биджи, секси тайм и айде брак. Не показват типичните мюсюлмански строги порядки за тази част на света. Струват ми се една идея по -светски, което ми харесва. Но тази хич му не трябва. Симпатичен е, има шанс и с някоя по-нормална.

# 73
В последния епизод (с интервютата) той ще присъства в студиото (май само той от чужденците, другите са на видео връзка). И в този епизод са уж щастливи заедно (това е информация от спойлери), но изглежда после нещо е станало.
И още един спойлер - Майк и Химена са се сдобрили след скандалите и той май й е дал пари за операцията. Но след това (наскоро) тя обяви, че вече е сгодена за друг, а Майк беше шокиран (вече не му съчувствам - той сам си е виновен).

# 74
  • София
И аз не съжалявам вече Майк. Не може да си толкова жалък и да виждаш, че жената не може да те диша, но ти да продължаваш. Страшна лепка е. В този епизод Химена каза, че седял да я гледа как спи. Страшно крипи ми се вижда, не си представям някой да седне и да ме гледа, докато съм в леглото.

Хамза щом е стигнал до САЩ значи е изпълнил целта си.

Махоганито явно се е забавлявала онлайн и не може да повярва, че Бен е отишъл (ако тя не е наета от шоуто)

Общи условия

Активация на акаунт