90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 289
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Sunshine state
Майкъл на Анджела май каза, че е кърмен до 9г, но в Африка това е поради липсва на средства и недоимък.

# 646
Аз знам какви са доходите на най-близките ми хора и не крия от тях моите. Ако стане дума и някой от тези хора скрие, ще си помисля, че има някакви тайни или пороци (е, аз знам, че моите близки нямат проблеми с хазарта или тайни заеми, но ако някой, който не познавам толкова добре, а уж ми е близък - като ситуацията на Таис и Патрик, говори с недомлъвки за парите си, ще си помисля точно това - тогава със сигурност бих поискала предбрачен договор Wink ).

В Инстаграм
Скрит текст:
пише, че Таис е бременна, така че явно са сериозни. Може и да е слух, тези неща се пишат от някой, който твърди, че е присъствал на снимките на финалния епизод с интервютата.

Може и да е до 9, но Майкъл беше попитан в интервю точно това - дали са били бедни, той каза, че не е вярно и семейството му никога не е било бедно, просто му е харесвало и майка му му е позволявала.

# 647
  • Sunshine state
Това вече е прекалено. Иначе това е главната причина за дългото кърмене специално в страните от третия свят. Останалото като кърмене до 9г си е извращение за мен.

# 648
Аз знам какви са доходите на най-близките ми хора и не крия от тях моите. Ако стане дума и някой от тези хора скрие, ще си помисля, че има някакви тайни или пороци (е, аз знам, че моите близки нямат проблеми с хазарта или тайни заеми, но ако някой, който не познавам толкова добре, а уж ми е близък - като ситуацията на Таис и Патрик, говори с недомлъвки…
Е не всеки крие, защото има повече доходи, някои не искат да казват, защото имат по-малко от нормалното и също не искат да се тръби за това.
Скрит текст:
Лично аз не питам другите хора какви пари имат, какъв наем плащат или колко са похарчили за еди какво си пътуване. Наскоро ме пита една съседка “колко наем плащаш”? Аз й казах “защо питаш? Не е много тактично така да се пита” и я оставих без отговор. Тя обича да си вре носа навсякъде.
Един колега веднъж ме пита колко пари съм дал за Пунта Кана (Доминикана), той по принцип не пътува никъде. “Колко ти излезе?” Казах му “защо те интересува това? Едва ли ще ходиш дотам, дори и да ти дам супер оферта. Важното е да разбереш колко съм изхарчил. А защо ти е тази информация?”. Но на друг колега, който доста пътува и си дебне оферти му обясних с най-големи подробности (насаме, разбира се) как с испанска агенция (румбо.ес) и излиза 3-4 пъти по-евтино, отколкото с българска агенция, детайли за всичко… човекът отиде с жена му след половин година точно както  му препоръчах.
Така че зависи кой с каква цел пита.

# 649
Но тук говорим за годеници.
А екскурзиите всеки може да види колко струват - в Интернет. Може колегата да предполага, че си хванал някоя промоция.

П.п. аз имам познат, който си харчи всичките пари за скъпи екскурзии, буквално всичко - пести даже от обикновеното пазаруване. Та, ако той ми каже, че е похарчил 10 000 лв за някоя много екзотична екскурзия на Карибите, ще му повярвам (виждала съм снимки от предишни подобни), но няма да си помисля, че изкарва много.

# 650
Но тук говорим за годеници.
А екскурзиите всеки може да види колко струват - в Интернет. Може колегата да предполага, че си хванал някоя промоция.
Не е баш така.
Скрит текст:
Същият колега не взима по-малко от мен, но си харчи парите за цигари и алкохол и все се оплаква, че няма пари за почивка, но в същото време обича на всеослушание да натъртва как аз съм бил в Мексико и Доминикана, намеквайки, че получавам допълнително. “ейй, пак си се пекъл някъде, хванал си загар” (пред 20 души), не е добронамерен със сигурност, обича да сеирджийства и да злепоставя хората. Но…хора всякакви.
Колкото до “офертите в интернет” аз в 90% от случаите пътувам без турагенции и резервирам самостоятелно всичко, самолетни билети, хотели, влакове, правя цялата логистика. Няма как в интернет да се види точно моето пътуване колко излиза Wink

Колкото до бразилката на Патрик, меркантилна душица си е

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 00:52 от diziler

# 651
  • София
Мемфис и Хамза разделени ли са

# 652
Да, тя живее в Мускегон, Мичиган, а той е в Чикаго. Тя беше писала в Инстаграм, че ще подаде молба за развод, но не съм сигурна дали го е направила.

# 653
  • София
Гледате ли Голи и уплашени в търсене на любовта

# 654
Аз ги гледах. Едната направо ме разби "аз съм свикнала да имам връзка с двама партньори едновременно", уау!

А от 22.00 ч гледахте ли 90 ДНИ: СТЕФАНИ И ЕРИКА?

Противната Стефани се издържала само от видеата си в интернет, изцяло от инфлуенсърство. А професия? Занаят? Талант за нещо? Труд?

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 01:15 от diziler

# 655
  • Sunshine state
На мен Стефани ми е една от най-противните участнички в шоуто за всички сезони. Като я видя и като си отвори устата.. 🤮

# 656
Стефани упражнява най-древната професия. Тя затова непрекъснато говори колко е целомъдрена - на клиентите й им харесва да го чуват.

# 657
  • Швейцария
Къде го пише това? Нали си продаваше газовете?

# 658
Аз съм против кърменето след година. Нито го намирам за нормално, но разбирам, че жените сме различни и всяка преценява за детето си. За кърменето на обществено място съм против. И в хола пред всички не е мястото да се изпомпваш и да си вееш гърдите.
Не искам да обидя никой в темата. Това е моето виждане.

# 659
Къде го пише това? Нали си продаваше газовете?
Стефани се похвали в един от епизодите с интервюта, че някакъв французин изкупил повечето от газовете и я направил милионерка и тя отишла при него във Франция и се скъсали от с.кс. Според нея, това може и да е спонтанна връзка...
Естествено, може и да си измисля, за да си прави реклама на еротичния канал.

Общи условия

Активация на акаунт