🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 694
  • 934
  •   1
Отговори
# 135
Друго си е един добър приятел, да ти е гръб

# 136
Дааа😆 и Зоран отново в жълто- като гъша мас и също като нея- мазно изплува на гребена на играта отново.

# 137
Дааа😆 и Зоран отново в жълто- като гъша мас и също като нея- мазно изплува на гребена на играта отново.

SmileSmile

# 138
Ех, Анелия и Ганка не спряха срещу Драго...
Виждат го като заплаха и това е. Анелия скоро ще предаде Ганка

# 139
Ох, няма отърване от този остров наистина. Някой беше постнал преди няколко странички клип с най-популярните и оригинални думи, които участници в "Сървайвър" са казвали, когато са гласували да изгонят някой, но тук изобщо не може да се създаде нито един емблематичен момент, защото реално гласът на участниците няма силата да изгони когото и да било. Пък да не говоря колко отнема от символизма на изгасената факла, с който "Сървайвър" е така известен. Огромна черна точка върху този сезон, поне в моите очите. Няма да ме накара да спра да гледам, но отнема много.

# 140
Айде едната двойка се разпадна 😂.Драго какво гравитира,прави коалиция с Ванко и Карин това ти е шанса.

# 141
  • София
Островът поне за мен има смисъл именно заради такива участници като Драго и Мила, които все пак имат някаква физическа подготовка, наистина са тренирани да оцеляват, но по една или друга причина са отлюспени - както стана първо с Драго, сега с Мила.
Всички се радвахме Драго като се върна, защото е добър играч, нали?
Аз не се радвах, и не защото ми е неприятен, безразличен ми е, но той беше в страни от всички отношения в племената, като изключим това, че се бе сприятелил с Пейо от всички хора, първият изгонен. Мила очевидно е подразнила 80% от участниците, така че тези една или друга причини за тяхното отпадане намирам за ясни. От двамата Мила е по-интересният участник, защото може би не ѝ се получава естествено да "разчита хората и ситуациите", но определено се опитва и имаше моменти, в които беше права. Зоран не е най-подготвеният физически и въпреки това остана предпоследен на изпитанието днес, мисля, че за голяма част от изпитанията се изисква повече издържливост, прецизност и може би ум, отколкото конкретна подготовка.

А този остров си остава същият като от втори сезон, до полуфинала на него ще стои един участник и накрая ще се присъедини, за да се бори за място сред последните двама. Ако това е първият или вторият отпаднал след Обединението, това означава, че този човек, освен че ще е победил хората, които му пращат, то той или тя ще са изцяло чужди на това, което се случва в играта след Обединението и въпреки това накрая ще имат равен шанс с този на последните оцелели от племето.

# 142
Не може Ганка да се смята за силен играч и да се насочва към гонене  на Джулиана. Смешно е. Затова ще я отстрелят нея.

# 143
  • софия
До тук добре се развиват нещата. Ако успеят да разделят Йо и Бо и едната си тръгне ще стане още по-интересно. Замислят такива схеми, все едно няма никакъв вариант те да са застрашени.

# 144
А стига вече с тоя остров! Rage Сега до финала ли ще я крепим и пазим Мила там?
По-голяма тъпотия можеха ли да измислят? Егати разочарованието. Искам вече изгонените да са изгонени! Писна ми от спасени.
И аз се учудих, че не напусна директно , а пак на тоя остров ??!!
Не си спомням в други сезони да е имало подобно нещо Sad

# 145
Ама Йо и Бо не се вързаха много на Анелия.
Очертава се женски имунитет

# 146
Специално за това изпитание подготовката щеше да спечели играта на победителя Wink

# 147
  • София
Дяволче, прекрасна тема! Благодарности отново за огромното ти старание, което полагаш Hug
За Мила беше предвидимо.
Голямата коалиция също беше предвидима. Сега чакам Драго да се присъедини към тях, което ще направи. Не ми се вярва да се остави втори път да го изгонят току така. А имунитета не винаги е сигурен.
Оттук нататък ще се целят в двойката - Ганка и Ванко. И Ганка ще го отнесе. По ред причини. Първата ще е заради дадената дума на Ванко. Но после ми е чудно как точно ще постъпят и с него...
А острова взе да ме дразни зверски...
За анкетата - ами нямам едно предположение. Както и едно предпочитание. И още не съм гласувала...
За победители се колебая между четирима. Не ми се е променило мнението за тримата - Анелия, Зоран и Ванко. Но вече към тях добавям и Борислава.
А предпочитанията ми са за Зоран, Анелия, Борислава и Йоана.

# 148
Аз гледам малко назад, но о, изненада - Ванко, Зоран и Кари си говорят тайно, тайно. Искат да придърпат Драго, понеже се очертава той да печели имунитети т.е. един допълнителен глас. Unamused

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 22:38 от Alucard

# 149
Много ми е интересно чисто стратегически дали Йо ще направи опит да използва идола. Би могло да е страхотно оръжие, ако съумее да го "подхвърли" на човека, който е набелязала. Реално може да гради стратегия и на основата на този "невалиден идол и невалиден имунитет".

Общи условия

Активация на акаунт