🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 973
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 710
Александра не е психопат, социопат и няма биполярно разстройство или по бобърски биополярно 🤣🤣
Съгласна съм. Александра е разглезена и всеки път който не е в центъра на вниманието излиза от релси. Затова казвам, че няма как да погаваш на хората след като ти си неуравновесен.

# 1 711
В широкия смисъл на неглижиращ всички егоизъм и липса на добра среда и възпитание, Александра е психопатна.

Нито една - НИТО ЕДНА крачка към стопляне на отношения, нито веднъж не каза "тук може би малко прекалих", когато е прекалила и минала много граници.
Нормалните хора имат усет за това, че не са безгрешни. Тя - не.

# 1 712
Специално в случая с пеенато сутрин - аз също, седейки да си пия кафето, като току-що съм станала, няма да се чувствам добре някой да ми вие на главата. В случая беше Блага. Но не бих направила подобен скандал - никога! Просто щях да си взема чашката с кафето, да изляза в хубавия, подреден двор, на хубавото, слънчево време и да си изпия кафето там, наслаждавайки се на приятното утро. Ако дойде и някой друг, с който да си поговорим - още по-добре. Но, да скоча, да крещя, да обиждам и да се държа, като намаана циганка насред махалата и да казвам кой какво да прави, щото на мен не ми харесвало - ами не бих паднала толкова ниско.

# 1 713
А дали не е нормално този, на когото му се спи да се върне в стаята си да си почива там? То затова се казва общо помещение, а не спалня. Blush

Не може. Събрали са ги в общата стая и са им казали да чакат.
Те не са на ваканция там. Чакат оператори, стилисти, кетъринг.
И защо не нападнаха Блага като тя пееше? Аз видях едни жени по пижами, които пият кафе, не видях да са в някакво очакване.
Людмила е помолила да са по-тихи, Елвира и Блага веднага са млъкнали, а Алекс е започнала да повишава тон и да пита защо трябва да се съобразява. Нямало е как да излязат от помещението, защото са били предупредени да се съберат там, даже и вероятно са ги вдигнали рано след като са си легнали късно заради коктейла, затова бяха недоспали.

# 1 714
Мислех, че е само при дебелите и грозни жени, но не е само при тях. Много бяха смешни снощи всички. Колко случки си припомних.

Дебела и грозна жена няма да се държи така, когато е заобиколена от красиви, слаби момичета, ако има реална самооценка. Просто, защото ще знае, че няма никакъв шанс. Гергана, въпреки, че е красива и слаба, в това отношение се държи най-адекватно. Опита, видя, че няма шанс и спря да се натиска. Това го правят тези, които се мислят за красиви и не могат да приемат, че някоя друга може да им отнеме това, за което са дошли.

# 1 715
Здравейте, изчетох ви, браво на мен 😂
 Време е да си дам моите пет стотинки към каузата, приятно четене!😁
 Първо, впечатлена съм от нивото на коментарите тук. Далеч по-остри сме от участничките, представям си да съберат 20 от нас в една къщичка за месец. Дори Ерген не ни трябва, ще се избием по "морални причини". От друга страна предаването върви добре, образите на момичетата се развиват реалистично, в смисъл, виждали сме го това поведение много пъти на живо, на всяка от тях. И пак по повод коментарите, как стана така, че до миналата седмица Гери беше "евтина жрица от ромски произход", а сега е "класна жена, която няма място в този змиярник"?
 На сутрешното кафе пееха няколко момичета, които млъкнаха след първата забележка на Люси, без Алекс, естествено, тя някак си разбира "кралското поведение" леко неправилно.
Дръпнатата целувка на Виктория е нормална, та тя точно преди целувката почти директно му каза, че не е влюбена в него. На база сексуално привличане ли трябваше да му пуска език?
 И Викторчо, не съм срещала мъж над 20-25, който да е изненадан от истерични, интригантстващи или плачещи жени, така че нищо от това, което се случва между момичетата, когато него го няма, не би го изненадало. Няма мъж, който да не си цени спокойствието, от друга страна, така че която успее да не го напряга,без да скучае, ще спечели. Засега само Дениз се справя.
🌹

# 1 716
По повод Сашка - не знам за какво възпитание става въпрос. Един нормален човек, ако бъде помолен да спре да прави несъществена дейност като пеенето, лесно и бързо ще се съобрази, защото не е расъл в гората. Тишината и чистотата са база. Всичко отгоре е натрапване, дискомфорт и наглост. Според мен даже не ги дразни нарочно тип Капитонова, а е неосъзната (глупава), злобна егоцентричка и скандалджийка. Казвам злобна, защото не случайно може да търпи само най-слабите играчи.

# 1 717
За пеенето явно не са излъчили всичко. Показаха Блага, но после Дениз каза, че Блага, Сашка и май Елвира са пеели. Люси поискала да спрат. Блага и Елвира спрели. Затова нищо към тях. Но Сашето продължила да си пее.
В случая би било логично да спре като я помолят. Крайно неприятни са ми Люси и Дениз, но все пак 10 човека не са длъжни сутрин да слушат пеене.

# 1 718
  • Варна
Пределно ясно е, че са ги вдигнали рано сутрин, казали са им да стоят всички в общото помещение и  да чакат . Нямат право да излизат в градината.
На всичкото отгоре двете къщи са ги събрали в помещението на едната. Стана ясно, че спят в 2 къщи.

Разговорът между Питонова и Сашка толкова пък да беше режисиран, включително и умишлено Виктория да седне по нагоре, а Сашка по надолу, включително опряна в стената буквално и преносно.

Мъжът ми като види Питонова и Дениз не спира да ги псува.
Викам му "Спри, бе! Всичко е сценарий! Сценарий ! Какво толкова се вживяваш?"

# 1 719
Най - накрая ви изчетох. Не видях да сте коментирали, че на вечерята казаха, че са в отделни къщи и в едната било спокойно, а в другата не. Мислих, че са в една, интересно как са разпределени. Също и Люси и Гергана, ако наистина поддържат чистотата и прибират след другият Еми се издигат в очите. Точно Люси да пита важно ли е жената да работи..тя нали има някакъв измислен бутик, то освен АЕЦ и Сашка, друга с работа извън социалните мрежи няма.

# 1 720
  • София
В широкия смисъл на неглижиращ всички егоизъм и липса на добра среда и възпитание, Александра е психопатна.

Нито една - НИТО ЕДНА крачка към стопляне на отношения, нито веднъж не каза "тук може би малко прекалих", когато е прекалила и минала много граници.
Нормалните хора имат усет за това, че не са безгрешни. Тя - не.

Ами не, психопатите нямат емпатия, изобщо не биха се трогнали от поведението на Дениз и Капитонова, щяха хладнокръвно да чакат момент да ги смачкат. Всъщност, Боброва доста повече се доближава до този профил след демонстрираните вчера манипулационни техники. Александра по-скоро бих я определила като невротичка. Само че диагнози не се поставят по телевизора. Четете малко преди да използвате термини, пробутването на алтернативни, широки и не знам си какви значения е смешно оправдание.

# 1 721
Скрит текст:
Здравейте, изчетох ви, браво на мен 😂
 Време е да си дам моите пет стотинки към каузата, приятно четене!😁
 Първо, впечатлена съм от нивото на коментарите тук. Далеч по-остри сме от участничките, представям си да съберат 20 от нас в една къщичка за месец. Дори Ерген не ни трябва, ще се избием по "морални причини". От друга страна предаването върви добре, образите на момичетата се развиват реалистично, в смисъл, виждали сме го това поведение много пъти на живо, на всяка от тях. И пак по повод коментарите, как стана така, че до миналата седмица Гери беше "евтина жрица от ромски произход", а сега е "класна жена, която няма място в този змиярник"?
 На сутрешното кафе пееха няколко момичета, които млъкнаха след първата забележка на Люси, без Алекс, естествено, тя някак си разбира "кралското поведение" леко неправилно.
Дръпнатата целувка на Виктория е нормална, та тя точно преди целувката почти директно му каза, че не е влюбена в него. На база сексуално привличане ли трябваше да му пуска език?
 И Викторчо, не съм срещала мъж над 20-25, който да е изненадан от истерични, интригантстващи или плачещи жени, така че нищо от това, което се случва между момичетата, когато него го няма, не би го изненадало. Няма мъж, който да не си цени спокойствието, от друга страна, така че която успее да не го напряга,без да скучае, ще спечели. Засега само Дениз се справя.
🌹
Съгласна съм и за Вики и за мъжете и за Дениз, но мисля, че той няма да иска да се забърка с Дениз, защото е наплашен от това, че тя е свикнала на скъпи подаръци или поне така си го представя той.  Може и да не иска да е известен като гаджето на гаджето на.

# 1 722
Ами не, психопатите нямат емпатия, изобщо не биха се трогнали от поведението на Дениз и Капитонова, щяха хладнокръвно да чакат момент да ги смачкат. Всъщност, Боброва доста повече се доближава до този профил след демонстрираните вчера манипулационни техники. Александра по-скоро бих я определила като невротичка. Само че диагнози не се поставят по телевизора. Четете малко преди да използвате термини, пробутването на алтернативни, широки и не знам си какви значения е смешно оправдание.
Ето това е пример за абсолютно неправилно използване на "невротик". Терминът няма нищо общо с нервни изблици и тн., а работи, преди всичко, с високи нива на тревожност.
Дори и в широк смисъл не може да се ползва за този случай.

# 1 723
Толкова се използва този израз "психопатна" за Александра, че имам чувството, че никой не знае какво точно означава. Психопатите нямат срам, обикновено са грандомани, не изпитват съжаление и емпатия. Хммм, защо ли всички злобили в това предаване, отговарят изцяло на всичко това?!

# 1 724
Да, бе, на толкова злоба от началото Сашка да им подава ръка или да спре да пее, айде моля.

Общи условия

Активация на акаунт