🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 679
  • 934
  •   1
Отговори
# 150
Мила по мои наблюдения плаче предимно за да изманипулира някого и да постигне нещо. Калкулирано и обмислено пролива сълзи, когато иска нещо. Не харесвам такъв тип манипулация - на базата на толкова уязвимо чувство, което кара околните да те съжаляват и да се чувстват неудобно.
И щяла да ги изкарва един по един... И какво? Гаранция, че накрая няма да събере нужните гласове.

# 151
  • София
Не може Ганка да се смята за силен играч и да се насочва към гонене  на Джулиана. Смешно е. Затова ще я отстрелят нея.
"Джулиана, не си на почивка. Надявам се, добре си почина тези дни." В Big Brother това звучи така: "Има хора, които никога не съм видял/а да свършат нещо в къщата. Аз мия чинии, и не само моите, и не, не ми тежи, но аз не съм слугиня. Някои хора спят по цял ден и стават само когато е време за обяд или вечеря. Тук всички сме равни и никой не е длъжен на никого."

# 152
  • Другата България
Островът поне за мен има смисъл именно заради такива участници като Драго и Мила, които все пак имат някаква физическа подготовка, наистина са тренирани да оцеляват, но по една или друга причина са отлюспени - както стана първо с Драго, сега с Мила.
Всички се радвахме Драго като се върна, защото е добър играч, нали?
Аз не се радвах, и не защото ми е неприятен, безразличен ми е, но той беше в страни от всички отношения в племената, като изключим това, че се бе сприятелил с Пейо от всички хора, първият изгонен. Мила очевидно е подразнила 80% от участниците, така че тези една или друга причини за тяхното отпадане намирам за ясни. От двамата Мила е по-интересният участник, защото може би не ѝ се получава естествено да "разчита хората и ситуациите", но определено се опитва и имаше моменти, в които беше права. Зоран не е най-подготвеният физически и въпреки това остана предпоследен на изпитанието днес, мисля, че за голяма част от изпитанията се изисква повече издържливост, прецизност и може би ум, отколкото конкретна подготовка.

А този остров си остава същият като от втори сезон, до полуфинала на него ще стои един участник и накрая ще се присъедини, за да се бори за място сред последните двама. Ако това е първият или вторият отпаднал след Обединението, това означава, че този човек, освен че ще е победил хората, които му пращат, то той или тя ще са изцяло чужди на това, което се случва в играта след Обединението и въпреки това накрая ще имат равен шанс с този на последните оцелели от племето.
Съгласна съм с всичко, така е.
Но пък това, че той или тя ще са изцяло чужди на играта в племето все пак е по вина на племето, нали?
Няма пак да припомням девиза на Сървайвър, но съм сигурна, че и на острова има идол.
Ако някой си направи труда да го потърси и намери, това увеличава шансовете му за победа, след като се върне в племето.
Честно казано, май е по-добре да си сам и да попиваш инфо от всеки, когото ти пращат, отколкото да си там в племето. Какво е предимството, освен това, че ще те забъркат в нови коалиции и стратегии?
Риторично и образно си питам и разсъждавам, знам, че има логика в това, което казваш,но аз лично съм ок с острова.

# 153
  • София
Много ми е интересно чисто стратегически дали Йо ще направи опит да използва идола. Би могло да е страхотно оръжие, ако съумее да го "подхвърли" на човека, който е набелязала. Реално може да гради стратегия и на основата на този "невалиден идол и невалиден имунитет".
Може и да бъркам, но в едни от инструкциите не се ли спомена, че идолите, намерени преди Обединението важат само дотогава, и след Обединението влизат нови? Сигурна съм, че някои от участниците обсъждаха давността на един идол, но не помня подробности.

# 154
Много ми е интересно чисто стратегически дали Йо ще направи опит да използва идола. Би могло да е страхотно оръжие, ако съумее да го "подхвърли" на човека, който е набелязала. Реално може да гради стратегия и на основата на този "невалиден идол и невалиден имунитет".
Може и да бъркам, но в едни от инструкциите не се ли спомена, че идолите, намерени преди Обединението важат само дотогава, и след Обединението влизат нови? Сигурна съм, че някои от участниците обсъждаха давността на един идол, но не помня подробности.
Невалиден е идола на Йо.
Но може да направи така, че някой да го намери, мислейки, че е истински.
Това е за което говорех, също е стратегия и то много силна.

# 155
Аз ако бях на Йо или на Бо, щях да искам да изгоня Ганка. Хем с Анелия им се разпада всичко, хем Ванко отслабват, остава към тях.
Глупава е идеята на Ганка да гонят Джули, тя дори в игрите е слаба. И Алекс не бих изгонила, единак е, ако ще гонят единак - нека е Драго, макар да ми е любимец, от тяхна гледна точка е огрооомен конкурент.
Ако ги помле яко в игрите, нищо чудно и журито да гласува за него. Ще кажат ето на острова оцеля, всички побеждава, с никой не се е карал. Това, че не завързва приятелства, да, но и врагове няма, почти не го познават.

