Тема 4 - тема за обсъждане на корейски и китайски сериали, известна още като "Гоблин" ;)

• 23 018
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • вятърничава
Ох,аз моите си коментари не помня, какво остава за чуждите.
Докато си търсех точно този със снимката и се изненадах какви съм ги писала преди месец - два.
Така,че извинявай!

# 631
Докато си търсех точно този със снимката и се изненадах какви съм ги писала преди месец - два.
Така,че извинявай!
Не че е по темата с корейските и китайските сериали, но като прочетох горното се сетих за подобен случай - един път търсих за един проблем решение в бг-мама. Намерих един коментар от преди години, който съвсем,  ама съвсем точно описваше проблема ми. И си викам - ей, браво, същия случай, дай да видя кой го е писал, че да го проследя как си е решил проблема... Превъртам нагоре да видя ника и що да видя - то това съм била аз, бря! LaughingLaughingLaughing

# 632
  • България
Така,че извинявай!
Тъкмо си помислих, че трябва да си удвоя дозата гинко и ме успокои, че не само аз не помня всичко назад. Grinning
Обаче има голям шанс да запомня точно този сериал. Joy
Само да не отказахме Роца от гледане.
Скрит текст:
Така,че извинявай!
Не че е по темата с корейските и китайските сериали, но като прочетох горното се сетих за подобен случай - един път търсих за един проблем решение в бг-мама. Намерих един коментар от преди години, който съвсем,  ама съвсем точно описваше проблема ми. И си викам - ей, браво, същия случай, дай да видя кой го е писал, че да го проследя как си е решил проблема...
Превъртам нагоре да видя ника и що да видя - то това съм била аз, бря! LaughingLaughingLaughing
Joy
Съвсем ми падна камък от душата.
Ох, този с андроида ми звучи страшно познато, мисля, че съм го гледала, но не помня никакви подробности Flushed
Да не ти напомня на A.I. Изкуствен интелект?

# 633
  • Русия
Тъкмо хвалех темата пред дъщеря ми и я навивах да пише, че липсва модерното незаяждане и ми се наложи да се обяснявам, като ученичка, защо не помня всеки коментар. Joy
Сега нищо не разбрах.
Модерно е да не се заяждаш? Натискаш дъщерята да пише, защото модерното незаяждане ти липсва?  Grinning
Това го пиша, щото съвсем не съм модерна, ама хич. Grinning
Във всички случаи дъщеря ти е добре дошла: интересно е, какви хубавци харесва младото поколение и дали ще се бием! Grinning

# 634
  • пак на Рив Гош
Само да не отказахме Роца от гледане.
А, не се притеснявай, тя Роца е всеядна, та ще го изгледа все пак докрая (най-вече заради Него, че е хубав Wink ). 30 епизода по 30-35 минути, до края на седмицата ще го изцъкам Joy. Засега съм на 7ми епизод и като цяло ми харесва. 
Скрит текст:
Най-вече концепцията, че Той започва като Трето колело Joy
Ама мадамата, верно е с крехки глезени - за 7 епизода, вече втори път си го изкълчва, при това все един и същ Joy
Между другото, като гледам главната актриса, имах усещане за дежа вю и като прочетох скрития текст в единия от постовете на Naili - точно на Дилраба ми напомня! И наистина са много кльощави, и тя, и другата, която играе сътрудничката й в работата.

Добре е засега, главният ми се струваше познат, обаче се оказа, че никъде не съм го гледала. Joy
Seo Kang Joon
На мен той ми е сред любимците в списъка, само дето сериалите, в които играе, са ми на двата полюса. С него съм гледала Are You Human, Too?, The Third Charm и When the Weather Is Fine. Първите два ги зарязах някъде на средата, изгледах само последния епизод, заради развръзката (но все пак съм ги писала dropped, за справедливост Wink ), а третият съм го гледала 2 пъти и е сред 15тте корейски сериала, на които съм дала 10* (но това си е една корейска много-мелодрама, при това, от най-бавноразвиващите се, като действието се случва в село в глухата провинция). Но пък покрай него си затвърдих мнението за актьорския талант на Lee Jae Wook.

интересно е, какви хубавци харесва младото поколение и дали ще се бием! Grinning
Моята дъщеря (на 17,5 г) има различен вкус за актьори от мен. Тя не гледа китайски сериали, гледала е само Meteor Garden, а от корейските актьори си пада по Kim Ji Soo, RoWoon, Park Bo Geum, Ahn Hyo Seop и напоследък, Lee Soo Huyk.

