Тема 4 - тема за обсъждане на корейски и китайски сериали, известна още като "Гоблин" ;)

• 23 036
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Русия
Логната съм. Мерси!
Харесва ми руското име на дорамата Simple Smile Ей направо си го представям как някоя китайска лелка го провиква. Simple Smile

# 586
Само ако не е, както в китайския сериал.
Тя беше задължена да спи всяка вечер с по един брат по ред на номерата, на шестия ден избира един от всички и на седмия почива. Почти като Бог, обаче със секс шест дни в седмицата. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Това даже не е научна фантастика ами чисто фентъзи.
Не мога да си представя нормална жена, която да издържи на такъв маратон Laughing

# 587
Скрит текст:
Едно време Никол Станкулова се беше похвалила с нещо подобно (май в Биг Брадър или друго подобно предаване). Не че сменя често партньорите, а че е много активна. Може и на принцесата да й харесва Simple Smile
Започна предаването за Китай по БНТ2.

Беше интересно. Дадоха за някакви китайци, които са доста европеидни и светлооки и се предполага, че са потомци на римски легион, който изчезнал в този район преди 2000 години.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 20:34 от pppqqq

# 588
  • вятърничава
И пак "Алено сърце" по бтв лейди.

# 589
  • пак на Рив Гош
Само ако не е, както в китайския сериал.
Тя беше задължена да спи всяка вечер с по един брат по ред на номерата, на шестия ден избира един от всички и на седмия почива. Почти като Бог, обаче със секс шест дни в седмицата. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ей, ще ме накарате да спра текущата китайска розовина, дето ми върви като пуканки и да подхвана този сериал! Joy
Как му е името на руски?

Откъм корейските, сигурно ще зарежа My Secret Hotel, понеже от 2 дни съм на 4ти епизод. Независимо от всичките ми симпатии към Намгунг Мин, не може нещо да ме грабне.

# 590
Някой гледал Beautiful Love, Wonderful Life, че да го обсъдим?
На средата на сериала съм и не мога да разбера действията на героите дори след 100 изгледани сериала досега.
Явно не мога да схвана корейската душа и туй то.

# 591
  • България
Ей, ще ме накарате да спра текущата китайска розовина, дето ми върви като пуканки и да подхвана този сериал! Joy
Как му е името на руски?
В руторент е "О Боже! Принцесса, у тебя пять мужей! ".
Откъм корейските, сигурно ще зарежа My Secret Hotel, понеже от 2 дни съм на 4ти епизод. Независимо от всичките ми симпатии към Намгунг Мин, не може нещо да ме грабне.
Отметнах го вече и сега съм се навила да гледам.

Дългият на Змей Горянски не се наканих да гледам.
Хотелът с мистерии и 16 епизода звучи добре, но 100 епизода мелодрама само с Lee Soo Hyuk може би ще мога да преглътна. Grinning

# 592
За първи път виждам човек с подобна гънка над клепачите. Това дали е резултат от пластична операция?
Не й личи през цялото време, само в една сцена като я дадоха отблизо и направи някаква гримаса и се появи тая гънка, ега си странното...
Ако е резултат от пластична операция - горката, залудо си е дала парите...

# 593
  • пак на Рив Гош
И аз виждам за първи път, изглежда странно. Не съм забелязвала досега. Стои малко като троен клепач.
Змей, твоят дълъг сериал ми е в списъка за гледане, ама все го отлагам, именно защото е дълъг. Заслужава ли си?

Вчера видях, че Alchemy of Souls ще ни го пуснат на 23 юли, с по епизод-два седмично, тъкмо в деня, в който Our Blues свършва. Вече имам план за гледане. А Our Blues ми върви уверено към 10*, много ми харесва.

# 594
  • Русия
Най-вероятно е временна гънка: слага се една прозрачна дребна лепенка на клепача, и той става такъв. Ако не искаш или нямаш пари за пластичен хирург, оправя те. После махаш лепенката - и пак си натурална.
Виж и долните клепачи: нарисувани са.

# 595
За съжаление, на моя любимец Лий Донг Уук са му подобни, но аз се правя, че не забелязвам.

# 596
  • България
Доста сериали съм изтеглила, някои се чудя защо.
Например, My Dear Lady (2020).
За пореден път се уверих, че офисните драми с богат шеф и бедната не са моите.

Изгледах два епизода и половина. Първи, втори до средата и последен и все едно нищо не пропуснах. Grinning
Няколко серии от японския сериал за оправяне на вкуса и започнах китайския Perfect Couple (2014).
Старичък е, но първите два епизода са хубави, само не харесвам актьора в главната роля. Където и да го гледам, все не ми харесва. Обаче актрисата е много привлекателна, а и другият актьор в главна роля не е за изхвърляне.
Обичайната история за брак, дарен от Императрицата. Няма не искам, има и заговори, има и подменена младоженка - то се знае. Оригиналната избяга.

# 597
На мен ми харесва този в центъра на постера - мисля, че има приятно лице Simple Smile

# 598
  • България
На снимки, да.
Но като го гледам в сериал не ми допада.
Май се е престарал с европейската визия.

# 599
Права си, доста е европеиден. Не че е лошо, но прави впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт