90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Да, да, сигурно за Импресионизъм и Кубизъм си разговарят.

# 631
Той май е по инсталациите - преди време бях видяла негова снимка в Инстаграм с някакви странни предмети около него, сигурно те бяха творбата. Може да я обучи да ги разбира - и без това повечето хора не са сигурни как да приемат този вид изкуство...

# 632
Аз съм омъжена за геймър,нито играя на игри нито пък разбирам,е говорили сме и ми е казвал интересни неща за тази област ..

# 633
Мохамед прекали с капризите. "Очаквах да си ми приготвила закуска", а жената бърза за работа. Той не работи, тя - да. Но очаквал закуска. "Не мога да живея без биде", ами оправи си го. Потърси в интернет как се сглобява, ако не можеш без помощ, има клипчета.
И да, не е отишъл в Америка, за да става детегледачка, а Ийв иска той да гледа детето й докато тя е на работа. За мен това нещо си е доста тегаво.

В потрес съм от Емили.. извадила си цомбите пред баща й, майка й и пред Коби... с машинката за кърма. И смята, че това е най-нормалното нещо на света другите да го гледат. Ами отиди някъде в стая, където си сама и там го прави, без свидетели. В кадрите постоянно имаше замазани части, тоест слагали са цензура, да не се вижда. Тоест на нея не й пука нито пред операторите, нито пред екипа на предаването да си ги извади и да показва. Абсолютна отврат. Човекът най-нормално й каза, че не е ОК това, да иде в друга стая, тя му вика "ще те ударя". WTF?

# 634
  • Sofia
Тия двамата не мисля,че дълго ще изтраят,дори и второ да имат,както се писа тук...
То и другите двойки са странни и при тях не виждам сериозна и дълга връзка.

# 635
Аз също не мисля, че помпеното трябваше да се случи в хола, пред всички. Тя няма ли си спалня? Не е въпросът дали е естествено, а в това, че изобщо не й беше спешно, тя го направи като демонстрация. То и да си чистиш зъбите с конец е естествено и не е неприлично, но не се прави пред всички членове на семейството, насред дневната.
За детегледачеството съм съгласна и то не защото детето е специално, а защото много хора не се интересуват от това - примерно аз. Представям си, да отида при роднини, които са ме поканили за няколко дни и те да ми кажат, че ще им гледам децата. В секундата, в която се случи, си тръгвам.

# 636
  • Sunshine state
Аз пък си представям годеникът ми, който знае, че имам дете, да ми откаже да го гледа, докато работя, за да го издържам. 😅
Емили е отвратителна.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 17:05 от Pupitka

# 637
  • София /Абсурдистан
Емили е уникално проста жена.

# 638
A какво ви е мнението за кърмене на 18 месечно бебе?

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 19:49 от diziler

# 639
  • Cyprus, Пловдив
https://fb.watch/dL1idNajAt/?fs=e&s=cl

A какво ви е мнението за кърмене на 18 месечно бебе?

Абсолютно нормално и естествено Simple Smile
Няма да ти казвам аз колко кърмих, да не те шокирам излишно  Joy

# 640
  • Sunshine state
Лично моето мнение е, че всеки има право да си кърми детето, колкото си ще. Познавам Лъки и знам, че е страхотна майка на детето си и готин човек. 😀
18 месечно не е толкова фрапиращо, айде сега.

# 641
Точно Кобе да каже, че в Африка отбивали бебетата рано, ми беше малко странно. Майкъл на Анджела е сукал до 7 годишна възраст.

# 642
видео от американското ТЛС

Преди малко не ми се получи с линка.

А за кърмене по моловете какво мислите? Хахахахаха

# 643
Този момент го видях днес в Ю туб. Не мисля, че има логика Патрик да крие от годеницата си колко изкарва. Заплатата (и въобще - доходите) се крият от чуждите хора, не от семейството.

Тези в моловете може би са имали спешна нужда да кърмят (тоест, да нахранят бебето) - в такъв случай е оправдано.

# 644
Ако може да е без свидетели, по-добре. Никой не е длъжен да се напряга и да се чуди къде да си извърти очите така, че да не вижда. На всеки етаж има WC и помещения за майки с бебета

Патрик не е длъжен да си казва доходите. Аз не си казвам доходите на никого и смятам, че е доста нетактично да се пита даден човек колко получава. Камо ли пък някаква меркантилна  фръцла интересчийка, дошла от Бразилия да преследва американската мечта и да се …. с мускулест мъж

Общи условия

Активация на акаунт