90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIV

• 34 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Стефани упражнява най-древната професия. Тя затова непрекъснато говори колко е целомъдрена - на клиентите й им харесва да го чуват.
Снощи в първите 10 мин. от предаването разказаха най-подробно точно какво й е заболяването на имунната система. Трябвало да живее като в балон. Никакъв допир до хора, защото  има огромен риск да се разболее. Тя ако упражнява най-древната професия, досега да се е споминала.  Затова натъртваха колко е рисковано да се качва на самолет, където има и други хора... В никакъв транспорт не трябвало да се качва, на концерт, в зала и т.н. с други хора.

# 661
# 662
Пуснах си в Ю туб Семейството на Шантел. Никол, сестрата на Педро си прави корекции и иска да участва в конкурс за красота. Педро го обясни така: "Никол иска да стане миска. Не знам как ще стане това" Joy
При което Шантел имаше доста подигравателна усмивка.

# 663
4-ти сезон ли е почнал?

# 664
В САЩ да, у нас все още не.

# 665
  • Sofia

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 22:31 от Doli

# 666
Хмм, не е ли трети? Аз вече ги бъркам

# 667
Четвърти е. Ето ти трети епизод, но с лошо качество и може да изчезне скоро:

Из социалните мрежи има много коментари, че сезонът е фалшив - Никол вече е участвала в Мис Доминикана и дори е спечелила една от титлите (не е в първите места):

Имаше преди такива снимки - не са новост. Предполагам, че Никол си знае, че много хора я наричат грозна и затова се подлага на всички тези интервенции.

П.п. новите вежди на Шантел изобщо не ми харесват. Не й отиват, преди изглеждаше по-добре.

# 668
То предният сезон беше изсмукан от пръстите и вече намесиха какви ли не роднини, за да си направят епизодите... а сега вече..  не знам. Предполагам, че ще наблегнат на бащата и доведения брат на Педро... че така свърши последно, а не видяхме развръзка

# 669
Да, Никол се прави, че никога преди не е помирисвала конкурс Rolling Eyes

Ето на коя българска миска ми прилича (може да съм го споменавала в предишна тема):
Скрит текст:

А Шантел и Педро имат интимни проблеми - тя му вика, че вече не правят с.кс, а той я пита от какво се оплаква - било само от 3 месеца...

# 670
  • Sunshine state
И преди съм писала, че за мен Семейство Шантел е измислена сапунка и няма общо с реалноста. То само като им видиш инсценираните скандали и ти става ясно. Върви сезонът тук, но хич не ги и гледам, че то съвсем фалшиво вече.

# 671
Четвърти е. Ето ти трети епизод, но с лошо качество и може да изчезне скоро:

Из социалните мрежи има много коментари, че сезонът е фалшив - Никол вече е участвала в Мис Доминикана и дори е спечелила една от титлите (не е в първите места):

Имаше преди такива снимки - не са новост. Предполагам, че Никол си знае, че много хора я наричат грозна и затова се подлага на всички тези интервенции.

П.п. новите вежди на Шантел изобщо не ми харесват. Не й отиват, преди изглеждаше по-добре.
Аз не долавям разликата.

# 672
Във веждите ли? Някак по-дълги и по-смръщени. Но предполагам че просто си ги е нарисувала, едва ли са татуирани.

# 673
  • Sofia
От цялата им фамилия интересна  ми е само Уинтър с нейното преобразяване.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 23:34 от Doli

# 674
Уинтър си направи операция в Мексико - нещо свързано с отслабването, но не знам точно какво. Май пръстен на стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт