Тема 4 - тема за обсъждане на корейски и китайски сериали, известна още като "Гоблин" ;)

• 23 017
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • вятърничава
A Year-End Medley (2021)
Една розова коледно - новогодишна боза посред лято.
С доста ваши любимци! Seo Kang Joon,Lee Dong Wook,Kang Ha Neul,Kim Young Kwang и много други.
Става за гледане,ако ви е жежко и искате да се разхладите със сняг,коледни Flowers Evergreen Tree и чудеса.

Скрит текст:

# 646
Гледах го, не беше лош Simple Smile

Ох, не знам защо това ми излиза в препоръчаните в Ю туб, но се задавих от смях:

# 647
  • България
Момичета, кой спомена преди време за The Legendary Life of Queen Lau?
Liu, ти ли беше?
Скрит текст:
Някой гледа ли го?
Аз го загледах, лека комедия, приятен е сериала, нооооо не знам дали ще мога да продължа, актрисата в главната роля ужасно ме дразни Sad Просто е ужасТ! Няма нищо лошо да си грозен, нито да си дебел, но тя е и двете, плюс че има и някакво нахално държание и лукаво излъчване, които още повече ме дразнят. Просто не мога да я гледам Sad А съм още на 1-ви епизод... Нарочно се насилвам да гледам, белким посвикна с нея, но не става...

А в IMDB има рейтинг 9.5 от 10!
Аз бях.
Често проверявам първите си 20 любимеца. Искам да ги гледам, а за съжаление или играят в нещо розово, съвременно или нещо гейско.
Сега и Това! Има сексапилни пухкавелки, но тази наистина има ужасно излъчване и лице, кръгло, като питка.
Виждам я точно по същия начин, като теб.
Не съм започвала още сериала.
Li Hong Yi дълго беше на първо място в списъка ми, но му се заредиха кофти сериали, включително гейски и започна да изостава в надпреварата за вниманието ми. Joy

Иначе е страхотен и много го бива в сцени с ухажване. Ако му се получат и с това същество, ще го призная за много добър актьор.

# 648
Тази актриса Джаки Лий ми изглежда като типична комедийна актриса; предполагам, че контрастът между нея и главния актьор е съвсем съзнателно търсен.

# 649
Li Hong Yi дълго беше на първо място в списъка ми, но му се заредиха кофти сериали, включително гейски и започна да изостава в надпреварата за вниманието ми. Joy
Иначе е страхотен и много го бива в сцени с ухажване. Ако му се получат и с това същество, ще го призная за много добър актьор.
Хаха, и аз ще го призная, но няма как да разбера от личен опит, защото спирам да се мъча с тоя сериал.
То като не става - не става, ако ще в IMDB да има 100 за оценка.
Абе за всеки влак си има пътници дет се вика, така че и за тая дебеланка сигурно има кандидати, но с актьора в главната роля няма как да образуват по-абсурдна двойка.
Иначе тя в тялото не е дебела, пухкава може би, обаче лицето й наистина е ужас, антипатична до безкрайност.
Има пълни жени, които са симпатични, дори някои са много красиви. Но това чудо... някаква селяния и простотия лъха от физиономията й.
Много смел ход от страна на създателите на сериала да ангажират тази актриса, голяма част от аудиторията я губят само като им покажат плаката  Laughing

Тази актриса Джаки Лий ми изглежда като типична комедийна актриса; предполагам, че контрастът между нея и главния актьор е съвсем съзнателно търсен.
Да, то е ясно, че контрастът е търсен нарочно, просто на мен не ми се гледа комедия на абсурдите, а романтична комедия Simple Smile А тази актриса може и да е добра, не знам, но не може по никакъв начин да ми въздейства на емоциите, освен да ме дразни Simple Smile Не мога да си я представя в романтична сцена например...

# 650
  • вятърничава
Нашият хубавец Liu Xue Yi днес има рожден ден Birthday

# 651
  • България
Ех, няма да го мъча и аз.
Заради този актьор бях изтърпяла едната женска гад - Зао Луси, но тя просто ми е противна, не че е грозна.
Тук почти са уловили презрителното ѝ изражение към всичко живо. С времето го е овладяла и не го показва, но вече съм я запомнила с лошо.

Обаче пак гледах снимки, откъси, това същество с обърнато лице няма как да изтърпя до красавеца.
Че и разликата във височината е голяма.

За мен не са проблем килограмите.
Моята лична лекарка е доста над 80 кг, но има страхотна коса, лице и интелигентно излъчване, което по някакъв начин я прави много сексапилна.

# 652
Видяхте ли това - Брад Пит не може да разпознава лица:
https://www.vesti.bg/lyubopitno/nikoj-ne-mi-viarvashe-brad-pit-s … lestta-si-6146739
Мислех, че това състояние го има само в корейските сериали (и в някои учебници).

# 653
  • България
Като дете бях така.
Познавах майка си по якето от черен лак с бяло.
Когато се стопли ми беше много трудно. Бърках и двете си баби.
Мислех, че всички деца са така.
Още повече, че няколко пъти ми се случва деца да ме наричат "мама" и аз изтръпвам, че знам само за една дъщеря.
Но докато съм "мама" е ок, все пак може и с баба си да ме сбъркат. Smile

Има хубава усмивка.

# 654
Но той във филма не изглеждаше така...

Аз не разпрознавам никого по улицата сега, защото виждам леко размазано - ако са на повече от метър и половина, виждам, но не и чак такива подробности, като чертите на лицето (имам очила, но не обичам да ги нося непрекъснато - просто не ми е удобно). Познатите ми сигурно си мислят, че не ги поздравявам нарочно...

# 655
  • Русия
Довърших "Принцесо! Пет мъжа имаш!". Сложно се гледа - стилистиката е много особена, хуморът също. Пък и накрая излезе, че трябва да има и втори сезон, а никаква нужда от него, според мен, няма, историята е логически завършена.
Значи, принцесата случи на пет съпруга, като се надява да промени съдбата си и да избере от тях само един. Да, ама не. Те не са настроени да й предоставят такъв избор.
Актьорската игра, ако може да бъде наречена такава, е под всякакво ниво. Дорамата е гротеск, но дори за гротеск е прекалено.
Не препоръчвам.

# 656
  • България
А аз - да. Grinning

Изгледах A Year-End Medley (2021)
Kang Ha Neul е много променен. 8ят принц от Алено сърце го няма, изтънчен, красив.
Има някакво леко пухкаво същество, със загрубели черти.
Не им отиват килограмите на тия корейци, а и бързо стареят.
Чудя се откъде са тия митове за младоликите азиатци.

Пет години по-късно. Sad

И актьорът от горния ми пост, наистина е съвсем различен, както отбеляза pppqqq.

# 657
Младолики са си. Аз мога да позная горе-долу на колко години е един актьор или актриса, но се получава някак по инстинкт - свързано е с излъчването и поведението, а не с начина по който изглеждат.
Естествено, има и много грозновати и смачкани хора, на които възрастта им личи, но от тях не виждаме много по сериалите.

Докато при нас хората често изглеждат по-стари (нямам предвид себе си, естествено Wink Sweat Smile  ). Ако погледнеш примерно Семейни войни, разни лели и чичовци с наднормено тегло, бръчки, торбички под очите и т.н. обикновено твърдят, че са на около 35 години (на мен ми изглеждат на поне по 55)...

Гледах още клипове на този японец, който Ю туб ми препоръча днес. Много ми е смешен, въпреки че скечовете се основават все на една и съща концепция и сигурно скоро ще ми омръзнат (японците говорят ужасен английски и много думи звучат нецензурно, произнесени с твърд японски акцент - примерно - "Моля, седнете" - "Плийз, тейк а сийт" - произнесено от горд с английския си японец: "Плийз, тейк а шит"...). След този клип май най-после разбрах защо американците предпочитат да наричат кока колата "сода":
Скрит текст:

# 658
  • България
Явно имаме различно възприятие.
Ето, например, моят любимец.
Бил е най-много на 19 години и е изглеждал така:

Давам му 30 години без да се чудя.
По-фината изработка, по-лесно се амортизира.  Sad

# 659
Заради перуката е. Ако беше с нормална коса и не гледаше сериозно-меланхолично, щеше да изглежда на възрастта си.
Впрочем, тези перуки много ме дразнят. Отстрани винаги изглеждат много изкуствено (сравни с косата на актрисата). Но, когато не са на кок, не личи много.

Общи условия

Активация на акаунт