🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 672
  • 934
  •   1
Отговори
# 165
Островът поне за мен има смисъл именно заради такива участници като Драго и Мила, които все пак имат някаква физическа подготовка, наистина са тренирани да оцеляват, но по една или друга причина са отлюспени - както стана първо с Драго, сега с Мила.
Всички се радвахме Драго като се върна, защото е добър играч, нали?
Сега, аз изначално не симпатизирам на Мила, но на фона на оставащите Джулияна, Александра, Денис и Карин /които не харесвам/, а и на Ванко не съм фен, предпочитам да се поизпотят малко и физически, не само стратегически. Защото Мила може да ги поизпоти.
За Бо да не говорим, тя горката никъде я няма откъм физика.
Стратегиите им ги видяхме, да им видим и физиката, на всички.
Напълно се солидаризирам с мнението ти. В тази игра са важни стратегиите, но хайде малко и да се понапънат някои хора. Не са на летен лагер все пак. Бо грам не си дава зор и не само тази игра, а по принцип. 
Карин ми прави впечатление, че отпада сравнително рано. Мисля че е стратегически, защото знае, че в момента не е застрашена и се прави на умряла лисица, защото като спортист е смятана и с основание за силна физически и не иска да насочва към себе си прожектора, ако бие в тези първи игри за имунитет , в които няма кой да гласува против нея. Хитрушка е голяма. Дори Зоран не е такъв добър манипулатор, като нея.
За самопожертвалия се какво да кажа, смях пълен. Баламосва другите и вече сам си повярва на лакардиите и се изживява, като някакъв герой.
Йо и Бо трябва бързо да го разконспирират, иначе безскрупулно ще им намаже ските, нищо че го спасиха от сигурно изгонване.

# 166
Карин и Драго са най-опасни за финалния вот. Карин никой не е казал лошо за нея. За Драго само Анелия се изказа отрицателно.
Йо и Бо правилно се ориентираха да изгонят първо Драго или евентуално Ганка.
А Зоран ще ме разочарова ли и ще предаде ли Йо и Бо?

# 167
Не е ясно наистина какви са правилата на острова.
Но ми се струва, че ще са каквито бяха и по времето на двете племена. Т.е. дуел за елиминация на острова след всеки съвет. Оцелелия се завръща в племето когато са останали трима, т.е. за четворна битка за попадане във финала.

Но има възможност победителя в играта за награда да изпраща един на острова, там да има битка и загубилия битката играч се връща в племето. Т.е. след този съвет с открито гласуване да няма играч, отпаднал от играта.

# 168
Напълно се солидаризирам с мнението ти. В тази игра са важни стратегиите, но хайде малко и да се понапънат някои хора. Не са на летен лагер все пак. Бо грам не си дава зор и не само тази игра, а по принцип. 
Карин ми прави впечатление, че отпада сравнително рано. Мисля че е стратегически, защото знае, че в момента не е застрашена и се прави на умряла лисица, защото като спортист е смятана и с основание за силна физически и не иска да насочва към себе си прожектора, ако бие в тези първи игри за имунитет , в които няма кой да гласува против нея. Хитрушка е голяма. Дори Зоран не е такъв добър манипулатор, като нея.
За самопожертвалия се какво да кажа, смях пълен. Баламосва другите и вече сам си повярва на лакардиите и се изживява, като някакъв герой.
Йо и Бо трябва бързо да го разконспирират, иначе безскрупулно ще им намаже ските, нищо че го спасиха от сигурно изгонване.

И аз така мисля Simple Smile

# 169
  • Другата България
Скрит текст:
Карин и Драго са най-опасни за финалния вот. Карин никой не е казал лошо за нея. За Драго само Анелия се изказа отрицателно.
Йо и Бо правилно се ориентираха да изгонят първо Драго или евентуално Ганка.
А Зоран ще ме разочарова ли и ще предаде ли Йо и Бо?
При първа възможност.
Той си го каза сам.
Събира се със силни играчи с ясната идея да побеждават всеки път /индивидуални имунитети, идоли и т.н./, отстранявайки останалите един по един.
Иска коалиция с Драго, Ванко, Карин, и под въпрос Алекс и Ганка, /които са придатъци и емоционално свързани с Драго и Ванко всъщност/, но сантиментите в тази игра обикновено изкарват един от сантименталните бързо - бързо навън. Дано това не е Драго.
Та в тази коалиция на "силните" място за Йо и Бо няма.
Което според мен е грешка от страна на Зоран, защото не става само със сила в тази игра.

Изобщо, в този епизод първи черни точки и минуси слагам и на двамата - и на Анелия, и на Зоран.

# 170
Освен скрити идоли дали ще пускат предимства? Защото засега се очертава коалицийката Зоран, Карин и Ванко на финал :/

# 171
Може да е казал така Зоран, но няма да ги предаде. Те са му вярни, а и са слаби в игрите, отделно са жени, а жените една за друга на финален вот трудно ще гласуват. За Зоран би идеален финал да е той с Бо и Йо, ще ги бие и журито за него ще гласува.
Драго, Карин и Ванко му трябват засега, после самият Зоран, ако е умен, ще иска да ги изгони. Те са му истинската конкуренция.

# 172
Анелия взе да се прави на втора Мила,в хиляда коалиции,видя че Ганка ще е твърдо до Ванката и се чуди как да се спаси.Ами няма как и двете ще си тръгнат бързо бързо и ще си реват после с Мила на острова.Коалиция се прави в началото и си държиш на думата,не да се извръщаш и накрая да чакаш вот.Карин не би спечелила,не сме толкова политкоректни така да го нарека.

# 173
  • Sofia
Днешният лайф на Йоана и Борислава може ли да се гледа без регистрация в инстаграм?
Предишните можеше...

# 174
Зоран ако извърти Йо и Бо го признавам за най-големият интригант там. Има само един минус в играта му - накрая никой няма да гласува за него. Ако му е за атрактивната игра и да стане героят-злодей на сезона е супер. Ако иска да печели, не особено.
Не виждам смисъл сега да се гони Ганка. Първа трябва да е Анелия, понеже Ганка е по-нехаресвана от играчите. Освен това Ганка засега е сигурен играч на Ванко, а оттам и на Карин, Зоран, Драго?, Йо?, Бо?
Язък им за коалицията Ганка-Анелия ако веднага се дадат да ги изядат.

# 175
Зоран се посра според мен. Коалицията му с Йоана и Борислава беше перфектна за него, защото той беше центърът и на всичкото отгоре при финал с тях, той ще получи гласовете, защото победата няма да иде при някой очевиден стратег, а на тях с това им се носи славата още от ден първи. Тук дори не отбелязвам преимуществото, което ще има в игрите за имунитет.

А той отива в коалиция с хора, които не само могат да го победят на игри, но и в гласуването на финала. Няма никакъв шанс срещу Карин и Драго според мен на евентуален финал, особено ако твърдо обърне гърба си към Борислава и Йоана и не се радва на тяхната подкрепа. Може би само срещу Ванко има шанс, защото Ванко го раздава малко център на внимание и петле, та няма да се изненадам, ако това дразни доста хора.

Колкото до Анелия - според мен пък действа добре. Търси алтернатива, защото точно тя е последната дупка на кавала в тази коалиция между Карин, Ганка, Ванко и нея. Ако яйцето опре до гъзЮвете им, никой от тези тримата няма да се застъпи за Анелия. Тя ще е първата отстреляна.

# 176
Ориентирал се е Драго в играта и това много ме радва.Само и той какво се е загрижил за Алекс...Да добре са се ориентирали Йо и Бо ,че е заплаха на финала.И да си помислим кой би гласувал за някоя от тях на финала?....
Ще търсят идола,защото Бо огърлица няма шанс да спечели.
Денис честно забравям,че е там толкова е незабележим.

# 177
  • София
Аз не разбирам, защо смятате, че Зоран ще се ориентира към коалицията на Ганка. Оставете го какво си приказва.
Той трябва да е страшно заблуден та да се набута в малцинството, а Зоран изобщо не е заблуден.
И в последното гласуване си игра с тях и беше с голямата коалиция.
А малката коалиция вече пусна кръв - Мила. Отблъскват Драго и ще го загубят. Анелия не и харесва играта на Ганка, така че и тя е свободен електрон.
От малката коалиция, Зоран ще играе само с Ванко. Но, дотолкова, че да не гласуват един за друг. И евентуално Ванко известно време да не закача Йо и Бо. Докато вече стане късно и Ганка е заминала (а да не говорим, че според мен тя ще е следващата)
По-нататък, като се разредят играчите вече не се знае. Но към момента абсурд. Ще се врътка, ще ги прави на маймуни. Но току така няма да ги предаде.

# 178
  • София

Survivor - епизод 16 (28.03.2022)

# 179
Доктора обаче колко тъпо ходил да дрънка за Мила. Не ми направи добро впечатление.

Зоран им дърпа конците на повечето в момента, страшен пич е.

Общи условия

Активация на акаунт