🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 688
  • 934
  •   1
Отговори
# 120
От три стола на земята,надиграха я,доколкото разбрах и в племето е била досадна.Радвам се че отпадна,този остров единия финалист ли ще излъчи?В смисъл до финала директно ще иде някой побеждавайки там?

# 121
Йо и Бо внимават какво и как казват, защото всеки един може да е в журито накрая.

Радвам се, че Мила бе изгонена, не ми харесва от самото начало. Следващата май ще е Джули.
Сега да видим какви нови коалиции ще се завъртят.

# 122
Добър съвет за Йо и Бо. Застреляха Мила и отслабиха алианса на Анелия и Ганка. Предвидимо, но не ми се вярваше така открито да режат месо при открит вот. За Мила съм спокоен, защото има остров на разположение и дуели, които съм почти сигурен, че ще спечели. Продължавам да смятам, че ще е част от последните четирима оцелели.

Думите на Мила, че ще опита да строи игра и с двата ясно очертани алианса никак не са лишени от смисъл според мен, след кадрите от партито тази вечер. Имам усещането, че от тези два алианса ще се роди един нов в течение на два или три съвета. И в този нов алианс няма да има място за Зоран и Карин. От тях очаквам с помощ и от Ванко реално да създадат нов алианс. Жертвата на всички тези промени ще бъде Ганка според мен.

# 123
Мила стана жертва и на разместванията в племената. Ако Йо и Бо бяха и те така, щяхме да видим дали са мастър манипулаторки

# 124
Бо и Йо абсолютно еднакво се аргументираха...

Мила: Алекс е жена на години! Really 😁 Чувствам се стара. 🙈

# 125
  • Другата България
Островът поне за мен има смисъл именно заради такива участници като Драго и Мила, които все пак имат някаква физическа подготовка, наистина са тренирани да оцеляват, но по една или друга причина са отлюспени - както стана първо с Драго, сега с Мила.
Всички се радвахме Драго като се върна, защото е добър играч, нали?
Сега, аз изначално не симпатизирам на Мила, но на фона на оставащите Джулияна, Александра, Денис и Карин /които не харесвам/, а и на Ванко не съм фен, предпочитам да се поизпотят малко и физически, не само стратегически. Защото Мила може да ги поизпоти.
За Бо да не говорим, тя горката никъде я няма откъм физика.

Стратегиите им ги видяхме, да им видим и физиката, на всички.

# 126
Познах за Мила, малко ме е яд, предпочитах Джули да си ходи...

# 127
Аз пък мисля че Мила просто нямаше кой знае какъв избор с тези размествания на племената. Естествено че ще опита да си намери навсякъде съюзник. И същевременно никой не е предала или извъртяла или говорила против някой както правят и Кари и Ганка и Ванко и Зоран и Бо и Йо и Джули..  Всички са ми ми мишки.. Тя е силна в игрите и направо се изприщвам като чуя  тия глупости че била готова на всичко в играта.. И другите са готови ама нямат силички.. А за интригите - видя се кой какво обещава и после как се отмята...

# 128
А стига вече с тоя остров! Rage Сега до финала ли ще я крепим и пазим Мила там?
По-голяма тъпотия можеха ли да измислят? Егати разочарованието. Искам вече изгонените да са изгонени! Писна ми от спасени.

# 129
Док има заслуга за изгонването на Мила също така.
Но погледнато от гледната точка на Йо и Бо се получи идеално за тях.

Но Мила един по един ще ги отстреля на острова според мен.

# 130
Като почне някой да говори колко е по-добър, по-извисен, по-можещ и изобщо по-по-по от останалите и ми е ясно колко несигурен е тоя човек. Да не говорим колко дразнещо е.

# 131
Даже Зоран й го каза. Само дрънка за Сами и инфлуенсърските им глупости, да си прави реклама.
После се гушка с док и реве.
Уж много стабилна била и силна, а ето и на острова реве.

# 132
Има играчи, които трябва да си тръгнат преди Мила според мен. Например Джулс и Алекс. Но, да, браво на Йо и Бо. Като цяло сякаш съм за Йо да спечели, но мисля, че Кари ще е победител.

# 133
жълтата  тениска е на линия

# 134
Сълзите не те правят слаб.
Така изкарва напрежението.

Общи условия

Активация на акаунт