🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 642
  • 934
  •   1
Отговори
# 480
Това пък, ако е вярно вече съвсем ще е епична издънка, ама и аз какво отварям 🥲😁

Все пак да уточня, че би трябвало гласуването да се е случило, но все още вотът да не е бил преброен. Това би трябвало да се случи на финал на живо. Друг е въпросът, че всеки може да сподели на друг за кого е гласувал и така да стане ясно кой е крайният победител, дори без официално да са го видяли на хартия.
Оли, ако говориш за моя потенциален Уики спойлер, то ако това е тройката и победителя може да се предвиди по гласовете на отпадналите. Аз преброих 4 сигурни от 9. Да не слагам каруцата пред коня, но колкото повече гледам таблицата, толкова по-логична ми се струва. Тъй, че ако не искате потенциален спойлер, НЕ ОТВАРЯЙТЕ УИКИПЕДИЯ.

Да, исках да ти цитирам поста, но не знам какво съм натиснала. И аз си мисля, че спойлерът е верен, но нека видим. Може и някой да ни мята с добре проучени предположения, но все пак какъв е шансът, че някой ще познае на късмет абсолютно точната последователност на изгонените? Ако следващите двама изгонени отговарят на спойлера, тогава съвсем ще го приема за истина. Сега под спойлер ще добавя нещо по-конкретно, така че НЕ ОТВАРЯЙТЕ, АКО НЕ ИСКАТЕ ВЕРОЯТЕН СПОЙЛЕР ЗА ФИНАЛА 🗣️

Скрит текст:
СПОЙЛЕЕЕЕЕР

Ако финалът наистина е между Ванко и Зоран, това какви конспирации ще отключи 😁 и то с право, ако трябва да сме честни. Личният треньор на един от най-големите продуценти на БТВ срещу режисьорът на множество проекти на БТВ.

# 481
  • София
Отваряйте си уикипедия нищо подобно не пише.

# 482
Само, че последната редакция в Уики е от преди вчерашния епизод и май всичко ще се окаже вярно

# 483
  • Sofia
Напълно съм съгласна, но масово като че ли успяват да си наложат после мнението за съперниците си.

Ами... какво да кажа... Пропагандата, провокацията и манипулацията са доказано мощни и ефикасни оръжия във всякакви сфери. Трудно е да не се поддадеш. За масата почти невъзможно. Изисква се интелигентност и емоционална зрялост над средната. Знам как звучи, но вярвам че е така..
Казано по-просто – човешко си е Simple Smile

# 484
В уикипедия всеки може да пише и редактира,така че грам не вярвам на този ред и хич не ми се иска де 😂.Не съм гледала промото,ама във фейса една патка беше изтропала кой отпада на стената си барабар със снимка и дълъг три страници злобен коментар.А дори не ми е в приятели,въобще не знам защо ми излиза.Та я блокирах за най сигурно,ама пусто уж знам кой отпада 😂.

# 485
  • София
Само да напомня, че има съседна тема за спойлери.
И не вярвайте на уикипедията. 100% сигурно ще има някакви съвпадения, за да хване дикиш, но това е 100% ва дезинформация, спусната нарочно.
И не разбирам наистина как може да искаш да знаеш какво ще се случи и после да гледаш с интерес. Абсурдно е.

Снощи пореден добър епизод. Държаха ме под напрежение в някаква степен, но не и преди самия съвет, защото на него бях сигурен, че ще изгонят Йо, особено след като показаха писмото и. До последно се надявах Джулиана да се окаже техен човек и да е подвела отсрещната коалиция, но тя така и не предупреди Йо.
Нека бъде ясен. Това не е победа за Ганка. Всичко което се случи е само и единствено благодарение на Джулиана. Джулиана (да кажем от племенна лоялност или амбиция да се докаже пред Гани/Ани или просто наистина смята Йо за по-опасен съперник от Ганка, само тя си знае) снесе инфото на Ганка, че е таргетирана от Йоана и нейната коалиция и така другата силна коалиция се задейства. А, Йоана никой не я предупреди. Може и да е усещала, че е застрашена, но не знаеше в какви мащаби чак.
Джулиана - играчът на епизода! Първо с победата си за имунитет и второ с индивидуалния си ход, който направи и с който обърна играта! Ето това е Сървайвър. Смятания за най-слаб и непотребен участник с един ход разби Йоана, която е изгледала всички не знам си колко сезона на американския сървайвър. Факт.
Карин беше другия фактор. Предаде Йоана заради Ганка. Избра страна. Но можеше и да е по средата. Да гласува срещу Алекс или срещу някой друг ако наистина иска сама за себе си, в своята си съвсет, да е лоялна и към двете. Защото тя хем все съжалява и е много мъчно, но е безкрупулна и може да забие на всеки нож в гърба!

Лично за мен като огромен фен на Сървайвър, това което се случи снощи е голяма загуба за играта и ще направи сезонът по-малко интересен, дано бъркам. Искам да гледам подготвени участници да стигат далеч напред, а не тотално неориентирани такива.

Къде сбърка Йоана:
Ами тя отдавна се наби на очи, а и всички вътре знаят, че знае много. Така че един съвет, не се фукайте колко добре сте подготвени и колко много знаете за играта. Пред нас зрителите може, ама не и с тези в племето и играта.
И онзи случай за който писах преди време ако си спомняте. Когато беше арбитър на съвет на Ифугао и им чете нещо като морал за игра в Сървайвър. Защо бе момиче?
И конкретната грешка за снощи: Използва тактиката приложена срещу Ивайло и срещу Ганка. Уж ще гласуват за Ганка, но всъщност ще се насочат към Александра. В тази фаза на играта това вече не върви, защото е играно веднъж. А само даде шанс на Ганка по този начин да се организират срещу нея. Изобщо не биваше да ги дразни, а да си изгонят Алекс тихо и спокойно. Можеха да го постигнат дори и с по-малко гласове, защото не малка част от останалите гласове щяха да се размият.

# 486
Напълно съм съгласна,Йоана сама се надигра с голямата си уста,както и Жоро.Борислава е по прикрита,но вече не вярвам да успее да се включи в някоя коалиция,най-слабата физически е в момента,а както се видя снощи и психически рухна.

# 487
Нека бъде ясен. Това не е победа за Ганка. Всичко което се случи е само и единствено благодарение на Джулиана. Джулиана (да кажем от племенна лоялност или амбиция да се докаже пред Гани/Ани или просто наистина смята Йо за по-опасен съперник от Ганка, само тя си знае) снесе инфото на Ганка, че е таргетирана от Йоана и нейната коалиция и така другата силна коалиция се задейства.
Всъщност Алекс предупреди Ганка в индивидуален разговор. След  това имаше троен разговор с участието на Джулиана. Вярно е, реално гласът на Джулиана я извади от играта Йо, но също така е вярно, че сметките на Йо и Бо наброяваха шест гласа за Алекс без този на Джу - Йо, Бо, Зоран, Денис, Ванко и Карин. Реално Карин я елиминира Йо, с мълчаливата подкрепа на Зоран и Ванко, които не си изцапаха ръцете пряко и с това направиха добра заявка за игра в дългосрочна переспектива.
И конкретната грешка за снощи: Използва тактиката приложена срещу Ивайло и срещу Ганка. Уж ще гласуват за Ганка, но всъщност ще се насочат към Александра. В тази фаза на играта това вече не върви, защото е играно веднъж. А само даде шанс на Ганка по този начин да се организират срещу нея. Изобщо не биваше да ги дразни, а да си изгонят Алекс тихо и спокойно. Можеха да го постигнат дори и с по-малко гласове, защото не малка част от останалите гласове щяха да се размият.
Иначе си прав, че не трябваше да завъртат името на Ганка в пространството като цел за гонене Йо и Бо, защото мобилизираха другия алианс.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 12:39 от Bengun

# 488
  • София
Според мен Кари вече нямаше избор, не може да играе с Бо и Йо, Зоран и Ванко и Ганка и Анелия т.е. в три съюза, но съюзи, които са един срещу друг. В противен случай следващата щеше да е тя. Дойде моментът наистина да избере страна. Тя знае, че Ванко е с Ганка, така че избра по-сигурната за нея коалиция. Въпросът е тя как ще се държи, защото напоследък нещо не играе много добре. Явно наистина си е гладна и е от хората, на които това много им влияе. Загуби се радостта в очите ѝ и хъсът за игра, не ѝ се занимава толкова и с другите хора. Това може да ѝ коства играта.

# 489
  • София
Всъщност Алекс предупреди Ганка в индивидуален разговор. След  това имаше троен разговор с участието на Джулиана.

Иначе си прав, че не трябваше да завъртат името на Ганка в пространството като цел за гонене Йо и Бо, защото мобилизираха другия алианс.

Да, ама Алекс от кого разбра? От Джулиана.
Джулиана се оказа троянския кон, разбил Йо и Бо. Според мен Йоана и Борислава просто подцениха ситуацията и хората вътре. Голяма грешка в Сървайвър. Имаше време за по-дръзки ходове, в началото е важно да си сигурен на 100% какво правиш и дали имаш гърба да го направиш. Откъде-накъде такова доверие в хора с които не са играли никога (Джулиана)?
тц тц тц

# 490
Допълних си мнението, за да не пиша ново Дяволче.

# 491
  • София
Прекрасен разбор, Дяволче. Както винаги.
А за това те подкрепям с две ръце:
Лично за мен като огромен фен на Сървайвър, това което се случи снощи е голяма загуба за играта и ще направи сезонът по-малко интересен, дано бъркам. Искам да гледам подготвени участници да стигат далеч напред, а не тотално неориентирани такива.

# 492
  • София
Да, за Карин писах и аз. Джули и Карин я елиминираха, но за мен Джулиана се оказа ракетата носител, защото разбуни духовете. Другите изобщо не бяха в час. А както казах Алекс разбра от Джулиана. Джулиана и знае много устата. Тя е последния човек на който трябва да и се доверяват тайни планове...

Да се вярва на Карин е друга грешка на Йо. Тя кога говори с нея? Откъде и вярват толкова много. Ванко хубаво им каза, че няма как да гарантира за нейния глас и лоялност.
Изобщо полудявам направо. Такива глупости сътвориха не е истина направо. Жалко.

# 493
  • София
Факт е, че те наистина загубиха много време с това обикаляне за идола.
Аз разбирам, че е много важен. Но не и за сметка на социалната игра.

# 494
Чудя се ако Карин беше взела имунитета ,как щяха да се развият нещата.Отказвайки се тя го подари на Джулката.И оттук натам нещата се оплетоха спрямо предварителните прогнози,според мен.

Общи условия

Активация на акаунт