🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 510
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
И след баня. Но си е друго на сутринта - мъжът да се чуди дали снощи е препил или сега халюцинира.

Александра е леко истеричка. Сбъркала е мястото си в психологията - тя е пациент, а не терапевт.

# 1 966
Май ще е добре да видим нещо от Кари и Деница за разнообразие. Аз спирам да коментирам за Сашка и Вики К (до другия епизод хаха). То вече всичко се разнищи там.

# 1 967
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добър вечер. Не си спомням в последно време, да е имала такава лавинообразна активност в тема за телевизионно предаване.
Не знам, според вас това добре ли е, толкова ниска откъм социална ангажираност продукция, а такъв интерес?

П.С.
Връщам се много страници назад, да ви прочета и ще коментираме.

След толкова нерви, загуби, стрес и противопоставяне покрай избори, избори, Ковид и войната в Украйна, такова шоу действа доста добре на психиката, като терапия. Аз накрая съвсем разпускам с Цитиридис.

Освен това има психология. Малко като биг брадър.
По принцип такива социални експерименти ми харесват, събиране на хора, на които им се налага да живеят заедно и едновременно да са конкуренти.

С всеки епизод ми става все по- скучно. Но ще видим.

# 1 968
В ИГ стори на Алекс - гледам филтър и чувам : "напримерно", " голям наплив на мъжко мнение" .... Спирам дотук. Който ме е разбрал, разбрал. Това е интелигенцията на нацията, драги зрители...

# 1 969
Разбираме те, *Камея... А филтрите са покъртителни! Тези от Snapchat са просто наистина за хлапенца на 12 годинки! Как е възможно жени на и над 30 да ползват такова нещо? Гледам и разни баш лели, и баби вече, из моите приятелки във Фейса си накачурват снимки с ултрафилтри, които променят чертите на лицата дори. И верно ли си представят тия хора, че някой вярва, че изглеждат по този начин? Има възможност за съвсем семпли подобрения, щото пък не е нужно и кожата ти да се вижда като под микроскоп с всичките си дефекти, но явно това не е достатъчно. Побъркаха се хората, те вече нямат реална представа как изглеждат наистина...
Не съм против корекциите, но те тябва да хармонизират чертите, а не да натрупват отгоре. А сериозни интервенции на 25 е нещо, ефекта от което ще разберат като станат на 50. Коко Шанел е казала нещо много умно и понеже нейният бранд диктува модата без да отстъпва едно от първите места откакто се е появил на модния небосклон, е добре да си помнят някои неща: На 20 години лицето ви е каквото ви е дала природата. На 30 години лицето ви е каквото го е направил животът. На 50 години лицето ви е такова, каквото заслужавате.

# 1 970
За Дениз: всяка жена се променя под професионалния грим. Ние ги гледаме повече по коктейлите и е нормално да виждаме разлика без грим. Има правилен нос, няма корекции в устните.

Точно в устните има бая корекция.
Дениз наяма корекции.

# 1 971
Каква е тая амнезия относно Александра, не мога да повярвам
Забравихте ли как крещеше и се разпореждаше и надвикваше всички докато се уморят. Не била обиждала? Тия епитети за злобата и завистта от нея тръгнаха.
Тя е 100% виновна за общата неприязън, която я сполетя.

Примерът със стадото е неприложим в случая, защото момичетата са много различни и са се обособили в лагери.
Както и за нас, като глупа обсъждащи. Не харесвам Александра очевидно защо. Но ако има хора с търпимост към крясъци, истерии, психопатност от вида “никога не греша, за нищо не съжалявам”, ок, браво за търпението.
Аз токсични хора не издържам.

Александра е токсична и вулгарна.

# 1 972
  • Варна
А Дениз е мила и добра, възпитана 😂😂😂😂😂😂

# 1 973
😆😆😆
Айде, стига вече! Караш ме да се повтарям. Някой и е стъпил на лицето ли, та ѝ се е подула устата?

# 1 974
В темата повечето по нищо не се отличават по начина на изразяване с тези в предаването. Готови сте да се хванете за гушите за някакви жени, а забравяте, че всички те са един дол дренки. Те поне се борят за един Общак или за повече посшедователи/реклами/пари. А вие за какво?!

# 1 975
  • SF
Ясно е, че кастингите на всички тези риалитита се попълват дебели въпросници - от кой номер гащи носиш (буквално), през болести, алергии, произход... до с кого си спал.
Знаят на кой къде му е слабото място и с какво може да блесне.
Момичето от село Елвира е била находка за продукцията, с ясната представа, че от това няма да произлезе нищо.
Ето, момичето си рекламира стихосбирката с гръмкото оригинално заглавие "Вярвам в теб". Сега и книга ще напише. С гадже се е събрала...
Разровихте и бутиците на онлайн бизнесменките, Зори си показа сертификатите на цяла България. Предполагам, че в Линкдин има вече много запитвания... Да, удари й се малко егото. Сертификати, сертификати, но в любовен план няма изобилие... Но ще се справи и тя.

Дениз е супер симпатична на първата снимка. На втората има някакво дърпане на кадъра. В действителност няма да е толкова изтеглена надясно и нагоре.

# 1 976
За мен Капитона, Дениз, Благагаща, Сашка, Сид, Гергана са на едно ниво. Предлагат се за пари по един или друг начин. Коя по-успешно, коя не чак толкова.

Капитонова за дрънкулки очичките и стават на палачинки, ама тя и Сашка не можа да сдържи радостта и възседна ергена…. от чиста любов, да не си помислите друго.

Капитонова е точно “My precious”. JoyМного и отива. А тоя бретон просто как е позволила да и го направят, тя и иначе не е кой знае каква ‘убавица.

Ще ми се да направят едно шоО с по десет ергенина и десет мастии, пардон дами. По-интересно ще се получи от това …. зрелищно недоразумение. Аз не, че го гледам, да не си помислите нещо. Абсурд. Sunglasses

# 1 977
Все искам да напиша, но докато ви изчета и забравям.
За Капитонова - има типичната кукленска хубост, знае го прекрасно, даже не би се посвенила да го заяви гласно - Да, аз съм красива!, но отвътре е една хитра и подмолна злобна дребна душица. Познавам такива момичета, жени, нищо повече не са постигнали от другите в живота. То хубост, хубост, и вярно, че мъжете са прости и много лесни за манипулация, но рано или късно и техните очи се отварят. Все пак, за да избереш да си с някой за малко по-дълго време, е нужно и да го харесваш вътрешно. Рано или късно истинската същност лъсва.
Алрександра не я харесвам като цяло. Но както някой по-напред писа, възмутени сме повечето тук от отношението на Капитонова, Дениз и клакьорките им към нея.
Дениз - не ми е чак толкова зле без грим. Всяка жена се променя като се гримира. И не ми е чак толкова красива с грим. За мен е една невъзпитана мома, с удоволствие бих и плеснала два шамара.
Понеже прочетох Капризчето, коригирах болднатата дума, защото все пак се имам за достатъчно умна и мога да помисля 2 секунди, преди да изплюя нещо.

# 1 978
Разбираме те, *Камея... А филтрите са покъртителни! Тези от Snapchat са просто наистина за хлапенца на 12 годинки! Как е възможно жени на и над 30 да ползват такова нещо? Гледам и разни баш лели, и баби вече, из моите приятелки във Фейса си накачурват снимки с ултрафилтри, които променят чертите на лицата дори. И верно ли си представят тия хора, че някой вярва, че изглеждат по този начин? Има възможност за съвсем семпли подобрения, щото пък не е нужно и кожата ти да се вижда като под микроскоп с всичките си дефекти, но явно това не е достатъчно. Побъркаха се хората, те вече нямат реална представа как изглеждат наистина...
Не съм против корекциите, но те тябва да хармонизират чертите, а не да натрупват отгоре. А сериозни интервенции на 25 е нещо, ефекта от което ще разберат като станат на 50. Коко Шанел е казала нещо много умно и понеже нейният бранд диктува модата без да отстъпва едно от първите места откакто се е появил на модния небосклон, е добре да си помнят някои неща: На 20 години лицето ви е каквото ви е дала природата. На 30 години лицето ви е каквото го е направил животът. На 50 години лицето ви е такова, каквото заслужавате.
Много ми хареса това ти мнение и съм напълно съгласна с теб. Браво! В реда на нещата заповядай една Flowers Rose от мен Hug

# 1 979
В темата повечето по нищо не се отличават по начина на изразяване с тези в предаването. Готови сте да се хванете за гушите за някакви жени, а забравяте, че всички те са един дол дренки. Те поне се борят за един Общак или за повече посшедователи/реклами/пари. А вие за какво?!
Ние си чешем езиците. Ето, неделя е. Аз съм на погача днес. В една прекрасна къща с една уникална котка съм, пия кафе с еклери и ми е приятна компанията на някои дами тук да си бъбрим. След няколко седмици ще забравя имената на тези хора, за които говорим сега... Толкова!
Прекрасен ден на всички! 🌺🌞
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт