🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 891
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Terra incognita
Не харесвам хора, които не се съобразяват с остсналите и се държат като че всички са им длъжни. Плиска в басейна, прави й се забележка, щяла да си прави каквото иска. Сега с пеенето същата история. Айде, нема нужда от неориентирани инфантили. Доста наивно изкарватв Сашка жертва. В подобна ситуация нямаше да ррагирам като Дениз, например, но със сигурност бих започнала да я избягвам.
Сашка може просто да страда от разджуркани хормони.

Не зная за хормоните, но ако всички нападат един човек, едва ли този човек ще се чувства на седмото небе от щастие. Съвсем нормално е да си поплаче, все пак не е от желязо, жена е. Струва ми се, че злобата в шоуто е на високо ниво. И за какво? Истината си пролича, сами си я казаха на сутринта. Искат да накарат Александра да си тръгне, защото смятат, че ергенът харесва най-много нея, а и заради прословутата гривна.

# 1 756
Дневна доза боброви физиономии
Скрит текст:

# 1 757
Пуснах си пак първите няколко минути, за да видя с какво кукумявките се чувстват толкова провокирани. Наистина не се чува Александра да пее, което говори, че е изрязано. Дали е било дразнещо не мога да кажа, но аргументът "Спи ми се" доста издиша. Людмила, Виктория и Дениз очевидно са разглезени жени, които са свикнали да спят до обяд. Е да, ама не са на правилното място. 100% ги карат да станат рано заради снимките. Не можеш да спиш пред камерата, те къде си мислят, че се намират?!
Прави впечатление, че Блага на няколко пъти културно ги моли да престанат, след като Александра вече е млъкнала, но Дениз продължава да намила. Оттам нататък наистина избива на психопатия и цирк - всички вещици злобно се смеят и подиграват на плачещ човек, в това число "зрялата" Деница.

Ако се върнем малко назад към случката в басейна - Александра отново плаче, Блага я успокоява, а Дениз се репчи и обикаля около тях като някаква хищна птица и ѝ крещи на главата. Хем я дразни, хем се е залепила за нея като пиявица. Наистина се хранят от това, че успяват да разстроят някой.  Ако не беше Александра, щеше да е някоя друга. Не виждам нищо нормално в жени, които се хранят от нечие нещастие.

# 1 758
Едно не ми стана ясно - предаването започва с прословутия скандал в общото помещение, след това идва Наум и им дава писмото, играят футбол, след това идва срещата с победителките ииии на другата сутрин (уж), всички са облечени и изглеждат по абсолютно същия начин, когато Наум отново идва и им казва да се оправят за 15мин и следва церемонията.. Все едно, че беше в същия ден преди състезанието заснета тази церемония. Дори в коментарите си преди мача и след церемонията, Елвира е облечена и изглежда по същия начин? 🤔 Означава ли, че са я заснели тази сцена с церемонията, изгонват Елвира и след това ѝ казват - чакай малко да снимаме футболната среща? Много странно ми се стори.

# 1 759
Класика беше всичко, от докладването и топенето на жената, която дразни на мъжа, може и на шефа. До показването на увиснал крак догоре. Забавляват такива неща.

# 1 760
  • София
Не харесвам хора, които не се съобразяват с остсналите и се държат като че всички са им длъжни. Плиска в басейна, прави й се забележка, щяла да си прави каквото иска. Сега с пеенето същата история. Айде, нема нужда от неориентирани инфантили. Доста наивно изкарватв Сашка жертва. В подобна ситуация нямаше да ррагирам като Дениз, например, но със сигурност бих започнала да я избягвам.

Аз за басейна съм по-склонна да подкрепя Дениз, защото Сашка можеше просто да каже сори, ще си плискам в другия край на басейна, и евентуално нямаше да ескалира ситуацията. Но пък и Дениз можеше да спре да се занимава с нея, вместо това тя я захапа и няма пускане. Или пък да са премести, и тогава Сашка щеше да излезе лошата. Вместо това, още оттогава започна с обидите. Някой като е дразнител, постоянно да го ръчкаш противоречи на всякаква логика, ако целта ти е да си намалиш дразненето. Та повтарям, Сашка може да обича да се изкарва жертва, но останалите нямат търпения да й подложат за ролята. В крайна сметка, ако Сашка наистина е толкова изкусна манипулаторка, колкото я изкарват тук (аз не бих й дала толкова кредит), определено се справя по-добре в играта.

# 1 761
Деница и Дениз на срещата казаха на Виктор,че на Александра никой не и бил повишил тон или обидил, а тя лепвала етикети. Не могат ли да си спомнят че сутринта точно Деница крещеше,а Дениз каза на Александра “грозен изрод” или нещо такова… там определено Александра не беше агресорът,който я представят. Ами и аз в тази ситуация без един приятел до себе си бих се разплакала след тези обиди.

# 1 762
Другият вариант е да се съобразиш и да спреш да натрапваш пеенето си, за да не провокираш ситуация, която не можеш да изтърпиш без рев и сополи.

# 1 763
Деница и Дениз на срещата казаха на Виктор,че на Александра никой не и бил повишил тон или обидил, а тя лепвала етикети. Не могат ли да си спомнят че сутринта точно Деница крещеше,а Дениз каза на Александра “грозен изрод” или нещо такова… там определено Александра не беше агресорът,който я представят. Ами и аз в тази ситуация без един приятел до себе си бих се разплакала след тези обиди.
Като има предистория, в която Александра крещеше докато всички не млъкнат или не се откажат, човек може да си представи, как се стига до бързо палене на фитила.
Дни наред конфликтите ескалират и се стига до там, от половин дума вече си ядосан. В много семейства е същото, за външен наблюдател внезапно изпадат в конфликт, но те от години си лазят по нервите и цирковете са им ежедневни.

# 1 764
Абе без значение какво е поведението на другия човек, наистина заслужава ли си да го наречеш “изрод мръсен” и да го обиждаш по този начин. И трите ситуации - с басейна в началото, с горнището на банския и с пеенето сутрин мигат да бъдат отиграни по съвсем различен начин, без да се стига до такива епитети. Еми пък ако някой ти е неприятен, избягвай го, не комуникирай с него. То просто е една непрестанна провокация. Аз във всичките тези ситуации, ако бях на мястото на Дениз и Капинотова и бях все пак възпитаната дама, която твърдя, че съм, просто щях да махна с лека ръка и да игнорирам, па ако толкоз ме дразни, бих ѝ казала някоя приказка колко ме дразни, бвз да стигам до “изрод”, “грозна си” и “биополярна”. Всъщност това, което направи Сашка, с Людмила и Блага, точно нещо подобно бих направила и аз, с уговорката, че няма да завзема чуждия разговор, прпсто бих викнала дразнителя на четири очи да си кажем, каквото имаме да си кажем.

# 1 765

Това не е сценарий, а регламент Simple Smile Предаването продължава определен брой дни, а не докато Виктор реши коя най-много харесва. И тъй като на зрителите ще е скучно да гледат само срещи с Александра и просто всеки епизод да отпада още някоя, затова има и други срещи.
Скандалите между момичетата не са сценарий.
[/quote]

Скандалите, може и да не са. Но останалото е нагласено! Simple Smile

# 1 766

Всички крещяха и я надвикваха. Тя много правилно каза "Нямам търпение да се видите отстрани". Сега сигурно им прилошава, като четат коментарите в социалните мрежи. Питонов си е изключила опцията за коментари в Инстаграм - явно не ѝ понася народната любов.

# 1 767

Всички крещяха и я надвикваха. Тя много правилно каза "Нямам търпение да се видите отстрани". Сега сигурно им прилошава, като четат коментарите в социалните мрежи. Питонов си е изключила опцията за коментари в Инстаграм - явно не ѝ понася народната любов.

1. не, не им прилошава, защото всички видяха как Александра сама се докара до общата неприязън.
2. Александра плаща за тролене в Инстаграм и представям си на какво са подложени участничките, с които не се разбира... и аз бих си затворила акаунта.

# 1 768
Това с целувките на Виктор ме кара да се сетя за един епизод от бурната ми младост, от който още ми е много неловко като се сетя. С една приятелка една и съща вечер се бяхме целували поотделно с едно и също момче. Като разбрахме ни стана смешно, но и гнусно.
Сигурна съм че и тези във предаването биха се отдръпнали от ергена веднага след такава случка. Ама щом е да ги дават по тИливизУра всичко може.

# 1 769
2. Александра плаща за тролене в Инстаграм...
Касова бележка от това разплащане искам да видя аз.

Общи условия

Активация на акаунт