90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 649
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Хамза не говори никакъв английски, чудя се какво ще прави... Ребека беше писала за Зиед, че не може да си намери работа, защото не разбира какво му говорят, а той знаеше повече английски от Хамза.

# 76
Зиед май има 30 г, как може да не знае английски, егаси резила.

Преди малко гледах "След 90-те дни", Дейвид и Ани - пълна скука. Измислени сцени с диалози, нищо интересно. Дейвид иска да каже "пуйка" на тайски, но не може и имитира звука на пуйка. Мноооого интересно.
Лорън и Алексей за първи път се разделяли за толкова време.. тя в САЩ, той в Израел.. Децата им не са виждали баба и дядо по бащина линия, а това не е хубаво.

# 77
  • Sunshine state
На мен честно казано ми е жал за Хамза и семейството му, защото ми се виждат свястни. Майка му много се притесняваше за него и с право. Въртиопашката Мемфис с големите претенции добре го е нагласила.

# 78
# 79
Да не са първоаприлски новини?

# 80
  • Sofia
Не знам...днес ги видях

# 81
Съмнявам се за Майкъл. Анджела ще го убие.

# 82
  • Sofia
Снимката на Майкъл очевидно е фотошопната. То се вижда с просто око. Simple Smile

# 83
  • Sofia
Кимбърли е пуснала от своя профил в ИГ тази снимка на Усман и клип в който раздават храна и вода в някакво бедно селце на майки и деца

# 84
Гледах част от епизода с интервютата - Кимбърли каза, че ще позволи на Усман да има и втора съпруга (въпреки че реално той не й е предпожил брак), защото иска да има деца и тя го разбира. Но знае, че той ще обича най-много нея. Astonished
Освен това, Ким не може да понася Бен и Ела (за нея мисли, че е боклук, защото е изневерила на Джони).

Имам чувството, че този път финалът на сезона е направен така, че всички участници да бъдат максимално унизени. Не си спомням друг такъв случай. Май само Мемфис и Хамза няма да се представят зле (но пък при тях нещата ще се влошат впоследствие).

# 85
Никой ли не гледа снощи Дарси и Стейси? Първа част от "откровенията на двойките", както го превеждат, на живо в студиото. Джорджи не пожела да дойде, прави се на тежък. Дъщерите бяха, таткото, онзи със синята коса, също Октавия - бившата на Джордж, тя каза, че той плащал всичко когато те са били заедно. А Дарси наистина призна, че тя е купила годежния пръстен на плажа. Питаха я колко струва? Ами ... "дадох 10 хиляди долара в аванс", което значи, че струва още повече Grinning  Бащата се хвана за главата. Общо взето всички хейтеха по Джорджи. А в полунощ, когато е Pillow talk коментираха, че Анико ще си намери работа преди Джорджи, както е тръгнало Grinning

# 86
  • Швейцария
Аз гледах. Леле, Дарси и Стейси са като плондири. Много дебели изглеждаха. И това е скоро след липосукциите в Турция. Жорката изобщо не си търси работа, той иска да прави бизнес с розово масло и да спечели бързи пари. Нали правил и курс за брокер на имоти. Хич не е навит на нормална работа.

# 87
Гледах; Георги е съвсем прав да не иска да отиде - абсолютно всички го нападат, дори Дарси, която би трябвало да е на негова страна.
А това, че Дарси си е купила пръстен за над 10 000 долара, не е голяма работа - от няколко сезона в Редит коментират, че носела много маркови гривни, които (ако са истински) стрували цяло състояние.

Том също няма работа - преди викаше, че е бизнесмен, сега "работи" само в предаването.

А междувременно Джеси е пуснал следната обява в Инстаграм:

"Нека те заведа на екзотично пътешествие по Нил, на борда на С.С.Карнак, изпълнено с блясък и мода. Можеш също да изпиташ нещо подобно от дома си, със Смърт край Нил, сега на блу-рей и дигитално. Натисни линка в сторито, за да разбереш как да осъществиш това приключение с мен."

Джеси, Стефанка, Лариса и Химена са в един и същи бизнес Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 11:15 от pppqqq

# 88
Гледах; Георги е съвсем прав да не иска да отиде - абсолютно всички го нападат, дори Дарси, която би трябвало да е на негова страна.
А това, че Дарси си е купила пръстен за над 10 000 долара, не е голяма работа - от няколко сезона в Редит коментират, че носела много маркови гривни, които (ако са истински) стрували цяло състояние.

Том също няма работа - преди викаше, че е бизнесмен, сега "работи" само в предаването.

А междувременно Джеси е пуснал следната обява в Инстаграм:

"Нека те заведа на екзотично пътешествие по Нил, на борда на С.С.Карнак, изпълнено с блясък и мода. Можеш също да изпиташ нещо подобно от дома си, със Смърт край Нил, сега на блу-рей и дигитално. Натисни линка в сторито, за да разбереш как да осъществиш това приключение с мен."

Джеси, Стефанка, Лариса и Химена са в един и същи бизнес Rolling Eyes

Как им се връзват на такива като Джеси и сие . Аз не бих не ме впечатляват такива изкуствени "мъже".

# 89
Той е мъжкият еквивалент на Лариса - за всеки се намират клиенти Joy

Общи условия

Активация на акаунт