🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 999
  • 934
  •   1
Отговори
# 105
Кари не е въобще силна в игрите. Няма да е на финал тя ми се струва.

# 106
Не смятам, че Бо е по - умна от Йо. Еднакви са ми.

# 107
Много хубава аргументация от Анелия за вота си срещу Джулиана.

# 108
  • София
Аз се чудя дали не е стратегия от Кари, тя нали каза, че не иска да я мислят за сред най-силните, защото Бо и Йо искали да гонят силни играчи (след разговора с Жоро). Тази игра не ѝ трябваше, няма смисъл да изпъква.

Съмнява ме да е стратегия, де, по-скоро ми изглежда демотивирана.

# 109
Много глупави доводи от Мила. Изприщвам се някой като каже "не ми харесва енергията ти".

# 110
  • Sofia
Оф... добре дошли в биг брадър..

# 111
  • Другата България
Ето защо Алекс и Мила ще са аут скоро.
И двете гласуват емоционално.
Никаква социална игра.

Анелия и Ганка също сгрешиха според мен.
Ако бяха с Мила....

# 112
  • София
Драго реалистично може да вземе 1-2 вота (Алекс, Джулиана), но реалистично ако журито гласува за най-заслужил като цялостна игра е абсурд да спечели. Ясно е, че има още много да видим, но с играта му до тук от социално и стратегическо отношение е доста назад спрямо 90% от другите играчи
Не надценявай нашето жури. Виж как днес момичетата си гласуват и се аргументират сякаш това са номинации в Big Brother. Smile

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 22:08 от La Vikinga

# 113
Като гледам Мила ще е жертвения агнец.
Яд ме е за нея, довери се на неправилните хора, визирам Иван.Яко я прецака докторчето, подличко й подля водата. А Джулианка може да има дефицит на втория етаж, но за интриги е винаги готова.Веднага поднесе Мила на тепсия.
Жалко за Мила силна е физически, но стратегията й не беше добра, флиртът с д--ра беше голяма грешка.
П.П.А Бо ама грам зор не си дава, знае че не е застрашена и една минутка не се напъна.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 22:38 от sineva 1

# 114
Тези два гласа за Денис за мен са изненада, не очаквах Ванко и Драго да направят такива ходове.

# 115
  • Другата България
Мдааа, Мила както и смятах.
Алекс отърва кожата.
Засега.

А коалициите са ясни горе-долу.

# 116
Мила си тръгва.

# 117
  • София
Харесва ми, че Йо и Бо не гласуват емоционално, държат се уважително, забавляват се и знаят, че това е една игра.

# 118
  • София
Аман от този остров.
Ама буквално го казах на глас, когато видях рекламата. Какъв е смисълът да връщат Драго и елементът да остава? Ще полудея. Weary

# 119
Няма човек, който да е общувал с Мила и да не се е оплакал, че му надува главата с приказки за Сами. Съчувствам им.

Общи условия

Активация на акаунт