Изумена съм, че Драго и Ванко гласуваха за Денис.
Много се радвам, че изгониха Мила! 🥳
Тя ми е единствената неприятна от всички.

Ганка и Анелия останаха само с Карин и уж Ванко. Ганка май ще си ходи. Дано Ганка бие Мила.

# 156
  • София
В днешния лайф Йоана говори за идола, имаше въпрос защо не го е играла на последния съвет и тя каза,
Скрит текст:

че се e надявала да има възможност да го ползва като фалшив. Останах с впечатление го обаче, че не е било възможно.

# 157
Аз не разбирам тези тъпи ли са, или изобщо не вдяват, че Карин е най-голямата заплаха на финален вот, пък те се опитват все да я дръпнат в коалиция и заедно да литнат на финала. Карин е перфектна за вот в края на играта, защото не е първа дружка с никого (освен с Ванко, но там се знаят от години), но пък и няма конфликти с никого. Не се заяжда, не си изказва агресивно мнението, не заема много твърда позиция. Перфектна е за членовете на журито, които ще бъдат огорчени от тези, които го раздават големи играчи, а то точно големите играчи не го усещат това 🥴

# 158
  • Другата България
Скрит текст:
Невалиден е идола на Йо.
Това е за което говорех, също е стратегия и то много силна.
Ей това ако се сети да направи, ще я призная за играч на сезона.
Не знам само дали не трябва да ги върнат след обединението, или не?
Сега отново има идол на острова, но за момента никой не го търси......отново.

Писах, че коалициите са ясни, ама не са съвсем. Или поне на мен.
Драго изведнъж стана много търсен и искан - естествено, само че едни го искат реално, други наужким.
Йо и Бо прекалено много пробват всички, и накрая ще си заслужат това, което поне аз разбрах, че ще стане - Зоран ще се коалира с Ванко, Драго, Кари, Ганка /или не?/, искаха и Алекс да е там, и ще им бие шута. Което всъщност е било и първоначалното му намерение.
А Анелия в стремежа си да играе емоционално, май ще остане "на сухо" - Бо и Йо не са съвсем искрени към нея, а тя Драго не го харесва.
Тъй че с Бо и Йо кой остава? Джу и Денис. И Анелия, евентуално.
Малко карамбол стана, а и няма да е последен.

# 159
И самостоятелните електрони също не са удобни с някого от коалиция на финал, защото в един момент, ще се наложи на този човек да гони хора от коалицията си. Т.е. те може да не останат много доволни от това и съответно на финала да не гласуват за него

# 160
  • София
Невалиден е идола на Йо.
Ясно. Възможно е тези въпроси в промото да не са подвеждащи, а да им е съобщено преди Съвета, че вече могат да търсят нов идол, не че това значи, че са го намерили. Grin

Няма пак да припомням девиза на Сървайвър, но съм сигурна, че и на острова има идол.
Ако някой си направи труда да го потърси и намери, това увеличава шансовете му за победа, след като се върне в племето.
Това би било добре, просто от показаното досега в България, оцелелият на Острова участник се връща при останлите прекалено късно, т.е. направо се борят за място на финала, ако и сега е така, то няма да има съвет, на който да участва.

# 161
Мила: Алекс е жена на години! Really 😁 Чувствам се стара. 🙈
Едната на 35, другата на 31. Голяма разлика - няма що!
Бо и Джулката - много слаби в игрите. Ама много. Хайде, Джулката ще я прежалят скоро, ама Бо трябва да се стегне  и поне една игра да вземе, ако си мечтае за финала.

Нека да видим какви са новите коалиционни заявки на нашите герои:
- първа заформяща се коалиция /с претенции да остане скрита за останалите максимално дълго време/ - Зоран мозокот, Ванко, Карин, Драго. Тук слабо звено са сантиментите на Ванко към Ганка и на Драго към Алекс. Може и силно звено да са, ще видим.
- втора заформяща се коалиция - Йо, Бо, Джулката, Денис.
Енигма остава към кого ще се насочат Анелия, Ганка и Алекс. За Алекс е ясно, че ще иска в коалиция № 1 при Драго, ама там е Ванко, който не я харесва.
Ганка и Ани - ще видим какво ще правят. Докато се ориентират да не бастисат.

# 162
Утре май ще е играта на Джулиана. Много се мотивира нещо. А и на съвета видяхме поне 5-6, които не са с огърлица.

# 163
  • Другата България
Да видим какъв ще е регламента сега с този остров.

Анелия....пак за нея.
Как и защо реши да се занимава с Бо и Йо, като тяхната единствена цел да имат хора в коалиция, е, за да има кого да изгонят, когато тяхната коалиция е застрашена.....оффф, ядосах се.

# 164
Нещо Йоана страшно ме дразни. Не я харесвам от самото начало и все по- неприятна ми става. Има голямо самочувствие и искам да я изгонят. Сигурна съм, че ще го направят.
И на Бо не съм фен.

Общи условия

Активация на акаунт