🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 515
  • 934
  •   1
Отговори
# 780
Спомням си, че си имаше един обожател тя в нейния сезон, един странен тип, пътешественик из джунглите на Амазонка, ама нещо не го оцени...
Май беше Филип Лхамсурен, и ако не се лъжа веднага след края на играта се разделиха.

# 781
Я припомни, че съм го забравила този момент.

Въпросната Женя беше свободен електрон през целия сезон, не си спомням всички подробности с нейното участие, но тя сътвори няколко издънки и беше недолюбвана... Както и да е, очакванията за нея като член на журито бяха, че ще гласува за Спас, но се оказа, че е "гласувала" за старозагорката Силвия, като по този начин вота на журито стана 4:4:1, което донесе така жадуваната от Евтимчо възможност да направят СМС гласуване за крайния победител...

Във въпросния сезон имаше просто безкрайно много съмнителни моменти, които бяха подхранвани от конспиративни теории и "автентична" изтекла информация... Една поговорка обаче казва, че където има пушек винаги има и огън...

Въпросната  Жени играеше с Янита Янчева,която игра и в сезон 5 и беше 1 или 2 изгонена. Двете бяха недолюбвани от болшинството  останали.
Н. Мартинов  направи широко легло от бамбук за племето  и точно двете дами  го налазиха първи  и след това племето му го изгони.

# 782
  • София
Въпросната  Жени играеше с Янита Янчева,която игра и в сезон 5 и беше 1 или 2 изгонена. Двете бяха недолюбвани от болшинството  останали.
Н. Мартинов  направи широко легло от бамбук за племето  и точно двете дами  го налазиха първи  и след това племето му го изгони.

Моля те кажи ми че си пазиш всички епизоди от този сезон и си готов/а да ги споделиш... Веднага те обявявам за истинския Месия Simple Smile

# 783
  • Sunshine state
В анкетата гласувах с 4 опции на първия въпрос, нарочно и намалих една опция на следващия, защото исках да гласувам за 4 човека - Карин, Ванко, Ганка и Зоран. На втория гласувах с Бо и Анелия.

# 784

Моля те кажи ми че си пазиш всички епизоди от този сезон и си готов/а да ги споделиш... Веднага те обявявам за истинския Месия Simple Smile

Гледах ги в Тубата преди да ги изтрият.
Сори.

Би трябвало в мрежата да ги има някъде.

# 785
  • София

Гледах ги в Тубата преди да ги изтрият.
Сори.

Би трябвало в мрежата да ги има някъде.

Частично и с лошо качество... уви Sad

# 786
Въпросната  Жени играеше с Янита Янчева,която игра и в сезон 5 и беше 1 или 2 изгонена. Двете бяха недолюбвани от болшинството  останали.

Май аз ще съм "месията" хаха.
Имам сезона, ще се опитам да потърся къде мога да го кача, та който иска да го гледа - възможно е да има малко липси, но качеството като за преди 10-12 години е добро.

Иначе в мен назрява една твърде тежка и амбициозна идея, но не знам колко е приложима.
Според мен би било много хубаво ако повече хора гледат сезоните от Америка, но големия минус е, че няма бг субтитри, та ми се върти след време дали да не се съберем доброволци за създаване на субтитри на сезони.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 22:41 от OutcastBG

# 787
Спомням си, че си имаше един обожател тя в нейния сезон, един странен тип, пътешественик из джунглите на Амазонка, ама нещо не го оцени...
Май беше Филип Лхамсурен, и ако не се лъжа веднага след края на играта се разделиха.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF_%D0 … D1%80%D0%B5%D0%BD

Е, нищо де, Ваня Джаферович е по-готин! Laughing

# 788
Въпросната  Жени играеше с Янита Янчева,която игра и в сезон 5 и беше 1 или 2 изгонена. Двете бяха недолюбвани от болшинството  останали.

Имам сезона, ще се опитам да потърся къде мога да го кача, та който иска да го гледа - възможно е да има малко липси, но качеството като за преди 10-12 години е добро.

Иначе в мен назрява една твърде тежка и амбициозна идея, но не знам колко е приложима.
Според мен би било много хубаво ако повече хора гледат сезоните от Америка, но големия минус е, че няма бг субтитри, та ми се върти след време дали да не се съберем доброволци за създаване на субтитри на сезони.

В сайта на mega.io  при регистрация дават 50 GB облачно пространство, масово се  използва.
На долния  линк има всички US  сезони има и букви на 3 езика.

https://watchseriesstream.com/tv/watch-survivor-full-online-39437

# 789
  • София

Благодаря ти, колега. Чакам с нетърпение. Може би ще ти е по-лесно да го качваш на порции, щото ако не се лъжа целия сезон е над 20 Гб дисково пространство.

Колкото за субтитрите - аз принципно мога да помогна с това, но само за сезони преди Heroes vs Villains, защото след това американския Сървайвър трагна яко надолу и аз практически спрях да го гледам... В addic7ed и в opensubtitles има някакви титри на английски, но не съм сигурен за кои точно сезони са на прима виста... може да се ползват евентуално за тайминга...

Razorr, благодаря ти много за линк-а, наскоро търсех нещо подобно, но съм го изпуснал. Пуснах си първия епизод на първия сезон и се разревах като малко дете - наистина ли са минали 21.5 години откакто за пръв път се появи това грандиозно шоу? Кога минаха тия години....

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:03 от assenovt

# 790
  • София
Не знам дали някой не е пуснал линк от тази сутрин в Преди обед е имало коментарно студио. Ако го има вече, се извинявам за дублирането.
В студиото са били поканени Дамяна (от Сървайвър Камбоджа) и нашия съфорумец OutcastBG. Добри коментари, много ми харесаха. Имаше и кадри от изминалата седмица... оказа се, че съм имала пропуски, които ми изясниха някои неща.
На който му е любопитно, ето линка:
Преди обед

# 791
за  16  , 19 ,  23   ги има .в  subs.sab..bz
16 - Survivor: Micronesia
19-Survivor: Samoa
23-Survivor: South Pacific

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:11 от razorr

# 792

Ако има интерес, може да ме броите. Simple Smile Само трябва да ги намерим за теглене.

Мен ме е яд, че БТВ не поддържат добър архив (може и заради права да е), но според мен нямаше да е никак лошо да излъчат старите сезони по някой от дъщерните си канали - такива глупости повтарят по сто пъти. Щеше да е перфектно да ги имаше - ако и ще и във Войо - но просто ги свалиха от Ютуб и това си остана. Аз повечето съвсем съм ги забравила, даже като четох имената на някои от участниците наскоро, изобщо не можах да ги свържа с физиономии.

# 793
В юнаците също има субтитри на  няколко сезона.Преди години бях качила няколко сезона на един външен диск,за съжаление пострада и всичко се изгуби.Ех едно време ги имаше всички сезони до 25,къде с бг аудио или с превод,какви маратони си правехме 🤪.Бройте ме и мен и аз ще помогна с превода.

# 794

Благодаря ти, колега. Чакам с нетърпение. Може би ще ти е по-лесно да го качваш на порции, щото ако не се лъжа целия сезон е над 20 Гб дисково пространство.

Колкото за субтитрите - аз принципно мога да помогна с това, но само за сезони преди Heroes vs Villains, защото след това американския Сървайвър трагна яко надолу и аз практически спрях да го гледам... В addic7ed и в opensubtitles има някакви титри на английски, но не съм сигурен за кои точно сезони са на прима виста... може да се ползват евентуално за тайминга...

Razorr, благодаря ти много за линк-а, наскоро търсех нещо подобно, но съм го изпуснал. Пуснах си първия епизод на първия сезон и се разревах като малко дете - наистина ли са минали 21.5 години откакто за пръв път се появи това грандиозно шоу? Кога минаха тия години....

И след  Heroes vs Villains  има доста  интересни сезони , примерно 22 Survivor: Redemption Island в него печели Бостън Роб   с много силна игра. В  същия  сезон играе един шашав негър-Филип Шепърд , него Роб  го докара в  финалната тройка.

В  сезона Бостън Роб и Ръсел бяха водачи на 2 племена , но на Ръсел не му се  получи тук - беше вторият  изгонен от племето. Даже когато го гонеха се разрева.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:36 от razorr

Общи условия

Активация на акаунт