# 635
  • България
Naili, не бих казала, че имаме много общо, като вкус за актьори, актриси и жанрове.
Например, в списъка ѝ, който е за всички полове има само четири жени, като на първо място е едната ми "любимка" Zhao Lu Si, а на четвърто Дилраба. Joy Гледам се мъдри и мъжкият ми "любимец" Xu Kai.
Но толкова, че ако не ѝ хареса нещо, ще спре да ми пише поне за седмица. Grin

# 636
  • Русия
Аз от младите жени, които гледат корейско, съм разбрала само, че харесват Ли Минхо. Всичките. Какво толкова му има, не разбрах. А китайско не гледат. Sad

най-вече заради Него, че е хубав Wink
Налиииии? Добре дошла в тайфата! Май ще ни стане всеобщ съфорумски любимец. Може да се каже, талисман на темата Grinning
Я да му пусна още една снимка, че е хубавец:

Скрит текст:
Най-вече концепцията, че Той започва като Трето колело Joy
И не мен това ми харесваше. Как само се тласкаше от опити да се сдържи към изблик на чувства. Героят е явно с комплекса на рицар, има голяма нужда от страдаща принцеса, и тъкмо героинята с нейните неустойчиви глезени и любов към дъжда отговаря на нуждата му. Много ми харесваше вътрешната му борба. Добре го изигра актьорът. Аха-аха да й обърне гръб - и пак припка към нея.
Направиха добър тандем с актьора, който играеше годеника. И сценарият го подчертаваше: къде е истинската загриженост, а къде показната.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 22:38 от Naili

# 637
  • пак на Рив Гош
Naili, показах И Мин Хо на щерката, каза, че не е зле, но не е нейният тип.
И допълни списъка, който бях дала по-горе с Lee Min Ki, Byon Woo Seok и Yoon Jeong Hoon 😀

# 638
  • Русия
Охох, чувствам се стара. За мен секси парче е все още Со Джисоп. Simple Smile
Виж, китайските младоци някак са ми по-мъжествени. Не знам, защо.

Отидох да мерна, кои са Byon Woo Seok и Yoon Jeong Hoon. Горе-долу разбрах вкуса на дъщеря ти. Явно няма да се бием Simple Smile. Нека идва на форума най-безстрашно. Simple Smile Макар че нещо има в Пьон Усок, нещо има...

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 22:54 от Naili

# 639
  • вятърничава
Охох, чувствам се стара. За мен секси парче е все още Со Джисоп. Simple Smile
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1Joy

Lee Min Ki и Yoon Jeong Hoon не са първа младост.

# 640
  • България
За любовта няма възраст. Моят китайски любим Song Wei Long е повече от два пъти по-млад от мен и с осем години по-малък от дъщеря ми. Joy
Тъкмо приключих с корейския Grid (2022), в който пътуването във времето е съвсем възможно, така че не губя надежда.
Силно се надявам да има втори сезон. И така е добър финалът, но има и още какво да се обясни, приключи, развие.

# 641
  • Русия
Liu Ying, разкажи, какво има в Grid. Малко е странно името. Актьори, сюжет? Секси мъже? Simple Smile

# 642
  • България
Само за фенове на фантастиката е.
Има хубави мъже и жени, но няма триъгълници, четириъгълници, че и прави линии.
Само намеци за симпатии, но нищо конкретно.
Скрит текст:
Имало е "слънчев вятър", доста хора са измрели, можело е и да е по-зле, но някой създава защита и хората оцеляват. 
Но не и родителите на главния.
Или не е съвсем така. Grinning
Защото има и някой, който пътува във времето.
Или някои. И други работи.

# 643
И аз писах, че Мин Хо ми е от любимците. Малко по-висок е от това, което харесвам обикновено, но има правилни черти, хубав нос... Simple Smile И не изглежда толкова правен (т.е. изкуствен), като някои от другите ми любимци.

# 644
Момичета, кой спомена преди време за The Legendary Life of Queen Lau?
Liu, ти ли беше?
Някой гледа ли го?
Аз го загледах, лека комедия, приятен е сериала, нооооо не знам дали ще мога да продължа, актрисата в главната роля ужасно ме дразни Sad Просто е ужасТ! Няма нищо лошо да си грозен, нито да си дебел, но тя е и двете, плюс че има и някакво нахално държание и лукаво излъчване, които още повече ме дразнят. Просто не мога да я гледам Sad А съм още на 1-ви епизод... Нарочно се насилвам да гледам, белким посвикна с нея, но не става...

А в IMDB има рейтинг 9.5 от 10!

Общи условия

Активация на акаунт