🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 929
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 425
гера да ни разсмива поне. елвира е едно нищо

Аз пак да питам, снощи не си ли тръгна Люси, както беше с черната рокля и приличаше на Крюела? Защо днес пак е в играта?

ева си тръгна. мисля че роклята на Людмила беше тъмно синя. и на мен първоначално ми се видя черна

# 1 426
  • Terra incognita
Използвам рекламната пауза да ви благодаря за пожеланията и подаръците. Аз като една меркантилна личност се надявам да не се налага да ги връщам обратно. Обещавам да споменавам Алтънбаш поне по три пъти дневно във форума.
Много сте мили и внимателни 🍾🥳🎂🎊🍹🍸🥂
Децата заспаха, време е за ледено просеко, давайте чашите 🍾

# 1 427
Днес ще си ходи Елвира, щото Виктор предпочита красивите. Все пак всяка е по-красива от Елвира. Людмила ще е скоро.

# 1 428
Вики, не помня честитих ли ти Flowers RoseChampagne
Да си жива и здрава и много обичана!

# 1 429
Айде обратно в Змеица,
далеч от жаба кекерица
и Блага, на гащите кралица.

# 1 430
Тя Сашка хич не хитре, мнеее.

А на мен поведението на Виктория ми харесва. В тая ситуация, в която всички свалят Виктор тя успя да го накара той да сваля нея. И се държи умело и на положение. Жена, която знае колко струва.
Дали се преструва - ами да. Те повечето се преструват.

# 1 431
Лагерът на Сашето продържава да намалява...

Какво даде тя на Питона? Гривната си ли?

# 1 432
  • Бургас
А Дениз получи покана за среща, няма какво друго да е. Да ги отмята там и да свършва. Joy Елвира даде своя дан за шоОто с девствените напъни, време е за друг сеир.

# 1 433
Капитонова е силен опонент - има самочувствие, съзтезателна е, харесва играта, чаровна е, контролирана, уравновесена и умна (може и повече, но все пак е млада).
Единствено липсата на достатъчно опит и честолюбието й да не е жертва, могат да я спънат към “целта”.
Александра наистина има психо проблеми и всъщност е не по-малко агресивна от другите, просто циври, защото е лабилна.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:38 от Linda*kiss

# 1 434
  • Terra incognita
Ох, супер. Гайлето с пишман поезията отпадна.

# 1 435
Лагерът на Сашето продържава да намалява...

Какво даде тя на Питона? Гривната си ли?
Руската пепелянка май държеше часовник в ръката си накрая, когато се опули...

# 1 436
  • софия
VickyTaylor, честит празник! Пожелавам ти всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало. Наздраве 🥂

# 1 437
Сигурно е имало някой билет "последна минута" за обедния автобус и продукцията побърза да спрете церемония, че да върне на сметка поредната девойка.

# 1 438
Какъв беше този козел с бретон накрая ?
хахахахахаххаха

Вики, готови сме за парти за Бърдей

# 1 439
Вики, честита да си! Приеми тази роза от мен! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт