🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 640
  • 934
  •   1
Отговори
# 270
  • Другата България
Няма да им е такава чуденка кой е отпаднал от острова,  защото би трябвало в един момент отпадналите да присъстват на съветите като членове на журито.
Този, който отпадне довечера, няма да е член на журито, поне според мен.
Достатъчно е за един да се чудят.....

# 271
  • Sunshine state
Аз не харесвам острова в последната фаза на предаването, то шансове, то чудо.. Смятам, че Драго ще бъде застрашен днес.

# 272
Продължавам да съм доволна от острова, и продължавам да смятам, че ако довечера Драго се озове на него /дано не съм права/ и половената от НЕхаресващите го /острова/ ще са ок с него. Joy
Да, трябва и малко физически качества да има участник, да видим нещо от тях, поне малко интрига да се вкара - в смисъл, в племето да не знаят кой е останал напред и кой е отпаднал, за да водят социалната си игра и според зависи от този, останалия. Който може много да им обърка сметките, когато се върне. И да, ако на финала са останали Карин, Ванко и Зоран, и Драго се върне, вероятно ще съм именно за него, поне аз като фен.
Абсолютно!

Мисля, че довечера Анелия ще победи, но може и Джули, нали снощи се закани, че ще покаже на какво е способна.

Продължавам да симпатизирам най-много на аутсайдерите Драго и Александра и тъй като те са все застрашени, ги гледам с един особен адреналин! Надявам се никой от тях двамата да не се озове при Мила!
Александра ясно каза снощи, че не е пила, не знам защо я изкарахте пияна.. преяла и уморена - да, нормално като похапне повечко човек, да му дойде и дрямка, тя си го и каза, че би искала да си легне. Но беше много сладко как уж спи, а се обаждаше..

Иначе избягвам усилено спойлерите и въобще не гледам промото вече! То май всеки епизод е със спойлер от бтв! Sad Много непрофесионално, много! Сега ще прескачам и началото на предаването с представянето на участниците, щом казвате, че и там има подсказка.. Sad

# 273
Аз съм от големите фенове на Драго, но ако го изгонят отново и се връща от острова не знам дали вече толкова ще искам да спечели.

# 274
  • Другата България
Току що мина промо.
Да, търси се идола.
От....Бо и Йо, отново.
Или поне това дадоха.
Ей затова тия ще стигнат далеч, защото мислят.
Ама не само за едно нещо, а са като компютър - можеш да отвориш много сайтове, линкове и още какво ли не..............едновременно!

# 275
Аз не намирам Йо и Бо за големи мислители. Гледали са чуждите формати и са се подготвили (да си подготвен е важно, няма спор).  Сега… да има идол в етапа всеки срещу всеки и да не го търсиш… трябва да си пълен идиот. Йо и Бо вярват, че добре играят другите, но и другите ги играят тях, за момента двете са удобни съюзници, като Ганка - има по-спешни за гонене.

# 276
  • София
Бомбастичен епизод,ммм красота!
Всичко сте казали,че чертаете и напред като истински фенове.
Аз си направих по-опростен модел.Има две сигурни двойки,които никога няма да се предадат един друг.
Първата е по шуробаджанащина Simple Smile Карин и Ванко.
Втората -направо не мога да повярвам какво подреждане на звездите се е случило,че Бо и Йо да се намерят.
Убедена съм,че подобен съюз няма скоро да се случи в родния ефир.Мислещи,рискуващи,смели,адаптивни.
Първата двойка -тренерът и атлетът-те се борят са достойна игра и триумф на силата.Simple Smile
И на двете основни двойки им липсва един свързващ и подкрепящ фактор-Жълтата тениска Simple Smile
За Йо и Бо трябва да има кой да им пази гърба,защото те имунитет няма да вземат скоро,а за Карин и Ванко-защото мисловен процес там няма,няма и да има Simple Smile
Та играта на Зоран ще бъде най-интересна.
При гласуването се видя,че безименните се държат заедно, Йо и Бо ги допълниха,а Зоран един вид ги подкрепи.
Карин и Ванко бяха неподготвени,защото Зоран беше ангажиран до последно да крепи кола,но като цяло следваха линията-искаме силни на финал Simple Smile
Драго-оххх Драго Simple Smile Милият гласува за Денис ...Ами върна се на бял кон,изпя си всичко,направи им показно как ще печели имунитети,построи им лагера -наигра се.Да ходи на Острова и изобщо да не се надява за финал-най-добре.
Надявам се Анелия да намери идола,тя е в изключително кофти позиция,а много я харесвам.

# 277
  • София
Току що мина промо.
Да, търси се идола.
От....Бо и Йо, отново.
Или поне това дадоха.
Ей затова тия ще стигнат далеч, защото мислят.
Ама не само за едно нещо, а са като компютър - можеш да отвориш много сайтове, линкове и още какво ли не..............едновременно!
Факт! За мен те са единствените играчи, които играят играта наистина!
Много се надявам само от много мислене да не се окаже накрая, че пропускат най-елементарното ....

# 278
  • Другата България
Цитат
Първата е по шуробаджанащина - Карин и Ванко.
Втората -направо не мога да повярвам какво подреждане на звездите се е случило,че Бо и Йо да се намерят.
Убедена съм,че подобен съюз няма скоро да се случи в родния ефир.
Мислещи, рискуващи, смели, адаптивни.
Първата двойка -тренерът и атлетът-те се борят са достойна игра и тримф на силата.
И на двете основни двойки им липсва един свързващ и подкрепящ фактор-Жълтата тениска.
За Йо и Бо трябва да има кой да им пази гърба,защото те имунитет няма да вземат скоро,а за Карин и Ванко-защото мисловен процес там няма,няма и да има.
Та играта на Зоран ще бъде най-интересна.
Плюс 100, както се казва.
Ето затова от снощи пиша, че той ще се върти както му е най-изгодно и удобно за него лично и еднолично.
И ако при двойка №1 няма мисъл, то двойка №2 в един момент следва да се усетят.
И тогава да му бият шута.
Ако трябва да избирам между него и някоя от тях, бих избрала момичетата. Защото те играят последователно още от самото начало, докато Жълтурко в стремежа си да мисли не три, а 33 хода напред, накрая /ще/ се наиграе.
Дори и да стигне финал, няма да има кой да гласува за него, ако по пътя си цака всички не с топла бира, а с жълта тениска.
Но да видим все пак, отново споменавам и имунитети, и идоли, и...така.

Въпреки, че ако довечера наистина отстрелят Драго, и Зоран гласува "ЗА" него, на Ва и Ка трябва да им . От друга страна той е способен така да го извърти, дори допускам да замаже очите на Кари и Ванко все едно да не го заподозрат Бо и Йо....всичко очаквам от него.

# 279
Аз друго се замислих. Поне така ми се иска да бъде.
Нормалния ход на играта е битка за награда, битка за имунитет, съвет. При условие, че днес отново имаме битка за имунитет прескачайки игра за награда то имам доброто усещане, че съвета вчера с открит вот е бил само за първоначално заселване на острова. Много вероятен сценарии е да има елиминация между играча изгонен довечера и Мила, при която загубилия освен, че ще си тръгне от играта няма да стане и член на журито. След което победителя в битката за награда да получава правото да изпрати един човек на острова. След което следва битка на острова, в която победителя получава право да избира дали да остане отшелник или да се върне при племето. След което следва битка за личен имунитет, в която участва и върналия се играч от острова и съответно съвет, на който един е изгонен.

Едни от добрите страни на острова са, че прави общата физическа подготовка и психическа издръжливост на играчите много по-важни за играта.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 19:24 от Bengun

# 280
  • Другата България
Аз друго се замислих. Поне така ми се иска да бъде.
Нормалния ход на играта е битка за награда, битка за имунитет, съвет. При условие, че днес отново имаме битка за имунитет прескачайки игра за награда то имам доброто усещане, че съвета вчера с открит вот е бил само за първоначално заселване на острова. Много вероятен сценарии е да има елиминация между играча изгонен довечера и Мила, след което победителя в битката за награда да получава правото да изпрати един човек на острова. След което следва битка на острова, в която победителя получава право да избира дали да остане отшелник или да се върне при племето. След което следва битка за личен имунитет, в която участва и върналия се играч от острова и съответно съвет, на който един е изгонен.

Едни от добрите страни на острова са, че прави общата физическа подготовка и психическа издръжливост на играчите много по-важни за играта.
Ако щеш вярвай, снощи точно за това си мислех, вече не помня в кой/кои сезони го гледах на хамериканците. Това е доста добро като изпълнение, но ще се знае кой кого.
И да, именно - физическата подготовка на играчите, както и умения за оцеляване се проявявят там.
Дотук някой да знае Джу кое от всичко това прояви? На прима виста се сещам за нея, тя наистина е на безплатна почивка на Филипините. Драго им построи всичко, и тоалетна им направи, е, сега е време да си ходи.
Ако това предположение стане вярно, то аз ако съм на негово място, и попадна на острова ОТНОВО, сама ще избера просто да си стоя там и да ги отстрелвам един по един. Той това го може. Дори вече май започва да ми харесва идеята, но по-добре да си остане в племето де.....

# 281
  • София
Да,възможна е такава врътка на Острова.
Който и да остане там,още в началото на обединението,съществува риск току преди финал,да дойде някой и да го елиминира.Не е опция да си там.Драго -да,за него е най-добре да не се опитва да играе социално,да побеждава,но не знам кой ще гласува за него за победител.
Ако няма врътка,той е бита карта ,както и да го погледна.

# 282
Ванко обаче хич не е глупав, че гласува все срещу мъже. С Драго уж бяха приятелчета, гласува преди срещу него. Сега като махнат пак Драго (дано не) и Денис, нищо чудно да се прицели срещу Зоран дори.
Каквото и да си говорим, ако Ванко остане сам с жените, ще има огрооомен шанс да спечели. Жените са по-лоши и критични към други жени, има завист, злоба, ревност, много по-логично е да подкрепят усмихнатия Ванко. И в игрите ще ги мачка, все пак мъж е, по-силен е физически.
Бях гласувала, че искам Зоран или Драго за победител, но усещам, че ще е Кари, сега имам усещане и за Ванко.

# 283
Ванко обаче хич не е глупав, че гласува все срещу мъже. С Драго уж бяха приятелчета, гласува преди срещу него. Сега като махнат пак Драго (дано не) и Денис, нищо чудно да се прицели срещу Зоран дори.
Каквото и да си говорим, ако Ванко остане сам с жените, ще има огрооомен шанс да спечели. Жените са по-лоши и критични към други жени, има завист, злоба, ревност, много по-логично е да подкрепят усмихнатия Ванко. И в игрите ще ги мачка, все пак мъж е, по-силен е физически.
Бях гласувала, че искам Зоран или Драго за победител, но усещам, че ще е Кари, сега имам усещане и за Ванко.
Сакън!

# 284
На Драго обаче не му се седи сам на острова пак.Но довечера е много вероятно точно него да натирят там пак.Вместо да направи Ванко основен таргет,той тръгна точно с него да се коалира.За втори път се "доверява на грешния човек".

Общи условия

Активация на акаунт